Przetwarzanie danych osobowych

Nasza witryna korzysta z plików cookies

Wykorzystujemy pliki cookie do spersonalizowania treści i reklam, aby oferować funkcje społecznościowe i analizować ruch w naszej witrynie, a także do prawidłowego działania i wygodniejszej obsługi. Informacje o tym, jak korzystasz z naszej witryny, udostępniamy partnerom społecznościowym, reklamowym i analitycznym. Partnerzy mogą połączyć te informacje z innymi danymi otrzymanymi od Ciebie lub uzyskanymi podczas korzystania z ich usług i innych witryn.

Masz możliwość zmiany preferencji dotyczących ciasteczek w swojej przeglądarce internetowej. Jeśli więc nie wyrażasz zgody na zapisywanie przez nas plików cookies w twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki, lub opuść naszą witrynę.

Jeżeli nie zmienisz tych ustawień i będziesz nadal korzystał z naszej witryny, będziemy przetwarzać Twoje dane zgodnie z naszą Polityką Prywatności. W dokumencie tym znajdziesz też więcej informacji na temat ustawień przeglądarki i sposobu przetwarzania twoich danych przez naszych partnerów społecznościowych, reklamowych i analitycznych.

Zgodę na wykorzystywanie przez nas plików cookies możesz cofnąć w dowolnym momencie.

optyczne.pl forum.optyczne.pl  
•  FAQ  •  Szukaj  •  Użytkownicy  •  Grupy  •  Statystyki  •  Rejestracja  •  Zaloguj  •  Galerie  •   Ulubione tematy

----- R E K L A M A -----

Poprzedni temat :: Następny temat
Niedroga lustrzanka dla początkującego
Autor Wiadomość
lupo57 
Optyczny
wiem że nic nie wiem

Wysłany: Nie 19 Kwi, 2009   

u mnie w Piastowie pod warszawą w supermarkecie jest 400D nówka za 1200

Reklama

razthaman 
Rozmowny

kup, zarobisz na allegro ;)

lupo57 
Optyczny
wiem że nic nie wiem

:mrgreen: popatrz nie pomyślałem hehehe

nadzik 
Uczestnik

pewnie samo body :P ale to i tak dobra cena ! ;] wrecz najlepsza ! ;P czekam na dalsze info :P

kozidron
[Usunięty]

nadzik napisał/a:
pewnie samo body :P ale to i tak dobra cena ! ;] wrecz najlepsza ! ;P czekam na dalsze info :P

nie czekaj na info, tylko dogadaj się z lupo57, albo jedź do piastowa, kupuj....kombinuj...bierz namiary na ten supermarket....... :wink:

costi 
Rozmowny

Szczerze? lupo do supermarketu po aparat, odpala koledze + stowka za fatyge i wszyscy happy ;)

Tu nie ma co filozofowac, tu trzeba brac! :)

lupo57 
Optyczny
wiem że nic nie wiem

Wysłany: Pon 20 Kwi, 2009   

sprawdzałem ten aparat, jest to jedyny egzemplarz, powystawowy, ale za to jest z kitem w zestawie no i cena 1200

B o g d a n 
Optyczny
obserwator

Wysłany: Pon 20 Kwi, 2009   

MC napisał/a:
... wyswietlacz moze nie jest kluczowym punktem, ale warto, zeby byl dobry i zeby bylo mozna ocenic czy zdjecie jest udane.

Zgadzam się z Tobą. Najleiej jest gdy możemy bezpośrednio po wykonaniu zdjęcia ocenić jego jakość na tyle aby ewentualnie w czas dokonać korekty i powtórzyć ujęcie. Po szczegółowym obejrzeniu dopiero w domciu na PC może być już "po ptakach".

lotr15 
Rozmowny

Wysłany: Sob 23 Maj, 2009   Lustrzanka do ok.2000zł

To mój pierwszy post więc wszystkich witam. Pod koniec czerwca chcę kupić lustrzankę cyfrową do ok 2000zł. Modele które mnie interesują to
Sony Alpha 300
Nikon D60
Canon 450D
Olympus E-520
Olympus E-620
oczywiście jestem otwarty na propozycje.
Wcześniej miałem aparat Canon A610. Aparatu będę używał do robienia zdjęć bardzo ogólnie np krajobrazy itp. Czy obiektywy dołączone do zestawu na początek wystarczą? Aparat ma posłużyć przez kilka lat.
Pozdrawiam.

Sunders 
Temu Panu już podziękujemy

Wysłany: Sob 23 Maj, 2009   

Witam.
Czy te 2000 to na samo body :?:

lotr15 
Rozmowny

Nie. 2000zł to na aparat + obiektyw.

komor 
Moderator

lotr15, scaliłem Twój wątek ze starszym o identycznej treści i po raz sto dwudziesty ósmy przypominam, żeby nie tworzyć nowych wątków na tematy które były już sto razy wałkowane, tylko po pierwsze przeczytać te starsze, a potem ewentualnie zadawać nowe pytania w tychże wątkach.

Mart-inn 
Bywalec
MC rallyphoto

Wysłany: Sob 30 Maj, 2009   

w takim razie zadam pytanie , chcialbym po 7 latach obcowania z cyfrowkami (ostatnio p80) przekierowac sie na cos bardziej ambitnego , kwota jaka dysponuje to 2000 z malym zapasem , w tej cenie moge miec D60 kit, A200 A300 kit , oly 420 kit 520 kit i moje pytanie oczywiscie na ktore i tak nie dostane jednoznacznej odpowiedzi :D który zestaw polecacie a moze lepiej zrobic taki myk , kupić samo body i dobrać do tego obiektyw , czy kitowe sa na tyle dobre same w sobie czy lepiej poszukac czegos ciekawszego ?

MC 
Temu Panu już podziękujemy

Wysłany: Sob 30 Maj, 2009   

Olek 520 kit lub A230 z kitem za kilka tygodni.

ozzi_wawa 
Bywalec
Ius CANONicum

Wysłany: Nie 31 Maj, 2009   

to w tesco sprzedaja aparaty? :) )) czy piastow sie doczekal kolejnego SUPERmarketu

Odpowiedz do tematu