Wykorzystujemy pliki cookie do spersonalizowania treści i reklam, aby oferować funkcje społecznościowe i analizować ruch w naszej witrynie, a także do prawidłowego działania i wygodniejszej obsługi. Informacje o tym, jak korzystasz z naszej witryny, udostępniamy partnerom społecznościowym, reklamowym i analitycznym. Partnerzy mogą połączyć te informacje z innymi danymi otrzymanymi od Ciebie lub uzyskanymi podczas korzystania z ich usług i innych witryn.
Masz możliwość zmiany preferencji dotyczących ciasteczek w swojej przeglądarce internetowej. Jeśli więc nie wyrażasz zgody na zapisywanie przez nas plików cookies w twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki, lub opuść naszą witrynę.
Jeżeli nie zmienisz tych ustawień i będziesz nadal korzystał z naszej witryny, będziemy przetwarzać Twoje dane zgodnie z naszą Polityką Prywatności. W dokumencie tym znajdziesz też więcej informacji na temat ustawień przeglądarki i sposobu przetwarzania twoich danych przez naszych partnerów społecznościowych, reklamowych i analitycznych.
Zgodę na wykorzystywanie przez nas plików cookies możesz cofnąć w dowolnym momencie.
Wysłany: Czw 29 Gru, 2011 Chętnię pożyczę adapter EF / FD celem sprawdzenia obiektywów
Jeśli ktoś może i się nie boi, to bardzo chętnie pożyczyłbym adapter ef/fd, gdyż wszedłem w posiadanie całkiem przypadkiem 2 obiektywów fd i nie wiem czy sa sprawne. Kupiłem razem z body, ale body niestety nie działa, chciałbym sprzedać obiektywy, lub na pewno jeden z nich jeśli okaże się sprawny.
Cześć,
może będę niemiły, ale naprawdę myślisz że ktoś pójdzie na pocztę zapakuje parę złotych wart adapter wyśle Ci, osoby której kompletnie nie zna z jednym postem na forum??? Nie twierdze że jesteś złodziejem bo tego nie wiem.
drecher napisał/a:
Jeśli ktoś może i się nie boi
Jak się nie boi to jest chyba durniem. Niestety krętaczy nie brakuje.
Ok, rozumiem, że Ty byłbyś ostatni, szczególnie że i IRL sobie siedzisz, więc nie wiem po co zabierasz głos.
Zdaje sobie sprawę, ze mam jeden post, każdy musi kiedyś zacząć. Optyczne czytam od dawna, ale z forum nie korzystam ot co.
Po wtóre, z mojego pkt widzenia, faktycznie musiałbym być durniem żeby oszukać kogoś na 100zł bo tyle kosztuje najprostsza przejściówka i zrobić z siebie oszusta i złodzieja. Za bardzo cenię sobie własną reputację. Jak kraść to miliony...
Nie dopisałem, mogę się spotkać w Krakowie jeśli ktoś dysponowałby chęcią i chwilą czasu, nie muszę go dostać akurat pocztą. Po prostu nie opłaca mi się jej kupować, tylko po to żeby sprawdzić i dowiedzieć się że szkła są nie ok, jak będą ok to sobie zakupię.
Pozdrawiam,
P.S. Trochę więcej wiary w ludzi, uczciwi też się zdarzają...
Za bardzo cenię sobie własną reputację. Jak kraść to miliony...
Ludzie potrafią zabić za 5zł...
drecher napisał/a:
Nie dopisałem, mogę się spotkać w Krakowie jeśli ktoś dysponowałby chęcią i chwilą czasu
To już jakaś sensowniejsza opcja tylko zawęża ilość chętnych.
Cytat:
P.S. Trochę więcej wiary w ludzi, uczciwi też się zdarzają...
Przecież napisałem: Nie twierdze że jesteś złodziejem bo tego nie wiem. Poczytaj trochę więcej forum to zobaczysz że oszustów nie brakuje. Oszukują od 1zł w wzwyż.
drecher napisał/a:
więc nie wiem po co zabierasz głos
Żeby Ci uzmysłowić parę rzeczy że musisz lepiej pokombinować.
4motion, chyba ciut przesadzasz. ja kiedys dostalam limitowanego winyla od dziewczyny dopiero co poznanej na allegro nie trzeba od razu wyjezdzac z tym zabijaniem za 5zl
4motion, chyba ciut przesadzasz. ja kiedys dostalam limitowanego winyla od dziewczyny dopiero co poznanej na allegro nie trzeba od razu wyjezdzac z tym zabijaniem za 5zl
Oczywiście że przesadzam to taki skrajny przypadek. Ostatnio bywam też na innym forum poświęconym samochodom i tam jest koleś który oszukuje masę ludzi na małe sumy na różnych forach pisząc do nich że posiada szukane przez nich cześć za parę zł i żeby przelać na konto to im to wyśle. Chętnych nie brakuje a że oszustwo na małą sumę pieniędzy ludziom nie chce się na policję iść.
Nigdy nie twierdziłem że drecher jest kim ze złymi zamiarami.
Cóż, po pierwsze jakość zdjęć z tych obiektywów. Jeden to Tokina 80-200 drugi Canon 50 1.4 albo 1.8, nie mam teraz przy sobie, a dokładnie nie pamiętam.
Po drugie, ogólnie jak wygląda współpraca przez taki adapter. Nie bawiłem się nigdy obiektywami FD, nie wiem dokładnie co oferują takie adaptery. Moja wiedza w tym temacie kończy się na tym, że takie obiektywy nie ostrza na nieskończoność, chyba że adapter ma soczewkę, i jest/nie ma potwierdzenia ostrości (adaptery z dandelionem lub bez).
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
forum.optyczne.pl wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze.
Technologia ta jest wykorzystywana w celach reklamowych i statystycznych.
Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy,
a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania.
Pliki cookies mogą też być wykorzystywane przez współpracujących z nami reklamodawców, a także przez narzędzie Google Analytics, które jest przez nas wykorzystywane do zbierania statystyk.
Korzystanie z serwisu Optyczne.pl przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko »
Strona wygenerowana w 0,03 sekundy. Zapytań do SQL: 11