Wykorzystujemy pliki cookie do spersonalizowania treści i reklam, aby oferować funkcje społecznościowe i analizować ruch w naszej witrynie, a także do prawidłowego działania i wygodniejszej obsługi. Informacje o tym, jak korzystasz z naszej witryny, udostępniamy partnerom społecznościowym, reklamowym i analitycznym. Partnerzy mogą połączyć te informacje z innymi danymi otrzymanymi od Ciebie lub uzyskanymi podczas korzystania z ich usług i innych witryn.
Masz możliwość zmiany preferencji dotyczących ciasteczek w swojej przeglądarce internetowej. Jeśli więc nie wyrażasz zgody na zapisywanie przez nas plików cookies w twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki, lub opuść naszą witrynę.
Jeżeli nie zmienisz tych ustawień i będziesz nadal korzystał z naszej witryny, będziemy przetwarzać Twoje dane zgodnie z naszą Polityką Prywatności. W dokumencie tym znajdziesz też więcej informacji na temat ustawień przeglądarki i sposobu przetwarzania twoich danych przez naszych partnerów społecznościowych, reklamowych i analitycznych.
Zgodę na wykorzystywanie przez nas plików cookies możesz cofnąć w dowolnym momencie.
Herringbone produkuje paski nadgarstkowe, które jako jedyne pasują do dużych aparatów z gripem - w tym do mojego. Jako jedyne prezentują właściwą jakość wykonania, dbałość o wykończenie oraz dobór materiałów.
Niestety na polskim rynku ten towar praktycznie nie jest dostępny. A w związku z tym, że charakteryzuję się wstrętem intencjonalnym do zakupów na ebay`u i nie chcę płacić przez pay-pal, więc światowe zakupy rzeczonego towaru nie wchodzą w grę.
Stąd prośba: może ktoś sprowadza takie paski, albo sprowadzi taki pasek dla mnie. Uwzględniam godną prowizję dla sprzedającego. Ktoś chętny? Jeżeli tak, proszę o kontakt: westberg@o2.pl.
które jako jedyne pasują do dużych aparatów z gripem
Chodzi o długość paska? Hm.. Bo mój też pasuje do gripa, a mam dużą lustrzankę...
westberg napisał/a:
Niestety na polskim rynku ten towar praktycznie nie jest dostępny. A w związku z tym, że charakteryzuję się wstrętem intencjonalnym do zakupów na ebay`u i nie chcę płacić przez pay-pal, więc światowe zakupy rzeczonego towaru nie wchodzą w grę.
No to albo zmień obiekt zainteresowań albo się jednak przełam do zakupu. Bo proszenie o pomoc w takim przypadku jest po prostu mało kulturalne
Mało kulturalnie może nie, skoro chce dać zarobić ale ja jednak proponowałbym przełamać się do tych zakupów międzynarodowych, tak ogólnie rzecz biorąc.
Co ma mały biznesik wspólnego z kulturą, albo jej brakiem? Wyszedłem z założenia, że jest sporo bystrych jegomościów, którzy z chińcami prowadzą namiętny dyalog na odcinku wymiany dóbr rozmaitych, więc żadnym dla nich problemem jest lekkie rozszerzenie tej działalności. A tu się okazuje, że to crimen laesae maiestatis. No naprawdę, jestem w lekkim szoku.
Ad rem: jak zapewne Kolega Hijax się domyśla nie chodzi o długość paska, choć cieszę się, że pasek Kolegi jest wystarczający. Chodzi o ergonomię tej części, która obejmuje dłoń. Jest na tyle długa, że obejmuje aparat i grip. Poza tym jest rewelacyjnie wykonana.
Wyszedłem z założenia, że jest sporo bystrych jegomościów, którzy
Którzy nie mają takich obaw jak Ty i chętnie podejmują się kontaktów biznesowych. Zapewne jesteś chętny przepłacić za pasek by pokryć ich trud - na przykład 4x cenę oryginalną
W takim przypadku dziwi mnie, że nie chcesz zaryzykować zamówienia u jakiegoś ebayowego gościa z Shenzen, który na dodatek pokrywa koszty wysyłki, a zamówiony tak w miarę tani przedmiot może przylecieć bez naliczania cła i vatu w PL.
Może kultura to faktycznie złe wyrażenie w tym przypadku...
P.S.
Patrząc na zdjęcie nie widzę by pasek ten czymś się wybitnie wyróżniał od innych za wyjątkiem (być może) użytych materiałów i wykonania.
Mnie z kolei dziwi Kolegi wydziwianie. Nie rozumiem tej predylekcji do folgowania sobie na odcinku zaawansowanego besserwisserstwa. To naprawdę bezsensowna marnacja energii kosmicznej, że tak powiem.
PS. Patrząc na zdjęcie, ten pasek w ogóle wydaje się bardzo mały, zupełnie jak dzyndzel od breloczka do smoczka. N`est ce-pas? ;o)
Rozumiem, że po mięso nie idzie Kolega do mięsnego, tylko samodzielnie je zbiera po okolicy lub zdobywa je w inny sposób na gminnych pastwiskach. Jak kto lubi, zwłaszcza, kiedy jest odważny.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
forum.optyczne.pl wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze.
Technologia ta jest wykorzystywana w celach reklamowych i statystycznych.
Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy,
a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania.
Pliki cookies mogą też być wykorzystywane przez współpracujących z nami reklamodawców, a także przez narzędzie Google Analytics, które jest przez nas wykorzystywane do zbierania statystyk.
Korzystanie z serwisu Optyczne.pl przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko »
Strona wygenerowana w 0,33 sekundy. Zapytań do SQL: 15