Wykorzystujemy pliki cookie do spersonalizowania treści i reklam, aby oferować funkcje społecznościowe i analizować ruch w naszej witrynie, a także do prawidłowego działania i wygodniejszej obsługi. Informacje o tym, jak korzystasz z naszej witryny, udostępniamy partnerom społecznościowym, reklamowym i analitycznym. Partnerzy mogą połączyć te informacje z innymi danymi otrzymanymi od Ciebie lub uzyskanymi podczas korzystania z ich usług i innych witryn.
Masz możliwość zmiany preferencji dotyczących ciasteczek w swojej przeglądarce internetowej. Jeśli więc nie wyrażasz zgody na zapisywanie przez nas plików cookies w twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki, lub opuść naszą witrynę.
Jeżeli nie zmienisz tych ustawień i będziesz nadal korzystał z naszej witryny, będziemy przetwarzać Twoje dane zgodnie z naszą Polityką Prywatności. W dokumencie tym znajdziesz też więcej informacji na temat ustawień przeglądarki i sposobu przetwarzania twoich danych przez naszych partnerów społecznościowych, reklamowych i analitycznych.
Zgodę na wykorzystywanie przez nas plików cookies możesz cofnąć w dowolnym momencie.
Wysłany: Pon 13 Wrz, 2010 Plecak dwukomorowy na C 400/5.6L
Szukam plecaka dwukomorowego, który oprócz komory na rzeczy osobiste dysponuje dodatkową kieszenią na laptopa (ew. chcę w tą dodatkową kieszeń upchnąć jakieś pismo, książkę o fotografii, czasem na wyjeździe taki dodatkowy "slot" się przydaje etc.), ma także możliwość zamocowania statywu;
który pomieści:
1) aparat Canon EOS 50D,
2) obiektywy:
- Canon 17-55 f/2.8 IS,
- Sigma 150 f/2.8 EX HSM Macro,
- Canona 400 f/5.6L,
- zoom reporterski, prawdopodobnie C 70-200 f/4 IS USM (planowany wkrótce po zakupie C 400/5.6L),
- obiektyw szerokokątny w stylu C 10-22 lub Sigma 10-20 f/3.5 (planowane).
3) lampę:
C 580 EX II.
Dodatkowe akcesoria w postaci (np.):
- kurtki/ bluzy,
- ze 2 półlitrowych butelek wody, kanapek,
- telefonu komórkowego,
- rezerwowego akumulatora,
- kart pamięci,
- wężyka spustowego,
- ew. głowic(y),
możesz pomyśleć nad Tamrac Expedition 7x model 5587 naprawdę splidny plecak porządnie wykonany i bardzo duży, ja osobiście mam model Tamrac Expedition 5x model 5585 jeśli potrzebujesz zdjęcia szczegółowe daj znać wyślę na priv
pozdr
Introverder ty naprawde potrzebujesz wieeeeeelkiego plecaka zeby to wszystko upchnac. Dla porownania. Ja mam fastpask 350 ktory maly nie jest i miesci:
40D+17-55, 70-200, 580EX + dwie,trzy staleczki. Tulipan od 70-200 musi juz byc w duzej komorze bo na dole sie nie miesci. Filtry, baterie, wyzwlacze itp. tez upychane sa na gorze. Na cokolwiek innego miejsca jest juz nie za duzo. Jak dolozysz laptop to i zasilacz musisz upchnac na gorze. Mocowania na statyw nie ma . Takze porownujac musisz miec naprawde wielki plecak.
Takze porownujac musisz miec naprawde wielki plecak.
I wielkie plecy aby to dźwigać.
Ja w ostatnim czasie na takie okoliczności kupiłem komplet oddzielnych LowePro Lens Case i pakuję to do normalnego, wygodnego plecaka turystycznego, o wielkości, którą potrzebuję.
Sam aparat można transportowo włożyć do plecaka w mniejszej torbie lub nosić z przodu w czymś takim jak Lowepro Toploader Pro 75 AW, sprzedawanym w różnych wielkościach.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
forum.optyczne.pl wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze.
Technologia ta jest wykorzystywana w celach reklamowych i statystycznych.
Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy,
a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania.
Pliki cookies mogą też być wykorzystywane przez współpracujących z nami reklamodawców, a także przez narzędzie Google Analytics, które jest przez nas wykorzystywane do zbierania statystyk.
Korzystanie z serwisu Optyczne.pl przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko »
Strona wygenerowana w 0,04 sekundy. Zapytań do SQL: 11