Przetwarzanie danych osobowych

Nasza witryna korzysta z plików cookies

Wykorzystujemy pliki cookie do spersonalizowania treści i reklam, aby oferować funkcje społecznościowe i analizować ruch w naszej witrynie, a także do prawidłowego działania i wygodniejszej obsługi. Informacje o tym, jak korzystasz z naszej witryny, udostępniamy partnerom społecznościowym, reklamowym i analitycznym. Partnerzy mogą połączyć te informacje z innymi danymi otrzymanymi od Ciebie lub uzyskanymi podczas korzystania z ich usług i innych witryn.

Masz możliwość zmiany preferencji dotyczących ciasteczek w swojej przeglądarce internetowej. Jeśli więc nie wyrażasz zgody na zapisywanie przez nas plików cookies w twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki, lub opuść naszą witrynę.

Jeżeli nie zmienisz tych ustawień i będziesz nadal korzystał z naszej witryny, będziemy przetwarzać Twoje dane zgodnie z naszą Polityką Prywatności. W dokumencie tym znajdziesz też więcej informacji na temat ustawień przeglądarki i sposobu przetwarzania twoich danych przez naszych partnerów społecznościowych, reklamowych i analitycznych.

Zgodę na wykorzystywanie przez nas plików cookies możesz cofnąć w dowolnym momencie.

optyczne.pl forum.optyczne.pl  
•  FAQ  •  Szukaj  •  Użytkownicy  •  Grupy  •  Statystyki  •  Rejestracja  •  Zaloguj  •  Galerie  •   Ulubione tematy

----- R E K L A M A -----

Poprzedni temat :: Następny temat
jaki filtr polaryzacyjny?
Autor Wiadomość
pes
[Usunięty]

Wysłany: Czw 07 Lut, 2013   

eMiDe, tak, zwerbowali mnie tam ostatnio bo jakoś się foty podobają to dorzucam czasem ;) A ja znam kolegę, który zrobił tą fotkę co wrzuciłeś :) Przynajmniej mi się wydaje, że to jego, bo mocno w jego stylu ;)

Reklama

moronica 
Temu Panu już podziękujemy

Pomogła: 106 razy

eMiDe, chodzi ci o ta tecze? tak, widzialam jak takie cuda wylazily jak sie np robilo z polarem przez szybe. ale jak dla mnie to jest niepozadany efekt i sama nigdy nie uzywalabym filtra by go uzyskac

eMiDe 
Początkujący

pes fajne fajne ;] a on ma takie specyficzne fotki :P
moronica mnie tam on sie bardzo podoba, ale polar nie tylko do tego bedzie wykorzystywany :)

pes
[Usunięty]

eMiDe, czekamy na zdjęcia, bo domyślam się że m.in. "motoryzacyjne" :twisted: Swoją drogą na tej focie jest Superleggera z W-wy? ;)

eMiDe 
Początkujący

jak chcesz zobaczyć to będę je wstawiał na stronke na FB
Moto-Perełki zapraszam Cie :) na pewno jak coś porobie to tam będzie :) a wiesz co, nie wiem nawet ale raczej tak :)

pes
[Usunięty]

wrzucaj też tutaj ;)

eMiDe 
Początkujący

nom jak coś ładnego pstrykne ;] oczywiście jak z moim szczęściem nie wziąłem aparatu, wracam ze świeżutkim polarem a na parkingu GTR O_o już bym wrzucał :D

[ Dodano: Czw 07 Lut, 2013 17:09 ]
pes, Paweł S? :P
zaraz wrzuce fotki bo sie pobawiłem z polarkiem :D

[ Dodano: Czw 07 Lut, 2013 17:27 ]
bez:
http://sphotos-f.ak.fbcdn...140305165_o.jpg
Z:
http://sphotos-d.ak.fbcdn...223630799_o.jpg
sory że tak ale zdjęcia są za duże a nie chce mi sie teraz bawić w dopasowanie do wymogów max 1024x1024

lipa93 
Nowy

Wysłany: Sob 27 Kwi, 2013   

Witam!
Od razu przepraszam za odgrzebywanie ale nie chciałem zakładać kolejnego tematu o tym samym. Chciałbym prosić o opinie o polarze Marumi z serii Yellow. Mam pytatnie odnośnie tej nazwy: czy to Yellow wiąże się z tym, że filtr ten ma jakąś dodatkową powłokę filtrującą długości fali przypadające na barwę żółtą czy to tylko sprawiająca - przynajmniej mnie - kłopot zwyczajna nazwa i filtr jest najnormalniejszym polarem. Na stronie producenta oraz na sklepach internetowych nie ma żadnego wyjaśnienia także może wypowie się jakiś posiadacz tego filtru.
Pozdrawiam.

mozer 
bo Pentax

Wysłany: Nie 28 Kwi, 2013   

lipa93, według mnie jest to po prostu filtr bez żadnych powłok przeciwodbiciowych. Nie polecam kupowania czegoś takiego. Może powodować liczne bliki na zdjęciach.

lipa93 
Nowy

Możliwe, że tak jest ale trochę pechowo to nazwali. Co w takim razie kupić żeby posłużyło na dłużej i miało te wszytkie warstwy no i co najważniejsze kosztowało jak najmniej? Szykują mi się dwa wyjazdy w góry z czego pierwszy pojutrze a jak wiadomo gdzie jak gdzie ale na wysokości polar by się przydał także jeszcze jutro muszę dokonać zakupu :) .

mozer 
bo Pentax

lipa93, marumi dhg lub super dhg.

lipa93 
Nowy

Po przeczytaniu charakterysttyk widać, że to kawał dobrego sprzętu ale niestety nie mogę sobie pozwolić na wydanie takiej kwoty. Czy na pewno nic z odrobinę niższej półki cenowej nie warto kupować?

MC 

Marumi DHG (bez super) ma najlepszy stosunek jakości do ceny. Tyle w temacie.

mozer 
bo Pentax

lipa93, Marumi albo Hoya HMC - mi osobiście na cokolwiek gorszego szkoda by było kasy.

lipa93 
Nowy

W takim razie dzięki panowie za porady. Widzę, że trzeba będzie przycisnąć pasa :) .

Odpowiedz do tematu