Wykorzystujemy pliki cookie do spersonalizowania treści i reklam, aby oferować funkcje społecznościowe i analizować ruch w naszej witrynie, a także do prawidłowego działania i wygodniejszej obsługi. Informacje o tym, jak korzystasz z naszej witryny, udostępniamy partnerom społecznościowym, reklamowym i analitycznym. Partnerzy mogą połączyć te informacje z innymi danymi otrzymanymi od Ciebie lub uzyskanymi podczas korzystania z ich usług i innych witryn.
Masz możliwość zmiany preferencji dotyczących ciasteczek w swojej przeglądarce internetowej. Jeśli więc nie wyrażasz zgody na zapisywanie przez nas plików cookies w twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki, lub opuść naszą witrynę.
Jeżeli nie zmienisz tych ustawień i będziesz nadal korzystał z naszej witryny, będziemy przetwarzać Twoje dane zgodnie z naszą Polityką Prywatności. W dokumencie tym znajdziesz też więcej informacji na temat ustawień przeglądarki i sposobu przetwarzania twoich danych przez naszych partnerów społecznościowych, reklamowych i analitycznych.
Zgodę na wykorzystywanie przez nas plików cookies możesz cofnąć w dowolnym momencie.
A to fakt, bo ostatnio jak zerkałem na te aparaty na skąpcu, to były dostępne tylko modele "półkowe" czyli sprawne, z gwarancją, jednak macane przez wszystkich (kto tylko chciał), czyli egzemplarze z "wystawy" sklepowej - Co nie znaczy, że złe, ale jednak w pewnym sensie "używane"
No i taki to urok...bylem w media ale juz nie maja i nie bedize, maja tylko s100 ale mnie nie stac, a w innym sklepie na stronie go maja ale w magazynie juz nie, pozostaje mi poszukac na necie
Wiec przelecialem net i nic nie ma tzn nigdize nie ma ;/ jedynie co to Allegro i tak uzywany za 800-900zl sie kupic co wg mnie troszke duzo jak na uzywany
[ Dodano: Pon 04 Maj, 2009 19:40 ]
To znowu ja jaka jest roznica pomiedzy S9500 a S9600 co lepiej wybrac?
Tak właściwie to nie wiem czy nie ma przypadkiem żadnej różnicy Cośmi się kojarzy, że to są bliźniacze aparaty, tylko S9500 to była nazwa dla USA czy coś takiego Może niech się wypowie jaikiś użytkownik
mavierk Temu Panu już podziękujemy never knows best
Wysłany: Pon 04 Maj, 2009
9500 to była wcześniejsza wersja... z tego, co pamietam to rózniła się wielkością wyświetlacza W USA był s9100 zamiast s9600
Z tego co się orientuję i grzebię w sprzęcie okolic s9600 to on ma regulację zarówno zooma jak i focusa pierścieniami.
Nad tym 9500 sam się zastanawiam, bo człowiek niedaleko mnie mieszka Opłaca się mi, człowiekowi, który ma nikle jeszcze pojęcie o fotografii, kupować 9500kę, czy lepiej zaoszczędzić i zostać z 5600, a potem przejść na lustro?
Skoro zamierzałeś kupić P 90, to ja Tobie polecam P 80 (sam używam i jestem zadowolony)- wada i zaleta: trzeba się przy nim nauczyć fotografii i nieźle nagimnastykować by zrobić ładne zdjęcie (odsyłam do forum o Nikonie), ale jako wstęp do lustrzanki, to aparat w sam raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
forum.optyczne.pl wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze.
Technologia ta jest wykorzystywana w celach reklamowych i statystycznych.
Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy,
a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania.
Pliki cookies mogą też być wykorzystywane przez współpracujących z nami reklamodawców, a także przez narzędzie Google Analytics, które jest przez nas wykorzystywane do zbierania statystyk.
Korzystanie z serwisu Optyczne.pl przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko »
Strona wygenerowana w 0,04 sekundy. Zapytań do SQL: 10