Wykorzystujemy pliki cookie do spersonalizowania treści i reklam, aby oferować funkcje społecznościowe i analizować ruch w naszej witrynie, a także do prawidłowego działania i wygodniejszej obsługi. Informacje o tym, jak korzystasz z naszej witryny, udostępniamy partnerom społecznościowym, reklamowym i analitycznym. Partnerzy mogą połączyć te informacje z innymi danymi otrzymanymi od Ciebie lub uzyskanymi podczas korzystania z ich usług i innych witryn.
Masz możliwość zmiany preferencji dotyczących ciasteczek w swojej przeglądarce internetowej. Jeśli więc nie wyrażasz zgody na zapisywanie przez nas plików cookies w twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki, lub opuść naszą witrynę.
Jeżeli nie zmienisz tych ustawień i będziesz nadal korzystał z naszej witryny, będziemy przetwarzać Twoje dane zgodnie z naszą Polityką Prywatności. W dokumencie tym znajdziesz też więcej informacji na temat ustawień przeglądarki i sposobu przetwarzania twoich danych przez naszych partnerów społecznościowych, reklamowych i analitycznych.
Zgodę na wykorzystywanie przez nas plików cookies możesz cofnąć w dowolnym momencie.
Wysłany: Pon 08 Lis, 2010 ban za test z optyczne.pl
Niesamowite ale jednak prawdziwe , wczoraj na forum canoniarze.pl bylem biernym obserwatorem tego co tam sie dzialo , jakas osoba w merytorycznej dyskusji podala jako swoj argument test z waszej strony dwoch aparatow , test ten swiadczyl ze ma racje , moderacja i administracja canoniarzy nie akceptuje jednak testow z waszej strony bo jak widac oni wiedza lepiej , najpierw wykpiono osobe ktora podala ten test potem sam test ktory dotyczyl porownania dwoch puszek 7d i 550d.
W momencie wrzucenia linka z tym porownaniem na forum canoniarze osoba ktora to zrobila dostala od modera ostrzezenie a nastepnie gdy wykpiono porownanie a ta osoba napisala ze ma do optyczne.pl i jej porownan zaufanie i ten test jest dla niej wiarygodny - wtedy dostala od adminow bana
Na wielu forach juz bylem i wiele widzialem ale takiej despoty i arogancji ze strony moderow i adminow jak zobaczylem wczoraj na canoniarze.pl to jeszcze nie widzialem , nie dziwne ze tam jest wiecej moderow niz aktywnych forumowiczow , zenada jak mozna w ten sposob traktowac innych i po prostu wywalac bo mysli sie inaczej niz moderator. Chiny w porownaniu z canoniarze.pl to oaza demokracji. Nie dziwne ze jest tam tak malo aktywnych forumowiczow skoro panuja tam takie snobistyczne zasady czyli albo nam przytakujesz albo wypad.
Najlepsze jest to ze dzis jest tam juz wszystko pozamiatane, wszystkie posty dotyczace calej calej sprawy wykasowane, osoby majace inne poglady od adminow zbanowane i trwa milutka atmosfera ......blazenada
Ostatnio zmieniony przez sajgon 357 Pon 08 Lis, 2010, w całości zmieniany 1 raz
a czym tu się ekscytować? Przecież nie od dziś wiadomo, że głupota jest nieogarniona, a
baranom to i Canon nie pomoże jeślli we łbie jak w baraniej torbie.
Prawda jest taka, że "fora" kpią z siebie nawzajem.
Tutaj się często kpi z KKM, tam z "opacznych" itp. itd. etc.
A zdanie każdy sam może wyrobić sobie własne.
Prawda jest taka, że "fora" kpią z siebie nawzajem.
Tutaj się często kpi z KKM, tam z "opacznych" itp. itd. etc.
A zdanie każdy sam może wyrobić sobie własne.
Czym innym jest kpina i drwina z innego forum a czym innym takie ordynarnie prostackie traktowanie pojedynczych uzytkownikow przez administratorow. Swiadczy to o ich kulturze osobistej a raczej o jej braku , z regoly ludzie ktorzy sa zakompleksieni i niedowartosciowani obejmujacy jakas funkcje typu moder, admin w ten sposob sie zachowuja. Szkoda tylko ze swoim zachowaniem psuja opinie a tym samym szargaja logo firmy canon . osobiscie po tej wczorajszej obserwacji czuje sila rzeczy niesmak do canona, poniewaz od razu kojarzy mi sie z tym forum canoniarze.pl
Szkoda tylko ze swoim zachowaniem psuja opinie a tym samym szargaja logo firmy canon . osobiscie po tej wczorajszej obserwacji czuje sila rzeczy niesmak do canona, poniewaz od razu kojarzy mi sie z tym forum canoniarze.pl
moim zdaniem zdecydowanie niepotrzebnie łączysz zachowanie kilku osób z cała firmą jedno z drugim ma niewiele wspólnego.
Szkoda tylko ze swoim zachowaniem psuja opinie a tym samym szargaja logo firmy canon . osobiscie po tej wczorajszej obserwacji czuje sila rzeczy niesmak do canona, poniewaz od razu kojarzy mi sie z tym forum canoniarze.pl
moim zdaniem zdecydowanie niepotrzebnie łączysz zachowanie kilku osób z cała firmą jedno z drugim ma niewiele wspólnego.
Oczywiscie masz racje, ale to jest dzialanie podswiadomosci, mam nadzieje ze mi szybko minie bo nie mam zamiaru tam juz zagladac
osobiscie po tej wczorajszej obserwacji czuje sila rzeczy niesmak do canona
To tak jakby czuć niesmak do Volkswagena tylko dlatego, że nieznaczna część jego użytkowników nie ma dobrego smaku i nie zna umiaru w tuningowaniu swoich aut.
No niestety, ale z portalami internetowymi jest trochę jak z rzeczywistymi znajomymi. Trzeba umieć sobie znajomych dobierać, by później nie żałować straconego czasu/pieniędzy/godności/...
Nim zarejestrowałem się na forum optycznych byłem stałym czytelnikiem portalu i zaczynałem od komentarzy pod artykułami. Później przyszedł czas obserwacji forum i decyzja o zapisie.
Widać osoba która została zbanowana na forum canoniarze nie przyłożyła się odpowiednio do poznania swoich rozmówców.
skasowany [Usunięty]
Wysłany: Wto 09 Lis, 2010
Piszecie jakby ta osoba była w jakiś sposób poszkodowana. Może miała dobrą zabawę i wiedziała co pisze i zrobiła to z premedytacją w celu podniesienia ciśnienia tamtejszym modom, a sama, jak już wspomniałem, mogła mieć niezły z nich ubaw...
Penie ten ktoś pomyślał 'cmoknijcie się w cztery bukwy' i olał całe zajście, a Wy tu tragedię robicie i po modach jedziecie co najmniej jak po kibolach co biją babcię... Może mieli gorszy dzień...
Luzu trochę... Niedługo ban na forum w sieci będzie jak liść od mniejszego w realu, oby tylko... Cóż, takie czasy...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
forum.optyczne.pl wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze.
Technologia ta jest wykorzystywana w celach reklamowych i statystycznych.
Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy,
a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania.
Pliki cookies mogą też być wykorzystywane przez współpracujących z nami reklamodawców, a także przez narzędzie Google Analytics, które jest przez nas wykorzystywane do zbierania statystyk.
Korzystanie z serwisu Optyczne.pl przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko »
Strona wygenerowana w 0,06 sekundy. Zapytań do SQL: 12