Przetwarzanie danych osobowych

Nasza witryna korzysta z plików cookies

Wykorzystujemy pliki cookie do spersonalizowania treści i reklam, aby oferować funkcje społecznościowe i analizować ruch w naszej witrynie, a także do prawidłowego działania i wygodniejszej obsługi. Informacje o tym, jak korzystasz z naszej witryny, udostępniamy partnerom społecznościowym, reklamowym i analitycznym. Partnerzy mogą połączyć te informacje z innymi danymi otrzymanymi od Ciebie lub uzyskanymi podczas korzystania z ich usług i innych witryn.

Masz możliwość zmiany preferencji dotyczących ciasteczek w swojej przeglądarce internetowej. Jeśli więc nie wyrażasz zgody na zapisywanie przez nas plików cookies w twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki, lub opuść naszą witrynę.

Jeżeli nie zmienisz tych ustawień i będziesz nadal korzystał z naszej witryny, będziemy przetwarzać Twoje dane zgodnie z naszą Polityką Prywatności. W dokumencie tym znajdziesz też więcej informacji na temat ustawień przeglądarki i sposobu przetwarzania twoich danych przez naszych partnerów społecznościowych, reklamowych i analitycznych.

Zgodę na wykorzystywanie przez nas plików cookies możesz cofnąć w dowolnym momencie.

optyczne.pl forum.optyczne.pl  
•  FAQ  •  Szukaj  •  Użytkownicy  •  Grupy  •  Statystyki  •  Rejestracja  •  Zaloguj  •  Galerie  •   Ulubione tematy

----- R E K L A M A -----

Poprzedni temat :: Następny temat
low light aparat
Autor Wiadomość
bagayoko 
Nowy

Wysłany: Pon 25 Paź, 2010   low light aparat

witam
jako swiezy tata przy kazdej okazji chce pstryknac malemu fotke co chyba jest normalne:-),ale z mim starym coolpixem s4 to jest prawie niemozliwe w mieszkaniu,1 na 10 jest jaka taka,wiekszosc zamazanych,a z lampa tak kijowo wychodza ze wole juz bez
moze ktos ze znajacych sie na rzeczy uzytkownikow pomoze choc troche :-)
-szukam w miare szybkiej malpki,robiacej w miare mozliwosci najlepsze fotki przy slabym swietle(w pomieszczeniach)z dobra stabilizacja bo maly jakos ruchliwy jest;-),dobre video by nie zaszkodzilo,zoomi cala reszta na dalszym planie
mnostwo szperalem na necie i doszedlem do konkluzji ze takiego(idealnego) aparatu nie ma i chyba nie bedzie,zawsze jest cos nie halo
jako amator wole aparat w stylu point and shoot,ustawienia mnie nie bawia(stad od razu skreslilem canona s90-95)
-czy wspolczynnik f jest tak wazny jakby sie wydawalo przy slabym swietle?...on jest czy nie jest wyznacznikiem dobrych fotem przy takowych warunkach?
-co jeszcze brac pod uwage,czytalem ze wielkosc matrycy,jak tak to fuji z serii EXR bylby najlepszym rozwiazaniem,ale to co znalazlem na necie tego jednak nie potwierdza
-czy ten sony WX1 ,ktory w sumie pasuje mi jak ulal(gdyby nie te babole co glosno o nich)jest az tak slaby,przereklamowany?
jest juz wx5,malo o nim narazie,moze dopracowali to czego nie udalo sie w poprzedniku,bo te fotki http://www.clubsnap.com/f...ad.php?t=765308
, zrobily na mnie wrazenie
takze z niecierpliwoscia czekam, moze ktos odpisze,cos zaproponuje i pomoze
pozdro

Reklama

adamlop
[Usunięty]

Wysłany: Pon 25 Paź, 2010   

Ja tu widze idealnie panasa LX5...

Martin___ 
Rozmowny

Wysłany: Pon 25 Paź, 2010   

Dokładnie, pasuje LX5.
Tyle że to nie jest głupia małpka point and shoot, ale żaden aparat dobrze radzący sobie w trudnych warunkach oświetleniowych to nie jest aparat stricte dla zielonych.

WX1 nie umywa się do LX5.

Aszex
[Usunięty]

Wysłany: Wto 26 Paź, 2010   

a dlaczego nie ex1? :)

adamlop
[Usunięty]

Wysłany: Wto 26 Paź, 2010   

Bo pewno bedzie chcial ponagrywac filmiki w HD :D

bagayoko 
Nowy

Wysłany: Sro 27 Paź, 2010   

lx5 to juz nawet i finansowo odpada,no i gabarytowo optuje za czyms wielkosci komorki
wiem ze zadna z malpek nie wykrzesi fotki na okladke,chodzi mi o to zeby mozna spokojnie pstrykac przy sztucznym swietle,bez lampy ktora przewaznie zle naswietla
bawilem sie ostatnio fuji f80 i ladnie mu szlo przy sztucznym,oczywiscie przy przelaczeniu na EXR mode,ale ma problem z lapaniem ostrosc,kijowuy zoom i slabe filmy
moze mi ktos jeszcze powiedziec czy mam przy wyborze sugerowac sie jak najnizszym swiatlem czy to nie jest az tak wymierne przy ciemniejszych fotkach
zeby mnie zle nie zrozumiec,teraz posiadam coolpixa kilkuletniego,bez stabilizacji,ze swiatlem 3,5 wiec nie szukam czegos co wykrzesie cos niemozliwego chyba:-)
pozdrawiam wszystkich co sie udzielili;-)

adamlop
[Usunięty]

Zerknij na Canon S95, sam wybieram pomiedzy LX5 a wlasnie tym canonem

bagayoko 
Nowy

czytalem o nich,tyle ze one raczej nie dla amatora,zeby wykorzystac ich mozliwosci trzeba sie znac na ustawieniach,itp...moze kiedys,teraz to point and shoot w sam raz,tym bardziej ze nikt nie bedzie czekal az przeczytam w manualu co i jak ustawic;-)
nie wiem czy to dobra cena,ale znam stronke gdzie s95 jest za 336 euro,a lx5 za 390
ja tam zaryzykuje ze malpka,wybor miedzy wx5,f70-80exr i jeszcze wyniuchalem ze canony ixus 130IS i 300HS jako tako daja rade

adamlop
[Usunięty]

Wysłany: Czw 28 Paź, 2010   

no ten 300hs i 1000hs sa na CMOS'ie

Odpowiedz do tematu