Przetwarzanie danych osobowych

Nasza witryna korzysta z plików cookies

Wykorzystujemy pliki cookie do spersonalizowania treści i reklam, aby oferować funkcje społecznościowe i analizować ruch w naszej witrynie, a także do prawidłowego działania i wygodniejszej obsługi. Informacje o tym, jak korzystasz z naszej witryny, udostępniamy partnerom społecznościowym, reklamowym i analitycznym. Partnerzy mogą połączyć te informacje z innymi danymi otrzymanymi od Ciebie lub uzyskanymi podczas korzystania z ich usług i innych witryn.

Masz możliwość zmiany preferencji dotyczących ciasteczek w swojej przeglądarce internetowej. Jeśli więc nie wyrażasz zgody na zapisywanie przez nas plików cookies w twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki, lub opuść naszą witrynę.

Jeżeli nie zmienisz tych ustawień i będziesz nadal korzystał z naszej witryny, będziemy przetwarzać Twoje dane zgodnie z naszą Polityką Prywatności. W dokumencie tym znajdziesz też więcej informacji na temat ustawień przeglądarki i sposobu przetwarzania twoich danych przez naszych partnerów społecznościowych, reklamowych i analitycznych.

Zgodę na wykorzystywanie przez nas plików cookies możesz cofnąć w dowolnym momencie.

optyczne.pl forum.optyczne.pl  
•  FAQ  •  Szukaj  •  Użytkownicy  •  Grupy  •  Statystyki  •  Rejestracja  •  Zaloguj  •  Galerie  •   Ulubione tematy

----- R E K L A M A -----

Poprzedni temat :: Następny temat
Zamknięty przez: goltar
Sob 15 Sty, 2011
Co sądzicie o forum fujiklub.pl i adajko, moderatorze?
Autor Wiadomość
mrawi 
Rozmowny

Wysłany: Sro 12 Sty, 2011   Co sądzicie o forum fujiklub.pl i adajko, moderatorze?

Od jakiegoś czasu śledzę tamto forum i za każdym razem, gdy ktoś coś negatywnego napisze o HS10 to od razu ma doczynienia z adajko i jego kolesiami. Też spotkaliście się z taką reakcją? Przecież aparat nie należy do udanych modeli, wręcz przeciwnie, a tam jak tylko ktoś coś napisze złego o HS10 to, albo posty są usuwane, albo zostaje się nazwany głupkiem.

Przykład
adajko "Kolego mrawi dość już do znudzenia powtarzanych głupot na Forum, kolejne tego typu wylądują w koszu Twój udział w dyskusjach ujawnia się wyłącznie przy okazji tematów z HS10 - zastanów sie, czy to na pewno forum dla Ciebie - Mod adajko."

mrawi: Mój wpis jest odpowiedzią na wpis leMonka. Zadaj sobie trudu i to sprawdź. Wiem, że HS10 sie slabo sprzedaje. Sam kolege z pracy nie dawno uchronilem od najwiekszego bledu w tym rozpoczynajacym sie roku, hehe.
Prośba o linka na potwierdzenie słów to teraz nazywa się głupotą...muszę to zapamiętać.

adajko: [...zadałem sobie - dlatego post leży w Koszu]

Reklama

Usjwo 
Optyczny

Wysłany: Sro 12 Sty, 2011   

Przeciez nie ma przymusu czytania jakiegokolwiek forum :shock: (oprocz optycznych :razz): , baa mozna nawet zyc bez internetu :mrgreen: . Wiecej luzu.

MM 
Temu Panu już podziękujemy
GORSZY SORT POLAKA

Właśnie się dowiedziałem, że jest takie forum. RANY... jakie forum tacy modzi. Masz problem kolego? Daj sobie z nimi spokój i zostań z nami. :mrgreen:

mrawi 
Rozmowny

Ja z wami cały czas jestem :) , ale tam też bywam bo mam fujika s9600. No nic, jak go sprzedam to juz pewnie dam sobie z tym spokoj. Narazie sie dowiedzialem, ze lepiej sie nie sugerowac tym co wypisuja niektorzy znawcy na fujiklub.pl.

baracuda 
Entuzjasta
kotletów.

Krótko napiszę , te forum jest najlepsze :wink: , na innych jestem od 2006r,
i tylko tyle , starczy , szkoda klawiatury :mrgreen:

i jakby co to linki do testów zawsze prowadzą na www.optyczne.pl ,
więc zamiast klikać w odnośniki zarejestrowałem się i już , a ludki , no
już to chyba pisałem , O.K. :wink:
A zresztą , co mnie obchodzą obce landy :mrgreen:

jaad75 
Klub Pierdzieli

baracuda napisał/a:
na innych jestem od 2006r
Pod tym samym nickem?... :cool:

baracuda 
Entuzjasta
kotletów.

jaad75 napisał/a:
Pod tym samym nickem?... :cool:

nie :mrgreen: , nie nabroiłem żeby zmieniać nick ,
ale nie przywiązuję się do nicków :razz:

muzyk 

Wysłany: Czw 13 Sty, 2011   

mrawi napisał/a:
No nic, jak go sprzedam to juz pewnie dam sobie z tym spokoj.

To ze względu na tamte "be-forum" sprzedaj go :razz: :wink:

PiotrOs 
Bywalec

mrawi obiektywnie to wyglada tak:
1. Wszystko co wazne i ciekawe, znajdziesz na Optycznych.
2. Jesli czegos nie mozesz znalezc, to znaczy, ze nie jest wazne ani ciekawe.
:mrgreen:

Arek 
Redaktor

PiotrOs, pisałem już gdzieś, że dobrze piszesz? ;)

PiotrOs 
Bywalec

Arek, nie pisales, ale pan mowi, pan mowi :lol:

muzyk 

Wysłany: Sob 15 Sty, 2011   

PiotrOs napisał/a:
2. Jesli czegos nie mozesz znalezc

To patrz pkt. 1. :razz:

lancer 
Rozmowny

Znam adajka z cyberfoto. Jego zdjęcia średnio mi się podobają ale jeśli chodzi o wiedzę techniczna i forumowe gaworzenie to stary wyjadacz. Już kilka lat temu widziałem, że dużo pisał o fuji. Może ma jakąś współpracę z nimi. Nieczysty pr jednak nigdy nie wychodzi na dobre ani producentowi ani tym którzy go uprawiają... Nie mówiąc już o tym że odstrasza ludzi i zmniejsza liczbę wświetlen swojej strony

jaad75 
Klub Pierdzieli

lancer napisał/a:
jeśli chodzi o wiedzę techniczna i forumowe gaworzenie to stary wyjadacz.
To drugie na pewno... :razz:

mrawi 
Rozmowny

Spróbujcie mu napisać, że się wam zdjęcia z HS10 nie podobają to gotów poderżnąć gardło. Może HSy się nie sprzedają tak jak powinny, a adajka zadaniem jest to zmienić. Dziwne, że o innych modelach znacznie mniej się tam pisze. A przecież HS10 to "niewypał".

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi