Wykorzystujemy pliki cookie do spersonalizowania treści i reklam, aby oferować funkcje społecznościowe i analizować ruch w naszej witrynie, a także do prawidłowego działania i wygodniejszej obsługi. Informacje o tym, jak korzystasz z naszej witryny, udostępniamy partnerom społecznościowym, reklamowym i analitycznym. Partnerzy mogą połączyć te informacje z innymi danymi otrzymanymi od Ciebie lub uzyskanymi podczas korzystania z ich usług i innych witryn.
Masz możliwość zmiany preferencji dotyczących ciasteczek w swojej przeglądarce internetowej. Jeśli więc nie wyrażasz zgody na zapisywanie przez nas plików cookies w twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki, lub opuść naszą witrynę.
Jeżeli nie zmienisz tych ustawień i będziesz nadal korzystał z naszej witryny, będziemy przetwarzać Twoje dane zgodnie z naszą Polityką Prywatności. W dokumencie tym znajdziesz też więcej informacji na temat ustawień przeglądarki i sposobu przetwarzania twoich danych przez naszych partnerów społecznościowych, reklamowych i analitycznych.
Zgodę na wykorzystywanie przez nas plików cookies możesz cofnąć w dowolnym momencie.
Gdyby ktoś był zainteresowany obecną promocją Olympusa na lornetki (kończy się za kila dni), to kilka informacji o moich doświadczeniach.
Link do promocji : https://explore.omsystem.com/pl/pl/summer-cashback-promotion
Teoretycznie na lornetki 8x42 Pro i 10x42 Pro jest cashback.
Skusiło mnie to i dokonałem zakupu przez Internet modelu 8x42.
Lornetka bardzo fajna. Niestety próba rejestracji cashbacku zgodnie z wymaganiami OM Systems nie udała się. Nie wchodził numer seryjny. Próbowałem wszystkiego i spędziłem dosłownie godziny w Internecie szukając rozwiązania. Bez rezultatu. Napisałem do supportu OM System, brak odpowiedzi.
Wyszło mi na to, że za tą cenę (1500 zł) bez cashback , to nie jest aż taki dobry interes, a jak minie 14 dni, to już będzie za późno. Tak że odesłałem z bólem lornetkę do sklepu.
Jedynym poważniejszym ograniczeniem 8x42 Pro było stosunkowo małe pole widzenia 7,5 st. Pomyślałem, że może w takim razie dołożę trochę, żeby pole było większe. I w ten sposób stałem się posiadaczem Vortexa Viper Pro, który choć na paierze pole ma 7,8 , to realne 8,1 (wg. testów optycznych) . I tak faktycznie jest, pole widzenia Vipera jest zauważanie większe od Olympusa Pro, co daje znacznie lepszy efekt przy obserwacjach. Niestety Viperem cieszyłem się 3 dni, bo się zepsuł, ale to już inna histora którą opisuję w innym wątku.
Wracając do cashbacka, dzisiaj dostałem w końcu odpowiedź z OM Systems, w której potwierdzają moje podejrzenia, że ich formularz rejetracyjny nie działa prawidłowo. Ale zapewniają, że oni ręcznie będą rejestrować. Hm, jak ktoś chce zaryzykować, to końcowa cena za 8x42 Pro wyszła by bardzo atrakcyjna.
Poniżej wklejam odp. z serwisu:
Cytat:
Dear Customer,
Thank you for contacting and choosing OM Digital Solutions.
First, we apologize for the late reply.
Regarding your inquiry, indeed you are correct. There was an issue on our system that prevented customers to register the claim for the binoculars.
However, and after contacting us, we register the claims manually for the customers.
Rest assured we're working on preventing this type of issue in the future.
Nonetheless, we're sorry for the inconvenience.
Thank you in advance for your patience and understanding.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
forum.optyczne.pl wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze.
Technologia ta jest wykorzystywana w celach reklamowych i statystycznych.
Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy,
a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania.
Pliki cookies mogą też być wykorzystywane przez współpracujących z nami reklamodawców, a także przez narzędzie Google Analytics, które jest przez nas wykorzystywane do zbierania statystyk.
Korzystanie z serwisu Optyczne.pl przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko »
Strona wygenerowana w 0,87 sekundy. Zapytań do SQL: 10