Przetwarzanie danych osobowych

Nasza witryna korzysta z plików cookies

Wykorzystujemy pliki cookie do spersonalizowania treści i reklam, aby oferować funkcje społecznościowe i analizować ruch w naszej witrynie, a także do prawidłowego działania i wygodniejszej obsługi. Informacje o tym, jak korzystasz z naszej witryny, udostępniamy partnerom społecznościowym, reklamowym i analitycznym. Partnerzy mogą połączyć te informacje z innymi danymi otrzymanymi od Ciebie lub uzyskanymi podczas korzystania z ich usług i innych witryn.

Masz możliwość zmiany preferencji dotyczących ciasteczek w swojej przeglądarce internetowej. Jeśli więc nie wyrażasz zgody na zapisywanie przez nas plików cookies w twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki, lub opuść naszą witrynę.

Jeżeli nie zmienisz tych ustawień i będziesz nadal korzystał z naszej witryny, będziemy przetwarzać Twoje dane zgodnie z naszą Polityką Prywatności. W dokumencie tym znajdziesz też więcej informacji na temat ustawień przeglądarki i sposobu przetwarzania twoich danych przez naszych partnerów społecznościowych, reklamowych i analitycznych.

Zgodę na wykorzystywanie przez nas plików cookies możesz cofnąć w dowolnym momencie.

optyczne.pl forum.optyczne.pl  
•  FAQ  •  Szukaj  •  Użytkownicy  •  Grupy  •  Statystyki  •  Rejestracja  •  Zaloguj  •  Galerie  •   Ulubione tematy

----- R E K L A M A -----

Poprzedni temat :: Następny temat
Zamknięty przez: komor
Nie 01 Sty, 2012
REPORTAŻ 2011
Autor Wiadomość
jaad75 
Temu Panu już podziękujemy
Klub Pierdzieli

Wysłany: Sro 23 Mar, 2011   

kufel napisał/a:
aha, czyli argumentów brak :)
Nie, brak chęci rozwodzenia się nad "narodowymi" pi.erdołami.

Reklama

kufel 
Optyczny
PentaX albo śmierć!

jaad75 napisał/a:
Nie, brak chęci rozwodzenia się nad "narodowymi" pi.erdołami.
ale ja nie o tym, ja o wspomnianych kłamstwach.

jaad75 
Klub Pierdzieli

myslidar napisał/a:
Podyskutujemy w końcu o zdjęciach?
Zdjęcia są ok. Komiczne było to zestawienie bezpośrednio po sobie następujących zdań.

moronica 

Pomogła: 106 razy

zanim tu sie rozpeta polityczna burza to ja poprosze tytul gazety czy innego mainstreamowego medium, ktore nigdy nie klamie ;) tak sie niestety dzieje, ze ostra konkurencja na rynku mediow zamiast sprzyjac rzetelnosci przekazu doprowadzila do tego, ze poszczegolne gazety i stacje w walce o czytelnika/widza formuluja informacje pod swoja publiczke bez wiekszego powazania dla obiektywizmu i oczywiscie okraszajac co sie da szczypta sensacjonalizmu. naprawde nie ma tu co kopiii kruszyc o to, kto klamie, bo praktycznie wszyscy klamia

myslidar 
Rozmowny

hijax_pl napisał/a:
A może z tym "nie daj mi spokoju" przesadzam?.. :roll:
Nie wiem o co Ci chodzi. Umieszczam zdjęcia w dziale "Nasze zdjęcia" i tak jak na innych forach oczekuję że jak już ktoś się wypowiada na ich temat to będzie to wywód stricte dotyczący technik fotografowania, kadru itd. Mało mnie interesują poglądy polityczne użytkowników tego forum.

hijax_pl 
Moderator
click-o-matic!

myslidar napisał/a:
Nie wiem o co Ci chodzi.
Wczytaj się w cytaty, które podałem. Pochodzą z różnych działów ze zdjęciami.

myslidar 
Rozmowny

hijax_pl napisał/a:
Wczytaj się w cytaty, które podałem. Pochodzą z różnych działów ze zdjęciami.
Oświeć mnie co w Twoim mniemaniu mam rozumieć przez zestawienie tych cytatów.

