Wykorzystujemy pliki cookie do spersonalizowania treści i reklam, aby oferować funkcje społecznościowe i analizować ruch w naszej witrynie, a także do prawidłowego działania i wygodniejszej obsługi. Informacje o tym, jak korzystasz z naszej witryny, udostępniamy partnerom społecznościowym, reklamowym i analitycznym. Partnerzy mogą połączyć te informacje z innymi danymi otrzymanymi od Ciebie lub uzyskanymi podczas korzystania z ich usług i innych witryn.
Masz możliwość zmiany preferencji dotyczących ciasteczek w swojej przeglądarce internetowej. Jeśli więc nie wyrażasz zgody na zapisywanie przez nas plików cookies w twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki, lub opuść naszą witrynę.
Jeżeli nie zmienisz tych ustawień i będziesz nadal korzystał z naszej witryny, będziemy przetwarzać Twoje dane zgodnie z naszą Polityką Prywatności. W dokumencie tym znajdziesz też więcej informacji na temat ustawień przeglądarki i sposobu przetwarzania twoich danych przez naszych partnerów społecznościowych, reklamowych i analitycznych.
Zgodę na wykorzystywanie przez nas plików cookies możesz cofnąć w dowolnym momencie.
Witam jestem nowym użytkownikiem jak i amatorem fotografii i zastanawiam się nad kupnem aparatu cyfrowego. Mam dwa aparaty na oku tylko nie wiem co wybrac. Pierwszym aparatem jest Canon Sx120 IS natomiast drugi to FujiFilm FinePix s1600 oba aparaty są w bardzo atrakcyjnej cenie bo okolo 650zł tylko Fuji oferuje większą ilośc pikseli (12,1) i większy zoom (x15) a canon oferuje nam 10mln pikseli i 10x zoom. No i mam dylemat bo nie wiem który z tych aparatów mam wybrac żeby spełniał moje oczekiwania a są one następujące, chciałbym aparat funkcionalny, nadajacy sie do robienia zdjęc w każdej sytuacji (imprezy, urodziny, krajobrazy itp.) Jeśli ktoś posiada któryś z tych aparatów to prosze o pomoc, podanie opini, wad i zalet z góry dziękuje.
No moim zdaniem ceny są bardzo atrakcyjne jak na te klase aparatów, tzn. cena Fuji jest bardziej atrakcyjna ponieważ oferuje nam wiecej, lepsze parametry jak Canon (zoom, piksele, filmiki (HD), więcej trybów tematycznych) co o tym myślicie?
No zdjęcia calkiem przyzwoite choc nie jest to rewelacja. Ale ja nie potrzebuje aparatu zeby kazde zdjecie moglo byc profesionalne wtedy bym sobie kupil lustrzanke. Choc czasem chciałbym zeby od czasu do czasu zdjecie wyszlo profesionalnie. 90% jakosci zdjecia calezy od fotografa od jego umiejetnosci a 10% to jest aprat o ile jest sprawny. Bieniak a ty posiadasz ten aparat ze udostepniasz mi fotki czy tylko je znalazles na internecie?
hmmm co do aparatu to po kupnie bylem bardzo zaskoczony pozytywnie. Jedynie do czego moge sie przyczepic na tym etapie znajomosci tego aparatu to zdjecia w pomieszczeniach przy slabym oswietleniu jest ciezko cos zrobic ale od czego jest lampa.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
forum.optyczne.pl wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze.
Technologia ta jest wykorzystywana w celach reklamowych i statystycznych.
Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy,
a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania.
Pliki cookies mogą też być wykorzystywane przez współpracujących z nami reklamodawców, a także przez narzędzie Google Analytics, które jest przez nas wykorzystywane do zbierania statystyk.
Korzystanie z serwisu Optyczne.pl przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko »
Strona wygenerowana w 0,06 sekundy. Zapytań do SQL: 11