Wykorzystujemy pliki cookie do spersonalizowania treści i reklam, aby oferować funkcje społecznościowe i analizować ruch w naszej witrynie, a także do prawidłowego działania i wygodniejszej obsługi. Informacje o tym, jak korzystasz z naszej witryny, udostępniamy partnerom społecznościowym, reklamowym i analitycznym. Partnerzy mogą połączyć te informacje z innymi danymi otrzymanymi od Ciebie lub uzyskanymi podczas korzystania z ich usług i innych witryn.
Masz możliwość zmiany preferencji dotyczących ciasteczek w swojej przeglądarce internetowej. Jeśli więc nie wyrażasz zgody na zapisywanie przez nas plików cookies w twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki, lub opuść naszą witrynę.
Jeżeli nie zmienisz tych ustawień i będziesz nadal korzystał z naszej witryny, będziemy przetwarzać Twoje dane zgodnie z naszą Polityką Prywatności. W dokumencie tym znajdziesz też więcej informacji na temat ustawień przeglądarki i sposobu przetwarzania twoich danych przez naszych partnerów społecznościowych, reklamowych i analitycznych.
Zgodę na wykorzystywanie przez nas plików cookies możesz cofnąć w dowolnym momencie.
Faceci.............
Tylko faceci potrafią spędzać czas własnie na takich grach. Mnie to rajcowało gdy miała 10 lat... Nie nabijam się oczywiście jestem jedynie pod wrażeniem Waszej "gierkowej" solidarności bo potraficie zarwać noce żeby pograć w jakis NFS albo takie właśnie wciągające flashowe gry (żeby tylko noce )
MichalP napisał/a:
Nasza Klasa chwali sie, że umieszczono na niej 500 000 000 zdjęć. Na pewno znajdziemy coś ciekawego. Ja zaobserwowałem niepokojącą tendencję - kadrowanie środkowe, gimnazjalistki z buźką wydętą i dekoltem do pępka (rzut górny) albo z miną jakby ktoś "sto wsi im spalił" i patrzenie spod byka, oraz bezkrwawe ucinanie stóp (również z kadrowaniem środkowym). Myślę, że koleżanki i koledzy również zauważyli nowe trendy w fotografii codziennej.
jak dobrze że nie jesteś Modem na n-k.pl bo bys zapewne pół mojej galerii nie zaakceptował A jakby jeszcze wyszło że była ingerencja "rzeczy" trzecich (czytaj: wycinanie, rozjasnienie, ściemnieine itp to by mnie chyba zbanowano.)
A teraz co kobiety rob kiedy mają czas... Kiedyś grałam w chińczyka na kurniku teraz ni ma czasu i za stara jestem....
mnich napisał/a:
Są zdjęcia na których nie patrzy się na wyszuknaną kompozycję i jakieś cudne światło.Poprostu są zdjęcia na któych ważne są wspomnienia.
otóż to... choc są też zdjęcia na których mamy po prostu atrakcyjnie wyglądać
MichalP napisał/a:
Czuję się trochę nieswojo jak patrzę na Twoje zdjęcie - jakby mówiło - "O! Boże! Co za porażka! Kto wchodzi na to forum?"
Mi to aż głupio jakieś pytanie zadać bo boje sie że na mój post odpowie "ten avatar" czyli Mnich... Nawet posta pisać nie musi bo foto mówi samo za siebie...
Hehe..
Co do gierek to pudło moja droga...kiedyś jak byłem piękny i młody to i owszem, zarywało sie noce na Diablo, Diablo II, X-Wing, Tie Fighter, Starcraft, seria Warcraft, wszystkie NFS, Test Drive Unlimited itp itd. Teraz już nie ma takich gier albo już mnie nie wkręcają. Ot czasem coś się znajdzie. Czekam na Diablosa III
Też się cieszę że nie jestem fotomodem na NK Bo by mi się dawno białko ścięło. Jakby co podaję swoją stronę główną - nie mam nic do ukrycia http://nasza-klasa.pl/profile/456570
giercowanie na kurniku - to coś jak nasze flashowe itp a że stara jesteś to bym się kłócił.
A stwierdzenie o avatarze mnicha mnie zabiło...jak dla mnie bomba.
..kiedyś jak byłem piękny i młody to i owszem, zarywało sie noce na Diablo, Diablo II, X-Wing, Tie Fighter, Starcraft, seria Warcraft, wszystkie NFS, Test Drive Unlimited itp itd. Teraz już nie ma takich gier albo już mnie nie wkręcają. Ot czasem coś się znajdzie. Czekam na Diablosa III
Kurcze... mi się to zdażyło kilka razy i to tylko dla HoMM 3 ( Syndrom jescze jednej tury) Za to z wiekem jest teraz co raz gorzej- ale to głównie przez Optyczne.pl i forum.
Co do gierek... Czekam na GTA4 na pieca.
[ Dodano: Pon 28 Lip, 2008 22:52 ]
PS: I avatara nie zmienie, nie zmusicie mnie. Chyba że na gorszy
Ja gralem glownie w NFS Porsche, ale to bylo jakies 8 lat temu, ostatnio sobie chcialem przypomniec te czasy ale przed 30stka to juz nie to samo.
Na NK mam na dwoch zdjeciach obciete nogi, mam nadzieje, ze mnie nie pogonicie z forum
Ja serię HoMM "męczę" od wersji 3, teraz oczywiście piąteczke złotą kolekcje,. W sumie żadna inna mi tak nie zawróciła w głowie. A czekam na.... odsłonę nr VI
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
forum.optyczne.pl wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze.
Technologia ta jest wykorzystywana w celach reklamowych i statystycznych.
Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy,
a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania.
Pliki cookies mogą też być wykorzystywane przez współpracujących z nami reklamodawców, a także przez narzędzie Google Analytics, które jest przez nas wykorzystywane do zbierania statystyk.
Korzystanie z serwisu Optyczne.pl przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko »
Strona wygenerowana w 0,12 sekundy. Zapytań do SQL: 13