Wykorzystujemy pliki cookie do spersonalizowania treści i reklam, aby oferować funkcje społecznościowe i analizować ruch w naszej witrynie, a także do prawidłowego działania i wygodniejszej obsługi. Informacje o tym, jak korzystasz z naszej witryny, udostępniamy partnerom społecznościowym, reklamowym i analitycznym. Partnerzy mogą połączyć te informacje z innymi danymi otrzymanymi od Ciebie lub uzyskanymi podczas korzystania z ich usług i innych witryn.
Masz możliwość zmiany preferencji dotyczących ciasteczek w swojej przeglądarce internetowej. Jeśli więc nie wyrażasz zgody na zapisywanie przez nas plików cookies w twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki, lub opuść naszą witrynę.
Jeżeli nie zmienisz tych ustawień i będziesz nadal korzystał z naszej witryny, będziemy przetwarzać Twoje dane zgodnie z naszą Polityką Prywatności. W dokumencie tym znajdziesz też więcej informacji na temat ustawień przeglądarki i sposobu przetwarzania twoich danych przez naszych partnerów społecznościowych, reklamowych i analitycznych.
Zgodę na wykorzystywanie przez nas plików cookies możesz cofnąć w dowolnym momencie.
ja mam na myśli obciachowe obklejenie, żeby wyglądała mało "atrakcyjnie". Niestety ciężko jest okleić blisko czerwonego paska z powodu pierścienia ostrości no i zostaje trochę białego z powodu pierścienia "zooma" ale i tak da radę
dać radę dało, ale czy wygląda skromniej?...
moim zdaniem raczej jeszcze bardziej elegancko, a na dodatek się błyszczy!
To chyba zależy od miasta. Sam w Krakowie na rynku widziałem L'kę i zbytnio się właściciel z nią nie chował.
We Wrocławiu na koncercie w niedzielę również widziałem L'kę (chyba właśnie 70-200 4)
..
nie podejrzewam aby posiadanie elki aż tak wpływało na bezpieczeństwo własnego siebie (w miejscu publicznym), natomiast bardziej teraz przypomina mi się własnie opis z reklamy Sony, że duży obiektyw tworzy z Ciebie pro-fotografa na którego ludzie zwracają uwagę
(dwa x C50D i pod jedną podpięty 85/1.2 a do drugiego 300/2.8 i sorry, ten drugi ma więcej fanów )
opis z reklamy Sony, że duży obiektyw tworzy z Ciebie pro-fotografa na którego ludzie zwracają uwagę
No i wychodzi na to, ze to swieta prawda
skasowany [Usunięty]
Wysłany: Czw 12 Mar, 2009
Nie wiem w jakiej 'Polsce' był autor wątku, ale chyba mocno przesadził... a Wy jak jeden mąż to samo... że niebezpiecznie... że L-kę oklejać... z L-ką na koncercie był nawet... bez przesady!
hmm no bez przesady, po prostu zdziwiłem się że w zadymionym klubie na koncercie widze canona 50D z elką...
sam po prostu bałem się w ogóle brać aparat, później okazało się że koncert bardziej kameralny
stąd też takie info ode mnie....
kozidron [Usunięty]
okleja się bo to obciach i wygląda szpetnie. Czarne mniej się rzuca w oczy.....
kozidron, jak wszyscy dookoła mają białe to czarny wygląda szpetnie, obciachowo i rzuca się w oczy
elijah [Usunięty]
Cytat:
Ja też lubie podglądać co kto ma i się śmiać że ktoś właśnie próbuje ustawić ostrość w C5D
To już by na mnie chyba nie zrobiło wrażenia, po tym jak w ub. roku, pod Luwrem, zauważyłem człowieka z Canonem 40D i białą L-ką (70-200 jak mi się wydaje), próbującego wieczorem robić zdjęcia oszklonej piramidy.
Pstrykał w trybie auto i za każdym naciśnięciem spustu wyskakiwała mu lampa... próbował przytrzymywać ją palcem aby nie wyskakiwała, w końcu poddał się zniechęcony, oparł aparat o plecak, przysłonił lampę lewą dłonią i pstryknął zdjęcie. Tak mnie zafascynował, że aż nie zrobiłem mu z wrażenia fotki. Jakbym tego nie zobaczył na własne oczy, to bym chyba nie uwierzył że tak można traktować sprzęt
Cytat:
Nie wiem w jakiej 'Polsce' był autor wątku, ale chyba mocno przesadził...
Nie, zupełnie poważnie mówię. Tyle spojrzeń co łapałem to aż dziwne. I wystarczył do tego Nikon D90 + 18-105 (z założoną osłoną przeciwsłoneczną, wygląda wówczas poważniej, haha Z drugiej strony, Bydgoszcz specjalnie fotogeniczna nie jest, może dlatego taka reakcja ludzi? -->
A niezwykle mocno podejrzliwie patrzono na mnie kiedy kręciłem się wokół robót drogowych w centrum
[ Dodano: Czw 12 Mar, 2009 21:31 ]
PS. Nie oznacza to jednak, że czułem się jakoś zagrożony - po prostu, zwracano na mnie uwagę... jak na jakieś nietypowe zjawisko
kozidron [Usunięty]
piotrmkg napisał/a:
kozidron, jak wszyscy dookoła mają białe to czarny wygląda szpetnie, obciachowo i rzuca się w oczy
tendencja jest raczej odwrotna....... albo jak w twoim avatarze, czy też w reklamie sony duże bardziej kuje w oczy a jak jeszcze białe.....
Wysłany: Czw 12 Mar, 2009 Re: Facet z aparatem - rzadkie zjawisko?
elijah napisał/a:
Czyżby facet z aparatem to naprawdę takie niezwykłe zjawisko?
Ten post i większość następnych to demonizowanie zwykłych rzeczy.
Brakuje jeszcze tylko stwierdzenia, że po Polsce jeździ się wozami drabiniastymi a po Białymstoku biegają niedźwiedzie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
forum.optyczne.pl wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze.
Technologia ta jest wykorzystywana w celach reklamowych i statystycznych.
Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy,
a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania.
Pliki cookies mogą też być wykorzystywane przez współpracujących z nami reklamodawców, a także przez narzędzie Google Analytics, które jest przez nas wykorzystywane do zbierania statystyk.
Korzystanie z serwisu Optyczne.pl przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko »
Strona wygenerowana w 0,04 sekundy. Zapytań do SQL: 9