Wykorzystujemy pliki cookie do spersonalizowania treści i reklam, aby oferować funkcje społecznościowe i analizować ruch w naszej witrynie, a także do prawidłowego działania i wygodniejszej obsługi. Informacje o tym, jak korzystasz z naszej witryny, udostępniamy partnerom społecznościowym, reklamowym i analitycznym. Partnerzy mogą połączyć te informacje z innymi danymi otrzymanymi od Ciebie lub uzyskanymi podczas korzystania z ich usług i innych witryn.
Masz możliwość zmiany preferencji dotyczących ciasteczek w swojej przeglądarce internetowej. Jeśli więc nie wyrażasz zgody na zapisywanie przez nas plików cookies w twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki, lub opuść naszą witrynę.
Jeżeli nie zmienisz tych ustawień i będziesz nadal korzystał z naszej witryny, będziemy przetwarzać Twoje dane zgodnie z naszą Polityką Prywatności. W dokumencie tym znajdziesz też więcej informacji na temat ustawień przeglądarki i sposobu przetwarzania twoich danych przez naszych partnerów społecznościowych, reklamowych i analitycznych.
Zgodę na wykorzystywanie przez nas plików cookies możesz cofnąć w dowolnym momencie.
Jak używka w necie, to trzeba się tak umawiać że:
'Przyjadę i sprawdzę. Jak będzie ok to wezmę, a jak nie będzie ok to się rozstajemy w przyjaźni, zwracam koszt aukcji/ogłoszenia i pa pa'.
Jak używka w necie, to trzeba się tak umawiać że:
'Przyjadę i sprawdzę. Jak będzie ok to wezmę, a jak nie będzie ok to się rozstajemy w przyjaźni, zwracam koszt aukcji/ogłoszenia i pa pa'.
A niby czemu ja mam coś zwracać?? Sorry jak się ściemnia to potem się za to płaci. Prędzej bym żądał zwrotu kasy za mój stracony czas/paliwo/bilety. Ja już raz tak odbierałem osobiście, gość naściemniał to jeszcze negatywa dostał na dowidzenia.
Misek, to chyba nie do końca tak. Jeden taki delikwent przyjechał do mnie kiedy sprzedawałem 450D. Pomacał, ponarzekał że taki mały (sic!), i w końcu nie wziął.
Dlaczego zakładasz że to sprzedający ściemnia?
Aukcja kosztuje. Wystawiam towar i mogę sobie zastrzec: "wpłata z góry na konto, wysyłka kurierem - opłaca klient". To gest ze strony sprzedającego, że daje możliwość sprawdzenia sprzętu osobiście, co oszczędza stronie kupującej na koszcie przesyłki i daje możliwość zapoznania się z towarem.
Żeby nie było nieporozumień zawsze trzeba się wcześniej na takie rozwiązania umawiać telefonicznie ze sprzedającym ZANIM weźmie się udział w aukcji.
witam no i pomacałem poogladalem poczytałem i jednak wybrałem 450d z kitem ze stabilizacja teraz tylko kupic i pstrykac w moim miescie Krakowie znalazłem najtaniej z odbiorem na miejscu za 2179 ,2150 lub 2129 mam nadzieje ze nie bede załował sklep na miejscu pozdrawiam i dziekuje wszystkim za pomoc na razie mam karte sd 2gb ze starego kompaktu tylko nie wiem jaka ma szybkosc ale mam nadzieje ze na razie wystarczy ale po kolei musze dokupic karte gdzies 4 gb torbe i lampe a wlasnie mozecie cos z czystym sumieniem polecic? zastanawiam sie tez nad drugim akumlatorkiem no a później szkiełka szkiełka i szkiełka
Ostatnio zmieniony przez Wujek_Pstrykacz Sob 07 Lis, 2009, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
forum.optyczne.pl wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze.
Technologia ta jest wykorzystywana w celach reklamowych i statystycznych.
Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy,
a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania.
Pliki cookies mogą też być wykorzystywane przez współpracujących z nami reklamodawców, a także przez narzędzie Google Analytics, które jest przez nas wykorzystywane do zbierania statystyk.
Korzystanie z serwisu Optyczne.pl przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko »
Strona wygenerowana w 0,04 sekundy. Zapytań do SQL: 10