Wykorzystujemy pliki cookie do spersonalizowania treści i reklam, aby oferować funkcje społecznościowe i analizować ruch w naszej witrynie, a także do prawidłowego działania i wygodniejszej obsługi. Informacje o tym, jak korzystasz z naszej witryny, udostępniamy partnerom społecznościowym, reklamowym i analitycznym. Partnerzy mogą połączyć te informacje z innymi danymi otrzymanymi od Ciebie lub uzyskanymi podczas korzystania z ich usług i innych witryn.
Masz możliwość zmiany preferencji dotyczących ciasteczek w swojej przeglądarce internetowej. Jeśli więc nie wyrażasz zgody na zapisywanie przez nas plików cookies w twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki, lub opuść naszą witrynę.
Jeżeli nie zmienisz tych ustawień i będziesz nadal korzystał z naszej witryny, będziemy przetwarzać Twoje dane zgodnie z naszą Polityką Prywatności. W dokumencie tym znajdziesz też więcej informacji na temat ustawień przeglądarki i sposobu przetwarzania twoich danych przez naszych partnerów społecznościowych, reklamowych i analitycznych.
Zgodę na wykorzystywanie przez nas plików cookies możesz cofnąć w dowolnym momencie.
Wysłany: Pon 07 Kwi, 2025
Ciekawe czy te SRBC vel Fomei to już z nowymi, mniejszymi muszlami, czy z tymi, starymi i wielkimi . Swoją drogą, jeżeli Fomei weszło w brend ze swoją marką, to może pojawią się pozostałe apertury i dobra jakość pomiędzy egzemplarzami, będzie w miarę powtarzalna. Czas pokaże. Cena też jest znośna i do przyjęcia .
Skyrover daje gwarancję dożywotnią, choć z wiadomych względów to trochę abstrakcja. Fomei ma realistyczne 5 lat, za to koszty wysyłki dużo niższe. Cena zaskakująca niska, w zasadzie tyle co ja dałem.
widoczek napisał/a:
To co, robimy jakies spotkanko porównawcze naszych chińskich 8x42? 😀
Zdecydowanie! Zresztą BC 10x42 też mnie interesuje.
Pierwsze wrażenia po dziennych i wieczornych obserwacjach - jest super jak za tą, a nawet i wyższą cenę. Tym niemniej wyskakują drobne problemy z jakością obrazu tam gdzie bym ich się nie spodziewał.
Generalnie chcę podziękować za wszystkie opinie o Bannercloudach, w tym 8x42. Wiadomo, że zakup jest bardzo ryzykowany, ale fakt, że tylu zaawansowanych obserwatorów dobrze o tej lornetce mówiło przekonał mnie, że warto zaryzykować.
Gratulacje Tomek odwagi i zakupu. Daj znac, kiedy pasuje Ci sie spotkac.
BC, jak kazda inna lornetka, otwiera sie z czasem i pokazuje rozne oblicza. Przede wszystkim dobre, ale takze zle. Wazne, to nie ulegac trendom internetowym i nie narzucac jej zbyt wysokich wymagan, adekwatnych do lornetek duzo drozszych. Na Bannera, jak sadze, nalezy patrzec bardziej statystycznie i zdac spbie sprawe, ze ok 80% lornetek na rynku miesci sie w jego zakresie cenowym. Nastepnie spojrzec przez niego i przez pozostale lornetki z tej populacji i uzmysłowić, jaki przestwór oceanu dzieli jego optyke od pozostalych. Wtedy mozna wyciagnac pelnie satysfakcji z zakupu, muszle przestaja przeszkadzac i nawet sama lornetka staje sie lzejsza, niz ja opisywano
W zeszłym roku nasze lornetki Banner Cloud APO otrzymały ogromne wsparcie i zaufanie użytkowników. W tym samym czasie otrzymaliśmy również wiele opinii klientów, którzy prosili o mniejszą muszlę oczną. Po starannym zebraniu cennych sugestii zaprojektowaliśmy specjalnie zamienną małą muszlę oczną, która jest bardziej odpowiednia — a produkcja została już ukończona!
Aby okazać naszą wdzięczność klientom, którzy konsekwentnie wspierali SR, postanowiliśmy zaoferować nową muszlę oczną za darmo klientom, którzy zakupili lornetki Banner Cloud APO. Klienci muszą jedynie pokryć koszt wysyłki.
Jednocześnie, ze względu na częste wahania polityki taryfowej USA w ostatnim czasie, w celu zmniejszenia wszelkich dodatkowych kosztów, z którymi klienci z USA mogliby się zmierzyć podczas procesu aktualizacji, poszukujemy obecnie lokalnego klienta z USA na rynku amerykańskim, który pomógłby nam w logistyce wysyłki nowej małej muszli ocznej.
Jeśli któryś z użytkowników z USA jest skłonny przyjąć rolę agenta, nasza firma skonsoliduje i wyśle nową muszlę oczną na adres wskazany przez agenta. Agent będzie następnie odpowiedzialny za ujednoliconą dystrybucję i pomoże wyjaśnić szczegóły dotyczące odpowiedzialności za koszty klientom. Jeśli jesteś zainteresowany, wyślij wiadomość e-mail na adres [sales.skyroveroptics@gmail.com], dołączając swoje dane osobowe i dowód zakupu. Twoje wsparcie pomoże nam jeszcze lepiej służyć użytkownikom na całym świecie!
Poinformujemy wszystkich o potwierdzonym agencie w USA po wybraniu. Klienci, którzy potrzebują nowej muszli ocznej, mogą skontaktować się z nami bezpośrednio lub złożyć wniosek za pośrednictwem agenta w USA.
Wysłany: Pon 14 Kwi, 2025
Marek Marecki... Pisali o zmniejszeniu z 48mm na, bodajże, 46mm, więc dalej muszle będą wielkie. Aby były w miarę dobre (uniwersalne) dla wszystkich, to musieliby zejść do max 43mm.
Z tego co rozumiem to zmniejszyli z 48.5mm do 45mm. Mialem nadzieję, że będzie mniejsza średnica muszli
No ale przez Twoją i Tomka SRBC 8x42 nawet z oryginalnymi wielkimi muszlami już całkiem dobrze mi się patrzy (wygodniej niż przez moją SRBC 10x42), więc po wymianie muszli na mniejsze piękny obraz, jaki daje ta lornetka, powinien popłynąć do mojego łba jak złoto.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
forum.optyczne.pl wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze.
Technologia ta jest wykorzystywana w celach reklamowych i statystycznych.
Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy,
a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania.
Pliki cookies mogą też być wykorzystywane przez współpracujących z nami reklamodawców, a także przez narzędzie Google Analytics, które jest przez nas wykorzystywane do zbierania statystyk.
Korzystanie z serwisu Optyczne.pl przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko »
Strona wygenerowana w 0,08 sekundy. Zapytań do SQL: 10