Wykorzystujemy pliki cookie do spersonalizowania treści i reklam, aby oferować funkcje społecznościowe i analizować ruch w naszej witrynie, a także do prawidłowego działania i wygodniejszej obsługi. Informacje o tym, jak korzystasz z naszej witryny, udostępniamy partnerom społecznościowym, reklamowym i analitycznym. Partnerzy mogą połączyć te informacje z innymi danymi otrzymanymi od Ciebie lub uzyskanymi podczas korzystania z ich usług i innych witryn.
Masz możliwość zmiany preferencji dotyczących ciasteczek w swojej przeglądarce internetowej. Jeśli więc nie wyrażasz zgody na zapisywanie przez nas plików cookies w twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki, lub opuść naszą witrynę.
Jeżeli nie zmienisz tych ustawień i będziesz nadal korzystał z naszej witryny, będziemy przetwarzać Twoje dane zgodnie z naszą Polityką Prywatności. W dokumencie tym znajdziesz też więcej informacji na temat ustawień przeglądarki i sposobu przetwarzania twoich danych przez naszych partnerów społecznościowych, reklamowych i analitycznych.
Zgodę na wykorzystywanie przez nas plików cookies możesz cofnąć w dowolnym momencie.
Jak pamietacie, ze dwa miesiace temu padla propozycaj projektu Sztafeta Foto (w dziale propozycje). Dzisiaj mam zaszczyt zakomunikowac ze pierwsza runda wlasnie sie zakonczyla. W sztfecie bralo udzial cztery osoby: pitras, mnich, kmosw i Usjwo. Jeden uczestnik nam sie wykruszyl w trakcie (niech teraz zgrzyta zebami ). Zasady byly proste, kazdy zrobil jedna fote i przesylal do nastepnej osoby, nastepna osoba robila swoja, doklejala do potrzymanej i wysylala dalej. Po czterech etapach fota wracala do "zalozyciela" wraz z doklejna reszta. I tak po dwoch miesiacach udalo nam sie wykonac i posklejac cztery watki. Zabawa byla przednia. Ponizej wszystkie cztery watki. Poniewaz rozmiar znacznie przekracza dopuszczalny wiec zmniejszylem do 950 (mam nadzieje ze mod wybaczy), a nie wiem jak wstawic miniaturke z linkiem .
1. Watek zalozony przez pitras'a (zdjecia od lewej pitras, kmosw, mnich, Usjwo)
2. Watek kmosw (kmosw, mnich, Usjwo, pitras)
3. Watek mnich'a tu zdjecia nie sa po kolei jak byly wstawiane. Nie umawialismy sie z ktorej strony doklejamy wiec wyszlo inaczej i trzeba przyznac ze bardzo dobrze (zdjecia w kolejnosci wstawiania: mnich zdjecie drugie, Usjwo -3, pitras -1, kmosw -4)
4. Watek Usjwo (Usjwo, pitras, kmosw, mnich)
Kto sie z nami nie bawil, niech bardzo nie placze, poniewaz wszyscy uczestnicy wyrazili zgode na nastepna runde, tak wiec kto by chcialby sie przylaczyc to czekamy.
I na koniec chcialbym jeszcze raz podziekowac uczestnika za dobra zabawe.
PS. kmosw, mnich, pitras jak ktos z Was potrafi wstawic miniaturke z linkiem to prosze.
No bardzo zabawnie to wygląda i podoba mi się. Mam jeszcze takie pytanie, czy trzecia i dalsza osoba widzi zdjęcia bardziej poprzednie niż to bezpośrednio poprzednie, które dostaje jako pałeczkę w sztafecie? Bo wydaje mi się, że zabawa fajniejsza, jak się nie widzi poprzednich zdjęć, tylko to bezpośrednio poprzedzające. Czy tak było w waszym przypadku?
Bo wydaje mi się, że zabawa fajniejsza, jak się nie widzi poprzednich zdjęć, tylko to bezpośrednio poprzedzające.
Moim zdaniem lepiej jak widzi się całość. Łatwiej zbudować jakąś opowieść.
Chętnie zobaczę wyniki kolejnych sztafet. Sam się nie zgłaszam. Nie ta liga.
I ja chętnie dołączę, zresztą wyrażałam zainteresowanie na samym początku. Potem sprawa przycichła, ani widu, ani słychu, a jakiś czas temu pojawiła się informacja, że to już się dzieje (finalizuje).
Ominęły mnie eliminacje?
to jak by to wyglądało? jeden z modów/admin/twórca tematu ustala kolejność i potem już tak to wygląda jak wyżej wspomniano?
moim zdaniem ciekawiej jest, jeśli się nie widzi wcześniejszych prac. najlepiej, jeśli widziałaby je pierwsza osoba w kolejności i ona też poskładałaby je w jedną całość.
proponuję ustalić jakiś termin zgłaszania się uczestników, powiedzmy, do końca miesiąca, czyli jeszcze 3 dni, potem osoba odpowiedzialna za całość zrobi co uważa za słuszne i II foto sztafeta może zostać uznana za rozpoczętą
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
forum.optyczne.pl wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze.
Technologia ta jest wykorzystywana w celach reklamowych i statystycznych.
Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy,
a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania.
Pliki cookies mogą też być wykorzystywane przez współpracujących z nami reklamodawców, a także przez narzędzie Google Analytics, które jest przez nas wykorzystywane do zbierania statystyk.
Korzystanie z serwisu Optyczne.pl przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko »
Strona wygenerowana w 0,08 sekundy. Zapytań do SQL: 11