Wykorzystujemy pliki cookie do spersonalizowania treści i reklam, aby oferować funkcje społecznościowe i analizować ruch w naszej witrynie, a także do prawidłowego działania i wygodniejszej obsługi. Informacje o tym, jak korzystasz z naszej witryny, udostępniamy partnerom społecznościowym, reklamowym i analitycznym. Partnerzy mogą połączyć te informacje z innymi danymi otrzymanymi od Ciebie lub uzyskanymi podczas korzystania z ich usług i innych witryn.
Masz możliwość zmiany preferencji dotyczących ciasteczek w swojej przeglądarce internetowej. Jeśli więc nie wyrażasz zgody na zapisywanie przez nas plików cookies w twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki, lub opuść naszą witrynę.
Jeżeli nie zmienisz tych ustawień i będziesz nadal korzystał z naszej witryny, będziemy przetwarzać Twoje dane zgodnie z naszą Polityką Prywatności. W dokumencie tym znajdziesz też więcej informacji na temat ustawień przeglądarki i sposobu przetwarzania twoich danych przez naszych partnerów społecznościowych, reklamowych i analitycznych.
Zgodę na wykorzystywanie przez nas plików cookies możesz cofnąć w dowolnym momencie.
Wysłany: Sro 05 Gru, 2012 Canon PowerShot SX130 IS
Potrzebuje aparatu dla rodziców którzy robią zdjęcia sporadycznie (urlopy, przyjęcia, Świeta) ale zależy mi na dobrej jakości zdjęć i niezłym zoomie. Co powiecie na temat Canona PowerShot SX130 IS ?
Dzięki bardzo. Przynajmniej już coś wiem Widzę, że różnica cenowa między SX150IS a SX130IS jest niewielka więc może warto się zastanowić nad tym nowszym?
No fakt budżet to podstawa. Ja za dwie sztuki SX150IS zapłaciłem mniej, niż bym wydał na jednego Sony WX100 lub Panasonica SZ7. Poczekamy na wypowiedź kolegi rakinom, ale sądzę że szuka czegoś do 300zł.
Poczekamy na wypowiedź kolegi rakinom, ale sądzę że szuka czegoś do 300zł.
1.Wygląda na to, że rakinom, dla większości będzie jednak kolezanką
2.W poprzednim swoim wątku rakinom podawała budżet 500-600pln - może sama jednak wyjaśni jaki jest docelowy budżet i co to jest "niezły" zoom
Nawiązując do płci to faktycznie koleżanka
co do budżetu to 500-600 zł tak jak podawałam no i myślałam o zoomie przynajmniej 10X. W tym temacie na prawdę jestem zupełnie zielona zresztą moi rodzice też... Zdjęcia po prostu mają być dobrej jakości
[ Dodano: Czw 06 Gru, 2012 15:19 ]
Dzisiaj w sklepie Pan fotograf zaproponował mi Samsunga ST95 ?? Myślicie że to coś wartego uwagi?
EDIT:
Samsunga ST95 ? A co z zoomem (?) przecież to ma tylko 5cio krotny zoom. Fakt, cena od 340zł jest zadowalająca, a rozwiązanie, że wszystko na dotykowym panelu modne
Po obejrzeniu testu i próbek przyznam, że wart zastanowienia. Ja osobiście kupiłbym Canona ze względu na tryb manualny i preselekcji, ale jeśli komuś to nie potrzebne... fajny ten Samsung i godny polecenia.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
forum.optyczne.pl wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze.
Technologia ta jest wykorzystywana w celach reklamowych i statystycznych.
Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy,
a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania.
Pliki cookies mogą też być wykorzystywane przez współpracujących z nami reklamodawców, a także przez narzędzie Google Analytics, które jest przez nas wykorzystywane do zbierania statystyk.
Korzystanie z serwisu Optyczne.pl przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko »
Strona wygenerowana w 0,04 sekundy. Zapytań do SQL: 12