Wykorzystujemy pliki cookie do spersonalizowania treści i reklam, aby oferować funkcje społecznościowe i analizować ruch w naszej witrynie, a także do prawidłowego działania i wygodniejszej obsługi. Informacje o tym, jak korzystasz z naszej witryny, udostępniamy partnerom społecznościowym, reklamowym i analitycznym. Partnerzy mogą połączyć te informacje z innymi danymi otrzymanymi od Ciebie lub uzyskanymi podczas korzystania z ich usług i innych witryn.
Masz możliwość zmiany preferencji dotyczących ciasteczek w swojej przeglądarce internetowej. Jeśli więc nie wyrażasz zgody na zapisywanie przez nas plików cookies w twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki, lub opuść naszą witrynę.
Jeżeli nie zmienisz tych ustawień i będziesz nadal korzystał z naszej witryny, będziemy przetwarzać Twoje dane zgodnie z naszą Polityką Prywatności. W dokumencie tym znajdziesz też więcej informacji na temat ustawień przeglądarki i sposobu przetwarzania twoich danych przez naszych partnerów społecznościowych, reklamowych i analitycznych.
Zgodę na wykorzystywanie przez nas plików cookies możesz cofnąć w dowolnym momencie.
gattuso jak jeszcze nie masz szkiel to masz duzy wybor bo nie koniecznie musi to byc nikon, a skoro tak t o zastanow sie jakie pozniej bedziesz chcial zakupic szkla bo w obu systemach sa lepsze i gorsze no i roznia sie tez cena ... Sama puszka zdjec nie zrobisz .
jako ze posiadalem nikona duzo czytalem tez o obiektywach i myslalem cos w stylu 10-24, 12-24 jasną stalke kolo 50, no i chyba 70-200.na poczatku pewnei ta stalka by byla w pozniejszym terminie reszta
akurat obiektywy UWA bywaja lepsze producentow niezaleznych, np Tokiny, wiec pod nie nie ma sensu wybierac systemu. stabilizowane 70-200 f/2.8 sa bardzo dobre i bardzo drogie i w N i w C. 50tki zapewne tez sa porownywalne
nie wiem czy wchodzic w cos nowego czy nie lepiej w starszego a sprawdzonego. dlatego pytam żeby znowu wady wieku dziecięcego nie wyszły w nowszych modelach może jestem teraz za bardzo przewrażliwiony no i mam duże łapy lubię coś solidnego w rękach trzymać
no i zdecydowałem się wybrałem d7000 raz jeszcze zobaczymy może się uda ten egzemplarz numer wyższy od poprzedniego o ponad 110tys także z taśmy zszedł dużo później może już bez problemów
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
forum.optyczne.pl wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze.
Technologia ta jest wykorzystywana w celach reklamowych i statystycznych.
Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy,
a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania.
Pliki cookies mogą też być wykorzystywane przez współpracujących z nami reklamodawców, a także przez narzędzie Google Analytics, które jest przez nas wykorzystywane do zbierania statystyk.
Korzystanie z serwisu Optyczne.pl przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko »
Strona wygenerowana w 0,04 sekundy. Zapytań do SQL: 9