Przetwarzanie danych osobowych

Nasza witryna korzysta z plików cookies

Wykorzystujemy pliki cookie do spersonalizowania treści i reklam, aby oferować funkcje społecznościowe i analizować ruch w naszej witrynie, a także do prawidłowego działania i wygodniejszej obsługi. Informacje o tym, jak korzystasz z naszej witryny, udostępniamy partnerom społecznościowym, reklamowym i analitycznym. Partnerzy mogą połączyć te informacje z innymi danymi otrzymanymi od Ciebie lub uzyskanymi podczas korzystania z ich usług i innych witryn.

Masz możliwość zmiany preferencji dotyczących ciasteczek w swojej przeglądarce internetowej. Jeśli więc nie wyrażasz zgody na zapisywanie przez nas plików cookies w twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki, lub opuść naszą witrynę.

Jeżeli nie zmienisz tych ustawień i będziesz nadal korzystał z naszej witryny, będziemy przetwarzać Twoje dane zgodnie z naszą Polityką Prywatności. W dokumencie tym znajdziesz też więcej informacji na temat ustawień przeglądarki i sposobu przetwarzania twoich danych przez naszych partnerów społecznościowych, reklamowych i analitycznych.

Zgodę na wykorzystywanie przez nas plików cookies możesz cofnąć w dowolnym momencie.

optyczne.pl forum.optyczne.pl  
•  FAQ  •  Szukaj  •  Użytkownicy  •  Grupy  •  Statystyki  •  Rejestracja  •  Zaloguj  •  Galerie  •   Ulubione tematy

----- R E K L A M A -----

Poprzedni temat :: Następny temat
MTS Foto
Autor Wiadomość
belkot77 
Rozmowny

Wysłany: Sro 03 Gru, 2008   MTS Foto

Hejka,

Mam zamiar kupic troche sprzetu w http://www.fotocyfra.sklep.pl/kontakt.php

Jezeli ktos u nich kupował prosze o opinie. Maja bardzo dobre ceny i jeszcze da sie z nimi negocjowac.

[ Dodano: Sro 03 Gru, 2008 13:44 ]
Widze ze nikt pewnie u nich nie kupowal. Dzis tam jade i zdam wam relacje co i jak...

[ Dodano: Czw 04 Gru, 2008 09:06 ]
No i stalo sie. Kupilem wczoraj w tym sklepie 5D i 85 1.8. Transakcja bez zadnych problemow. Tak jak sie umowlismy przez telefon tak bylo. 85 kupilem nowy - koszt 1150
5D kupile uzywany od ich stalego klienta ktory go kupil 4 miesiace temu a teraz ma ochote na 5D markII. Normalnie tego nie robia ale poniewaz zadzwonilem do nich ze szukam nowej 5D to zaproponowali mi ta uzywke. Podobno licznik ma 7000 klatek. Dali mi oczywiscie na niego gwarancje tak jakbym kupowal nowy. Mam nadzieje ze niebede musial sprawdzac czy gwarancja nie jest lipna :grin:

Koszt za ta 5D to 4000 pln wiec wydaje mi sie ze bardzo okazyjnie kupilem.

Na dzien dzisiejszy sklep polecam

Reklama

offca11 
Bywalec
małomówny

Wysłany: Sob 06 Gru, 2008   

Ja tez tam kupilem swoj sprzet, ale...
1) Sprzedawca kontaktujac sie telefonicznie zarzekal sie, ze aparat jest z polskiej dystrybucji, byl z niemieckiej. Wiem ze nie ma problemu z gwarancja w polsce, ale po co klamia. Nagrali mi na plytke wszystkie programy i pdf-y ktore sa po polsku w komplecie z aparatem z polskiej dystrybucji. Tamron tez z niemieckiej dystrybucji. Z tego co slyszalem juz po zakupie od znajomych to oni wszystko maja sciagniete z niemiec. Ale czy moga sprzedawac sprzet bez polskiej instrukcji obslugi??
2) Karta miala byc SanDisc Extreme III, jak przyszedlem do domu okazalo sie ze jest Ultra II, wiem moj blad ze nie sprawdzilem dokladnie jaka karte wrzucili do reklamowki. Wymienili mi na drugi dzien. Czy to przypadek??
3) Obsluga jak za czasow PRLu.
Generalnie nie za bardzo mi ten sklep spasowal. Cos kreca... Juz drugi raz nie zdecydowalbym sie na zakup tam.

Mentos
[Usunięty]

Wysłany: Sob 06 Mar, 2010   

Trochę odgrzewam starego kotleta, ale czy może ma ktoś jakieś nowe doświadczenia ze sklepem www.fotocyfra.sklep.pl ?
Szukam Canona 500D, a u nich jest dość atrakcyjna cena.

Odpowiedz do tematu