Przetwarzanie danych osobowych

Nasza witryna korzysta z plików cookies

Wykorzystujemy pliki cookie do spersonalizowania treści i reklam, aby oferować funkcje społecznościowe i analizować ruch w naszej witrynie, a także do prawidłowego działania i wygodniejszej obsługi. Informacje o tym, jak korzystasz z naszej witryny, udostępniamy partnerom społecznościowym, reklamowym i analitycznym. Partnerzy mogą połączyć te informacje z innymi danymi otrzymanymi od Ciebie lub uzyskanymi podczas korzystania z ich usług i innych witryn.

Masz możliwość zmiany preferencji dotyczących ciasteczek w swojej przeglądarce internetowej. Jeśli więc nie wyrażasz zgody na zapisywanie przez nas plików cookies w twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki, lub opuść naszą witrynę.

Jeżeli nie zmienisz tych ustawień i będziesz nadal korzystał z naszej witryny, będziemy przetwarzać Twoje dane zgodnie z naszą Polityką Prywatności. W dokumencie tym znajdziesz też więcej informacji na temat ustawień przeglądarki i sposobu przetwarzania twoich danych przez naszych partnerów społecznościowych, reklamowych i analitycznych.

Zgodę na wykorzystywanie przez nas plików cookies możesz cofnąć w dowolnym momencie.

optyczne.pl forum.optyczne.pl  
•  FAQ  •  Szukaj  •  Użytkownicy  •  Grupy  •  Statystyki  •  Rejestracja  •  Zaloguj  •  Galerie  •   Ulubione tematy

----- R E K L A M A -----

Poprzedni temat :: Następny temat
zestaw statyw+głowica do 400 zł
Autor Wiadomość
rysio 
Nowy

Wysłany: Wto 31 Sty, 2012   zestaw statyw+głowica do 400 zł

witam jak w temacie szukam statywu oraz głowicy do 400zł.przeznaczenie do krajobrazow ,zdjec rodzinych dzieki za szybka odp pozdro posiadam 60D

Reklama

luke130 
Rozmowny

Wysłany: Sro 01 Lut, 2012   

Witam!
Szukam człowieka, któremu z chęcią pomogę w doborze statywu. Warunek: znajomość interpunkcji i gramatyki (minimalna wiedza na temat przecinków, kropek i wielkich liter).
ps. Zacznij od Szerpy Velbona.

komor 
Moderator

luke130, ponieważ przy szukaniu Szerpy gugle może sprowadzić na manowce, proponuję posługiwać się jednak nazwą w brzmieniu takim jakie stosuje producent :) czyli Sherpa. rysio, Velbon Sherpa, przejrzyj ich ofertę, ich statywy w okolicy 400 zł są na początek OK. Konkretnego modelu nie polecę, bo to co ja miałem, dawno wyszło już z produkcji.

nowy706 
Początkujący
chiński turysta

Ja używam Velbon sherpa 600r i jestem zadowolony a przynajmniej do moich potrzeb jest wystarczajacy.

4motion 
Rozmowny

Wysłany: Czw 02 Lut, 2012   

nowy706 napisał/a:
Ja używam Velbon sherpa 600r i jestem zadowolony a przynajmniej do moich potrzeb jest wystarczajacy.

Też mam i polecam jeśli nie planujesz nosić go na własnych plecach bo jest moim zdaniem za ciężki, jeżeli to nie problem to jak najbardziej polecam ten statyw.

Ps. "Nowy chiński turysta"???

rysio 
Nowy

Wysłany: Czw 02 Lut, 2012   

dziękuje za odpowiedz pozdrawiam

Usjwo 
Optyczny

Wysłany: Pią 03 Lut, 2012   

Ja poszedlem do sklepu zdecydowany kupic Velbona 600. Jak w sklepie zapialem 40D + 70-200 2.8 IS, to okazalo sie ze troche jednak sie trzesie. W porownaiu z nim Benro (podobna waga, podobna cena, troche wyzszy) stal jak "niewzruszona skala". No wiec mam Benro :mrgreen:

komor 
Moderator

Velbony Sherpa i 70-200/2,8?? To fajne statywy, ale nie aż tak. :)

hijax_pl 
Moderator
click-o-matic!

rysio, a co chcesz do tego 60D przykręcić? tele, szeroki kąt, czy po prostu masz 50ke tylko? To znaczy jaki jest ciężar całkowity zestawu (aparat + obiektyw) i czy są jakieś obostrzenia dotyczące balansowania jego?

rysio 
Nowy

Witam.moj sprzet aktualnie wyglada tak tamron 17-50 2.8 , canon 85 1.8 oraz zamierzam kupic sigma 50 1.4 ewentualnie 30 1.4 ale nie jestem zdecydowany ktory :/ 85 jest dla mnie za wąska:/ pozdrawiam

mozer 
Temu Panu już podziękujemy
bo Pentax

rysio, ustaw tamrona na 30, porób zdjęcia. Ustaw tamrona na 50, porób zdjęcia. Czynność powtarzać do skutku ;)

rysio 
Nowy

Wysłany: Sob 04 Lut, 2012   

dobry przepis hehe ale wciąż mam dylemat :P

mozer 
Temu Panu już podziękujemy
bo Pentax

Ale tego dylematu nikt za Ciebie nie rozwiąże. Takie życie ;)

hijax_pl 
Moderator
click-o-matic!

rysio, jeśli w planach nie masz nic więcej to zbyt wymagający Twój zestaw nie jest dla statywu. Możesz popatrzeć też w te mniejsze, aluminiowe Sirui.

kufel 
Optyczny
PentaX albo śmierć!

Usjwo napisał/a:
Ja poszedlem do sklepu zdecydowany kupic Velbona 600. Jak w sklepie zapialem 40D + 70-200 2.8 IS, to okazalo sie ze troche jednak sie trzesie. W porownaiu z nim Benro (podobna waga, podobna cena, troche wyzszy) stal jak "niewzruszona skala". No wiec mam Benro :mrgreen:
Usjwo, a jaki masz dokładnie model tego Benro? tez rozglądam sie za nowym statywem i wstepnie upatrzyłem velbona ,ale skoro do tele średnio sie nadaje ,a również do tego potrzebuje statywu, to muszę wybrać cos innego.

Odpowiedz do tematu