PS
Fajnie, że wzbudzam tak duże zainteresowanie iż pofatygowałeś się przewertować forum z moim wypowiedziami :mrgreen: Co chcesz mi udowodnić? Wal śmiało bo szkoda czasu.

rafax 
Bywalec

fajny set, najbardziej 76 bo są jakieś emocje na twarzach, może jeszcze jakieś zbliżenie na któregoś rozemocjonowanego demonstranta by się przydało?

[OT] :mrgreen: :
nic nie poradzę że teksty typu "sport, zdrowie, nacjonalizm" od razu mi się kojarzą z "pokój, dobrobyt, socjalizm"
[end OT]

moronica 

Wysłany: Pią 24 Cze, 2011   

zastanawialam sie, czy zaczac to dzielic miedzy watki, czy moze wszystko dac do fotografii nocnej albo innej. wreszcie zdecydowalam sie zaprezentowac to jako reportaz ;)

Noc Swietojanska 2011, A Coruña, Hiszpania

generalnie to zaczne od tego, ze w Sylwestra bywaja kompletne pustki na ulicach i nic sie nie dzieje. ale noc swietojanska to swietosc i kto zyw wylega na plaze by pogrillowac sardynki, zapalic ognisko, obejrzec pokaz sztucznych ogni i palenie co roku innej drewnianej rzezby

82 zaczelo sie spokojnie od spacerkow wzdluz promenady ogladajac nieliczne nadal ogniska...

83 ...ktorych przybywalo wraz z zapadajacym zmrokiem

84 niektorzy postanowili spalic nie tylko drewniane odpady ale np Myszke Miki, bedaca zapewne w zamysle autora pomyslu symbolem komercji i konsumpcjonizmu (:P) w tych ciezkich ekonomicznie czasach

85 nie wszyscy mieli tak wysoko zakrojone plany i ograniczali sie jedynie do niewielkiego symbolicznego ogniska

86 stopniowo powietrze wypelnial dym, w ktorym wedzily sie coraz gestsze tlumy

87 alkohol niestety przyczynil sie do smierci 2 osob tej nocy, jedna osoba utonela, druga splonela podczas nieudanej proby przeskoczenia przez ognisko

88 tylko nieliczne panie zdecydowaly sie na odsloniecie swoich atutow jako ze temperatura jest wyjatkowo niska jak na czerwiec i raczej przypomina ta, ktorej mozna doswiadczyc tu w lutym czy marcu

89 krotko przed polnoca rozpoczal sie pokaz sztucznych ogni bedacy przedsmakiem tego, co sie bedzie dzialo w sierpniu podczas tzn bitwy morskiej

90

91

92

93 wieczor ukoronowalo spalenie sporych rozmiarow karuzeli, na ktorej znalazly sie postaci ktore zaistnialy na lokalnej scenie w generalnie negatywny sposob. byla tam m.in. postac w barwach Deportivo, ktore to niedawno spadlo do 2 ligi co bylo wyjatkowo gorzka pigulka do przelkniecia dla tutejszej spolecznosci

94

95

Imperial 
Rozmowny

94. mniam

pitras 
Entuzjasta
i Fotopsuj

moronica, świetny reportaż, delikatnie poprawiłbym WB na kilku zdjęciach ale to taka drobna uwaga Fotopsuja a całość jak najbardziej OK :)

bhpchmiel 
Optyczny
Bhpchmiel

moronica, fajnie, bardzo fajnie :wink:

komor 
Moderator

Wysłany: Sob 25 Cze, 2011   

moronica napisał/a:
druga splonela podczas nieudanej proby przeskoczenia przez ognisko

:shock: Rzucił się w środek tej karuzeli, czy jak? Reportaż fajny, przypomina mi, jak ważne są w nim słowa oprócz zdjęć.

Tworas 
Entuzjasta

94. mocne, fajne :)

moronica 

komor napisał/a:
moronica napisał/a:
druga splonela podczas nieudanej proby przeskoczenia przez ognisko

:shock: Rzucił się w środek tej karuzeli, czy jak? Reportaż fajny, przypomina mi, jak ważne są w nim słowa oprócz zdjęć.

nie, z kolegami przeskakiwali przez 3-metrowe ognisko, innym sie udalo a on sie potknal zamiast odbic od czegos, zdaje sie kanapy, i wpadl w plomienie. nie pytaj mnie, jak jest mozliwy taki brak wyobrazni, nie mam pojecia

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi