Wykorzystujemy pliki cookie do spersonalizowania treści i reklam, aby oferować funkcje społecznościowe i analizować ruch w naszej witrynie, a także do prawidłowego działania i wygodniejszej obsługi. Informacje o tym, jak korzystasz z naszej witryny, udostępniamy partnerom społecznościowym, reklamowym i analitycznym. Partnerzy mogą połączyć te informacje z innymi danymi otrzymanymi od Ciebie lub uzyskanymi podczas korzystania z ich usług i innych witryn.
Masz możliwość zmiany preferencji dotyczących ciasteczek w swojej przeglądarce internetowej. Jeśli więc nie wyrażasz zgody na zapisywanie przez nas plików cookies w twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki, lub opuść naszą witrynę.
Jeżeli nie zmienisz tych ustawień i będziesz nadal korzystał z naszej witryny, będziemy przetwarzać Twoje dane zgodnie z naszą Polityką Prywatności. W dokumencie tym znajdziesz też więcej informacji na temat ustawień przeglądarki i sposobu przetwarzania twoich danych przez naszych partnerów społecznościowych, reklamowych i analitycznych.
Zgodę na wykorzystywanie przez nas plików cookies możesz cofnąć w dowolnym momencie.
No widzicie, każdemu te Sony kojarzy się z czym innym mnie tam kojarzy się z telewizorami dostępnymi na kartę "G" na którą można było liznąć trochę "luksusu" za komuny
Stąd te uwielbienie w niektórych rejonach dawnego PRLu
AM z którymi?
Bo mnie się bardziej kojarzy AKG, czy Sennheiser.
Sony zawsze miało bardzo dobry sprzęt grający.
Jełśi chodzi o TV to byłem od zawsze miłosnikiem Panasonic'a (ach te plazmy...)
A w temacie, to ja bym ze 3 stówki dorzucił i kupił używane D200 z kitem
Wygląda na to, że przekroczyłem budżet załozyciela tematu o 150 pln
A jak poszuka, to pewnie znajdzie body i w lepszym stanie i tańsze.
Mam bardzo, bardzo dobrą opinię o tej puszce. (jak z bebechami, to nie wiem, ale podobno też są fest)
To teraz dlaczego:
Szczelna puszka z bardzo sprawnym AF.
Solidna magnezowa obudowa, poleci z metra na beton i nie umrze (sprawdzone nie raz)
Znacznie solidniejsza migawka, niż w amatorskich.
Wygodny, pentapryzmatyczny wizjer (znacznie większy i jaśniejszy niż w amatorskich), wymienne matówki (np. Katzeye)
Doskonała ergonomia i umiarkowane zuzycie baterii. (w razie czego oryginalny grip to 200-300pln)
Kitem fociłem, bardoz przyjemny zakres a samo szkło, choć plastikowe, nie jest złe.
No widzicie, każdemu te Sony kojarzy się z czym innym mnie tam kojarzy się z telewizorami dostępnymi na kartę "G" na którą można było liznąć trochę "luksusu" za komuny
Na kartę 'G' to ja se mogłem conajwyżej popatrzeć jak 'G-mani' z Wałbrzycha i Nowej Rudy se na G-kartowych nartach Szlomo czy innego Atoma z wiązaniami Markera szusowali w Rzeczce lub Potoczku...
Swoją drogą jak widać wciąż optyka peerelowska ostro wpływa na gusta pokoleń
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
forum.optyczne.pl wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze.
Technologia ta jest wykorzystywana w celach reklamowych i statystycznych.
Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy,
a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania.
Pliki cookies mogą też być wykorzystywane przez współpracujących z nami reklamodawców, a także przez narzędzie Google Analytics, które jest przez nas wykorzystywane do zbierania statystyk.
Korzystanie z serwisu Optyczne.pl przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko »
Strona wygenerowana w 0,03 sekundy. Zapytań do SQL: 11