Wykorzystujemy pliki cookie do spersonalizowania treści i reklam, aby oferować funkcje społecznościowe i analizować ruch w naszej witrynie, a także do prawidłowego działania i wygodniejszej obsługi. Informacje o tym, jak korzystasz z naszej witryny, udostępniamy partnerom społecznościowym, reklamowym i analitycznym. Partnerzy mogą połączyć te informacje z innymi danymi otrzymanymi od Ciebie lub uzyskanymi podczas korzystania z ich usług i innych witryn.
Masz możliwość zmiany preferencji dotyczących ciasteczek w swojej przeglądarce internetowej. Jeśli więc nie wyrażasz zgody na zapisywanie przez nas plików cookies w twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki, lub opuść naszą witrynę.
Jeżeli nie zmienisz tych ustawień i będziesz nadal korzystał z naszej witryny, będziemy przetwarzać Twoje dane zgodnie z naszą Polityką Prywatności. W dokumencie tym znajdziesz też więcej informacji na temat ustawień przeglądarki i sposobu przetwarzania twoich danych przez naszych partnerów społecznościowych, reklamowych i analitycznych.
Zgodę na wykorzystywanie przez nas plików cookies możesz cofnąć w dowolnym momencie.
Dobry pomysl i wykonanie. Szkoda ze tylko kilka zdjec, ale pewnie ciezko o zdjecia z tamtych czasow.
Za nastepne 60 lat bedzie latwiej bo teraz zdjec powstaje na kilogramy. Tylko czy jeszcze ktos bedzie wtedy robil zdjecia?
Świetne, niektóre mocne np. 6. Fantastyczny pomysł.
skasowany [Usunięty]
Wysłany: Nie 14 Lut, 2010
Ciekawe, tym bardziej, że miejsca znajome... Takie coś jest robione od dawna.
W styczniu było coś podobnego w Warszawie i o Warszawie!
http://www.swiatobrazu.pl...a_warszawa.html
Byłem, widziałem, autorzy zrobili kawał dobrej roboty! Ogromnym plusem było to, że zdjęcia miały naprawdę duży rozmiar, a nie jakieś 20x30 cm...
Misek [Usunięty]
Wysłany: Nie 14 Lut, 2010
Na dwóch zdjęciach widać jakieś "balony" w kształcie walca. Co to jest??
a więc sam pomysl łączenia starego z nowym innowacyjny nie jest choć przyznam ze chyba nie widziałem wcześniej czegoś takiego.a jesli widziałem to widocznie nie zrobiło a na mnie takiego wrażenia , zeby to zapamiętać
Usjwo napisał/a:
Szkoda ze tylko kilka zdjec, ale pewnie ciężko o zdjecia z tamtych czasów.
kto wie ,moze takich zdjęć jest więcej, tylko nie koniecznie są one w obiegu . pewnie na Łubiance ich sporo ,wśród innych "ciekawych" rzeczy...
kasiakaaz napisał/a:
Świetne, niektóre mocne np. 6. Fantastyczny pomysł.
o tak ,6 tez na mnie zrobilo chyba największe wrażenie.
Ruslan, zgadzam sie, z tym że koncepcja łączenia starego z nowym w ten sposób juz sama w sobie jest ciekawa, ale to co zalinkowalem to cos więcej, to nie tylko stare plus nowe,bo poza miejscem pokazuje coś jeszcze , dlatego jak dla nie to chyba najciekawsze połączenie tego typu jakie do tej pory widziałem.
mnich napisał/a:
szkoda że autor zdjęć z teraźniejszości nie zadbał o ich poprawne wykonanie.
mnich, co masz na myśli? jeśli kadry to pamiętaj ze autor musiał je dostosować do kadrów zdjec tych sprzed kilkudziesięciu lat a nie odwrotnie wiec tu raczej dużego wyboru co do kadrowania nie bylo no chyba ze o cos innego Ci chodzi
skasowany [Usunięty]
Wysłany: Pon 15 Lut, 2010
kufel napisał/a:
to co zalinkowalem to cos więcej, to nie tylko stare plus nowe,bo poza miejscem pokazuje coś jeszcze
W 100% się z Tobą zgadzam. Wszystkie te zdjęcia z blokady Leningradu (i wiele bardziej drastycznych) widziałem już wcześniej, głównie w Muzeum Blokady Leningradu w Petersburgu, ale nie tylko, i może dlatego nie zrobiło to na mnie takiego wizualnego wrażenia, jak na osobach, które widziały te zdjęcia pierwszy raz...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
forum.optyczne.pl wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze.
Technologia ta jest wykorzystywana w celach reklamowych i statystycznych.
Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy,
a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania.
Pliki cookies mogą też być wykorzystywane przez współpracujących z nami reklamodawców, a także przez narzędzie Google Analytics, które jest przez nas wykorzystywane do zbierania statystyk.
Korzystanie z serwisu Optyczne.pl przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko »
Strona wygenerowana w 0,06 sekundy. Zapytań do SQL: 11