Wykorzystujemy pliki cookie do spersonalizowania treści i reklam, aby oferować funkcje społecznościowe i analizować ruch w naszej witrynie, a także do prawidłowego działania i wygodniejszej obsługi. Informacje o tym, jak korzystasz z naszej witryny, udostępniamy partnerom społecznościowym, reklamowym i analitycznym. Partnerzy mogą połączyć te informacje z innymi danymi otrzymanymi od Ciebie lub uzyskanymi podczas korzystania z ich usług i innych witryn.
Masz możliwość zmiany preferencji dotyczących ciasteczek w swojej przeglądarce internetowej. Jeśli więc nie wyrażasz zgody na zapisywanie przez nas plików cookies w twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki, lub opuść naszą witrynę.
Jeżeli nie zmienisz tych ustawień i będziesz nadal korzystał z naszej witryny, będziemy przetwarzać Twoje dane zgodnie z naszą Polityką Prywatności. W dokumencie tym znajdziesz też więcej informacji na temat ustawień przeglądarki i sposobu przetwarzania twoich danych przez naszych partnerów społecznościowych, reklamowych i analitycznych.
Zgodę na wykorzystywanie przez nas plików cookies możesz cofnąć w dowolnym momencie.
RoboBat opticrona mialem sezon i sprzedałem., kupilem inna, mniejsza, lepsza, ciagle wtedy trwaly poszukiwania malej lornetki. AC i dystorsja byly dosyc spore,ale to cos za cos, ta 8x32 jest bardzo mala
Wiem, że Arek dobrze radzi, bo już kiedyś ten monarch 7 mnie kusił. Ale tu trzeba czekać na okazję a to może trochę potrwać. Tymczasem nowiutki Vixen Atrek II czeka na kliknięcie kup teraz i jutro albo pojutrze jest u mnie. Generalnie wizualnie, wagowo i gabarytowo by się chyba nadał. Tylko nikt go jeszcze nie testował i dlatego nie wiem czy to dobry wybór. Arek może weźmiesz go pod lupę?
za 699pln Atrek to dachówka najniższej klasy. Burris jest aluminiowy i zrobiony w Japonii. lornetka cenowo dużo droższa, ostatnie sztuki wyprzedażowe. Kupując nie stracisz jak ci nie podejdzie odsprzedasz.
O. O takie coś mi chodziło. Ten system składania jest genialny. Miałem kiedyś podobną ale niskiej klasy i to jeszcze 12 x. Efekt taki, że nic w niej nie było widać, bo odstęp źrenicy mały, pole małe, źrenica mała, transmisja mała, jednym słowem dno. Ale fajna była, z wyglądu, Mała i poręczna i składała się jak swarowski. Póki co nie moja liga.
Nie, możesz śmiało brać. Marka taka jak inne zamawiające lornetki OEM, w chinach japonii etc. To model 8x28 AM-3
Było to gdzies poruszane na forum, ale nie moge znaleść wątku
Mieli świetne modele AM-6+ ale nie szły chyba i znikły z rynku, teraz kazdy zamawia tansze zeby wiecej klienta naciągnąć
http://www.opticalvision....roducts/page/2/
Mozesz kupić Ecotone qd-7 albo Heliosa AM-3
Nada się Mam 8x25 WP II już parę lat kupiłem za 280 zł. Używam latem podczas jazdy na rowerze na stałe w kaburze a zimą zabieram na narty. Optycznie jest zdecydowanie lepiej od Nikon Sportstar 8x25. Ciekawostka na plus dla firmy Olympus po ok dwóch latach użytkowania przestała działać swobodnie regulacja na okularze po odesłaniu od razu przysłali nową sztukę którą mam do dzisiaj i mogę polecić.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
forum.optyczne.pl wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze.
Technologia ta jest wykorzystywana w celach reklamowych i statystycznych.
Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy,
a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania.
Pliki cookies mogą też być wykorzystywane przez współpracujących z nami reklamodawców, a także przez narzędzie Google Analytics, które jest przez nas wykorzystywane do zbierania statystyk.
Korzystanie z serwisu Optyczne.pl przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko »
Strona wygenerowana w 0,03 sekundy. Zapytań do SQL: 9