Wykorzystujemy pliki cookie do spersonalizowania treści i reklam, aby oferować funkcje społecznościowe i analizować ruch w naszej witrynie, a także do prawidłowego działania i wygodniejszej obsługi. Informacje o tym, jak korzystasz z naszej witryny, udostępniamy partnerom społecznościowym, reklamowym i analitycznym. Partnerzy mogą połączyć te informacje z innymi danymi otrzymanymi od Ciebie lub uzyskanymi podczas korzystania z ich usług i innych witryn.
Masz możliwość zmiany preferencji dotyczących ciasteczek w swojej przeglądarce internetowej. Jeśli więc nie wyrażasz zgody na zapisywanie przez nas plików cookies w twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki, lub opuść naszą witrynę.
Jeżeli nie zmienisz tych ustawień i będziesz nadal korzystał z naszej witryny, będziemy przetwarzać Twoje dane zgodnie z naszą Polityką Prywatności. W dokumencie tym znajdziesz też więcej informacji na temat ustawień przeglądarki i sposobu przetwarzania twoich danych przez naszych partnerów społecznościowych, reklamowych i analitycznych.
Zgodę na wykorzystywanie przez nas plików cookies możesz cofnąć w dowolnym momencie.
Wysłany: Pią 23 Lis, 2012 Zakup aparatu: SONY DSC-HX200V
Witam,
• Rozważam kupno SONY DSC-HX200V (1699zł)
(myślałem jeszcze nad SONY NEX-F3KB 1899zł ale ta lampa i wyświetlacz lcd mi się nie podoba i nie ma GPS)
• aparat chce używać głównie na wycieczki: zdjęcia i dobre filmy.
- b.lubie robić zdjęcia nocne (widziałem kolegi HX100 i zrobił na mnie wrażenie)
Opcje które b.podobają mi się w hybrydach to: GPS, zdjęcia panoramiczne, 3D, jakość filmów w Full-HD, niektóre gotowe efekty
• posiadam 2000zł
• osobiście kiedyś robiłem zdjęcia Canon-em 30D byłem zadowolony z fotek, fajnie mi leżał w dłoni, body solidne i pomocny mały wyświetlacz do szybkiej zmiany ustawień w manualu - tutaj pierwsze co przychodzi mi na myśl to kupno Nikona 90D ale użytkownikiem nowego aparatu ma być też moja żona więc lustrzanka odpada, nie ma GPS do zapisu trasy, filmy w low jakości, inna sprawa to cena od razu pewnie jakiś teleskop chciałbym kupić i fish-eye ^^ - kiedyś ale to kiedyś pewnie kupie.
Podsumowując:
Z opinii, które przeczytałem na tym forum i za które bardzo Wam dziękuje uważam że hybryda będzie na tą chwilę najlepszym rozwiązaniem dla mnie i mojej żony ^^
Dajcie znać czy jest coś może równie dobrego / konkurencyjnego do SONY DSC-HX200V co spełni moje oczekiwania.
(Na koniec jeszcze dodam, że często jeżdżę na imprezy paintball-owe tam też chciałbym robić zdjęcia - czyli aparat z mocna obudową i lubiący wilgoć i kurz, nie mam zielonego pojęcia jaki model aparatu tu by się sprawdził...?)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
forum.optyczne.pl wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze.
Technologia ta jest wykorzystywana w celach reklamowych i statystycznych.
Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy,
a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania.
Pliki cookies mogą też być wykorzystywane przez współpracujących z nami reklamodawców, a także przez narzędzie Google Analytics, które jest przez nas wykorzystywane do zbierania statystyk.
Korzystanie z serwisu Optyczne.pl przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko »
Strona wygenerowana w 0,03 sekundy. Zapytań do SQL: 11