Wykorzystujemy pliki cookie do spersonalizowania treści i reklam, aby oferować funkcje społecznościowe i analizować ruch w naszej witrynie, a także do prawidłowego działania i wygodniejszej obsługi. Informacje o tym, jak korzystasz z naszej witryny, udostępniamy partnerom społecznościowym, reklamowym i analitycznym. Partnerzy mogą połączyć te informacje z innymi danymi otrzymanymi od Ciebie lub uzyskanymi podczas korzystania z ich usług i innych witryn.
Masz możliwość zmiany preferencji dotyczących ciasteczek w swojej przeglądarce internetowej. Jeśli więc nie wyrażasz zgody na zapisywanie przez nas plików cookies w twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki, lub opuść naszą witrynę.
Jeżeli nie zmienisz tych ustawień i będziesz nadal korzystał z naszej witryny, będziemy przetwarzać Twoje dane zgodnie z naszą Polityką Prywatności. W dokumencie tym znajdziesz też więcej informacji na temat ustawień przeglądarki i sposobu przetwarzania twoich danych przez naszych partnerów społecznościowych, reklamowych i analitycznych.
Zgodę na wykorzystywanie przez nas plików cookies możesz cofnąć w dowolnym momencie.
Wysłany: Pią 01 Mar, 2013 Zdjęcia wieżowców w Warszawie
Witam,
To mój pierwszy post na tym forum . Fotografią interesuje się od dość niedawna, chociaż miałem wcześniej parę okazji aby pobawić się bardziej profesjonalnym sprzętem
Mam pytanie do osób mieszkających lub znających dobrze Warszawę, czy znacie może jakieś miejsca z których można zrobić ciekawe zdjęcia wieżowców. Jest to poniekąd moja pasja
Chodzi mi o miejsca skąd widać panoramę centrum, ale nie takie oklepane w stylu taras widokowy na PKiN. Może jest możliwość wejścia na dachy okolicznych bloków, lub wieżowców położonych bardziej na uboczach? Widziałem kilka ciekawych zdjęć zrobionych z Orco Tower, ale nie wiem czy można się tam tak swobodnie dostać w tym celu.
Będę wdzięczny za każdą poradę
Witaj. Ja ostatnio wbiłem na most Siekierkowski i myślę, że to fajne miejsce na jakiś kadr z w-wskim skylinem. Miałem ze sobą tylko 50-kę, ale z długiej lufy można coś fajnego zrobić Tutaj przykład:
Warto też uderzyć na drugą stronę Wisły i od strony Pragi coś pokombinować z widokiem na centrum i wieżowce. Co do możliwości wejścia na jakieś wyższe piętra w wieżowcach to nie mam pojęcia, ale myślę, że jak zagadasz to mogą Cię wpuścić. Jest sporo ciekawych fot własnie z takich miejsc. Np. ten Jegomość takie robi: http://www.cyberfoto.pl/m...rszawa-noca.htm Jest zarejestrowany na forum nikoniarze.pl może podpytaj go Myślę, że ma niezłe dojście bo kilka fot jest z jeszcze nie oddanego "Libeskinda" fajnym miejscem jest też wieża widokowa przy Zamku Królewskim, no ale to widok na Starówkę.
czarek1986 [Usunięty]
Wysłany: Pią 01 Mar, 2013
Z siekierkowskiego już zdjęcia robiłem ale chciałbym właśnie coś bliżej znaleźć
czarek1986, z biura jakiegoś. Wersja budżetowa: wyjeżdżasz do restauracji w Mariott'cie, kupujesz małe piwo (ok. 36pln ) i jedziesz fotki. Inna opcja w sumie bardziej budżetowa, ubierasz się elegancko, dzwonisz na złotą (nowy budynek obok Pałacu Stalina), że jesteś zainteresowany kupnem apartamentu na 54 piętrze (jeszcze jeden jest wolny chyba ) i robisz fotki
Poza tym na wysokości zoo w nocy (po praskiej stronie) jest niezły widoczek na stare/nowe miasto...
czarek1986 [Usunięty]
Wysłany: Pią 01 Mar, 2013
Hehe no niezła kombinacja Tylko ciekawe czy jakoś tego wcześniej nie sprawdząją
Ale najfajniej wyglądają zdjęcia z Orco Tower
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
forum.optyczne.pl wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze.
Technologia ta jest wykorzystywana w celach reklamowych i statystycznych.
Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy,
a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania.
Pliki cookies mogą też być wykorzystywane przez współpracujących z nami reklamodawców, a także przez narzędzie Google Analytics, które jest przez nas wykorzystywane do zbierania statystyk.
Korzystanie z serwisu Optyczne.pl przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko »
Strona wygenerowana w 0,02 sekundy. Zapytań do SQL: 10