Przetwarzanie danych osobowych

Nasza witryna korzysta z plików cookies

Wykorzystujemy pliki cookie do spersonalizowania treści i reklam, aby oferować funkcje społecznościowe i analizować ruch w naszej witrynie, a także do prawidłowego działania i wygodniejszej obsługi. Informacje o tym, jak korzystasz z naszej witryny, udostępniamy partnerom społecznościowym, reklamowym i analitycznym. Partnerzy mogą połączyć te informacje z innymi danymi otrzymanymi od Ciebie lub uzyskanymi podczas korzystania z ich usług i innych witryn.

Masz możliwość zmiany preferencji dotyczących ciasteczek w swojej przeglądarce internetowej. Jeśli więc nie wyrażasz zgody na zapisywanie przez nas plików cookies w twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki, lub opuść naszą witrynę.

Jeżeli nie zmienisz tych ustawień i będziesz nadal korzystał z naszej witryny, będziemy przetwarzać Twoje dane zgodnie z naszą Polityką Prywatności. W dokumencie tym znajdziesz też więcej informacji na temat ustawień przeglądarki i sposobu przetwarzania twoich danych przez naszych partnerów społecznościowych, reklamowych i analitycznych.

Zgodę na wykorzystywanie przez nas plików cookies możesz cofnąć w dowolnym momencie.

optyczne.pl forum.optyczne.pl  
•  FAQ  •  Szukaj  •  Użytkownicy  •  Grupy  •  Statystyki  •  Rejestracja  •  Zaloguj  •  Galerie  •   Ulubione tematy

----- R E K L A M A -----

Poprzedni temat :: Następny temat
Dobry kompakt do 500-600 zł
Autor Wiadomość
Sunders 
Temu Panu już podziękujemy

Wysłany: Nie 04 Lis, 2012   

komor, ale po co mu te wątki skoro osiągnął już stan nirwany :mrgreen:

Reklama

rychubil 
Nowy

Wysłany: Nie 04 Lis, 2012   

Przeczytałem już te wątki wczoraj i nie ma tam akurat tych małpek które wymieniłem, dlatego założyłem nowy wątek. Czy to aż taki problem?

Prosiłbym o jekieś opinie na temat wymienionych przeze mnie aparatów.

[ Dodano: Sro 07 Lis, 2012 12:07 ]
Dziękuję za wyczerpujące odpowiedzi.
Aparat zakupiony a wybrany m.in. dzięki bardziej uprzejmemu forum.

krystian 
Początkujący

Wysłany: Wto 13 Lis, 2012   Ktory aparat wybrac?

Witam.

Wlasnie sprzedalem swojego Sony NEX'a C3K poniewaz potrzebowalem gotowki i musze kupic jakis tanszy aparat kompaktowy.
Jaki byscie mi polecili tak do 500-600zl?

Zeby robil ostre zdjecia, dobre odwzorowanie kolorow. Jakis najlepszy w tej cenie.

Myslalem o Nikonie L810 albo Samsungu WB150F.
Czy moze cos lepszego polecicie?

Sunders 

Wysłany: Wto 13 Lis, 2012   

http://forum.optyczne.pl/viewtopic.php?t=20397
:smile:

Wskazany temat został scalony do niniejszego wątku.
Ostatnio zmieniony przez komor Wto 13 Lis, 2012, w całości zmieniany 1 raz  

krystian 
Początkujący

Tam nie ma nic o tych aparatach :)

Sunders 

Tam jest:
krystian napisał/a:
moze cos lepszego polecicie?
:smile:

hijax_pl 
Moderator
click-o-matic!

krystian napisał/a:
Wlasnie sprzedalem swojego Sony NEX'a C3K poniewaz potrzebowalem gotowki i musze kupic jakis tanszy aparat kompaktowy.
Jaki byscie mi polecili tak do 500-600zl?
Będziesz się musiał pogodzić z dużą utratą jakości. I zapewne zapomnieć o
krystian napisał/a:
Zeby robil ostre zdjecia, dobre odwzorowanie kolorow. Jakis najlepszy w tej cenie.

Osobiście polecałbym Panasa SZ7.

krystian 
Początkujący

Hmm a co sadzisz o Lumixach? Bedzie jakis w tej kwocie i bedzie lepszy od tych aparatow co podalem?

hijax_pl 
Moderator
click-o-matic!

SZ7 to Lumix

krystian 
Początkujący

To mowisz, ze w tej cenie raczej nie znajde nic lepszego?

hijax_pl 
Moderator
click-o-matic!

W zasadzie to jeden pies co wybierzesz. W tej cenie większość aparatów prezentuje bardzo zbliżony poziom. Różnią się bajerami i tyle.

komor 
Moderator

Scaliłem ostatnie dwa wątki do zbiorczego, dotyczącego aparatów w zakresie cenowym do 600 zł. Można sobie poczytać parę stron wstecz.

krystian 
Początkujący

A jakosciowo SZ7 dobrze wykonany? Czy L810 nie bedzie lepszy?

[ Dodano: Sro 14 Lis, 2012 12:21 ]
Podpowie ktos?

niezapominajka 
Nowy

Wysłany: Pon 26 Lis, 2012   jaki aparat wybrać? (pytania)

Witam.
Mam w planach kupić sobie przyzwoity aparat kompaktowy w cenie do 600 zł i w związku z tym mam parę pytań. Kompletnie nie znam się na aparatach i na tym na co należy zwracać uwagę dlatego proszę tutaj o pomoc, bo nie chce wydać pieniędzy na jakiś słaby aparat.
Zdjęcia będę robić dla własnego użytku więc nie potrzebuje jakiegoś profesjonalnego sprzętu.

Jednak bardzo ważne dla mnie jest to żeby aparat robił SZYBKO zdjęcia, aby można było coś ulotnego wyłapać, w poprzednim aparacie który miałam było to po prostu niemożliwe.

Równie ważne jest to aby nadawał się do robienia zdjęć po zmroku

Chciałabym aby robił wyraźne zdjęcia, z głębokimi, żywymi kolorami oraz żeby zdjęcia nie były rozmazane jeśli robię zdjęcie czegoś co jest w ruchu.

Może moje wymagania są niemożliwe i niektórym mogą się wydać śmieszne ale kompletnie nie znam się na aparatach i nie mam pojęcia na co powinnam zwracać uwagę przy kupnie aparatu aby spełnił on chociaż w pewnym sensie moje wymagania, dlatego bardzo proszę mi coś doradzić, na co konkretnie powinnam zwrócić uwagę, może jakieś konkretne modele podać.

Z góry dziękuje za odpowiedź.

rakinom 
Nowy

Wysłany: Sro 05 Gru, 2012   kompakt 500-600 zł

Witam wszystkich ;)
Kompletnie nie znam się na aparatach a chcę kupić rodzicom w prezencie jakis kompakt w przedziale 500-600 zl. Moje wymagania to jedynie dość fajny zoom i oczywiście dobrej jakości zdjęcia. Rodzice aparat używają raczej żadko (urlop, przyjęcia).
Proszę doradzcie mi coś ;)

Odpowiedz do tematu