Wykorzystujemy pliki cookie do spersonalizowania treści i reklam, aby oferować funkcje społecznościowe i analizować ruch w naszej witrynie, a także do prawidłowego działania i wygodniejszej obsługi. Informacje o tym, jak korzystasz z naszej witryny, udostępniamy partnerom społecznościowym, reklamowym i analitycznym. Partnerzy mogą połączyć te informacje z innymi danymi otrzymanymi od Ciebie lub uzyskanymi podczas korzystania z ich usług i innych witryn.
Masz możliwość zmiany preferencji dotyczących ciasteczek w swojej przeglądarce internetowej. Jeśli więc nie wyrażasz zgody na zapisywanie przez nas plików cookies w twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki, lub opuść naszą witrynę.
Jeżeli nie zmienisz tych ustawień i będziesz nadal korzystał z naszej witryny, będziemy przetwarzać Twoje dane zgodnie z naszą Polityką Prywatności. W dokumencie tym znajdziesz też więcej informacji na temat ustawień przeglądarki i sposobu przetwarzania twoich danych przez naszych partnerów społecznościowych, reklamowych i analitycznych.
Zgodę na wykorzystywanie przez nas plików cookies możesz cofnąć w dowolnym momencie.
Wysłany: Pon 04 Lis, 2013 Jaka kamera Go Pro 2 czy ...
Witam
Mam do was pytanie.
Potrzebuję kamery która ma :
Full HD
Dobry dźwięk
I tak potrzebuję jej do nagrywania sportu np. pilki noznej lub jeżdżenia na rowerze.
Jak i potrzebuję jej do Vlogów i serii fabularnej.
Wiem że Go Pro nadaję się do sportu.
Lecz do serii fabularnej średnio gdyż nie ma ekranu ;/
I mam oto taki problem nwm na co się zdecydować.
Napiszcie mi co mam kupić
Pozdr.
Ostatnio zmieniony przez komor Wto 05 Lis, 2013, w całości zmieniany 1 raz
Nie wiem co to jest seria fabularna, ale GoPro jest dość specyficzne – bardzo szeroki kąt widzenia, no i brak ekranu. Filmując w pomieszczeniach lub osoby z bliska, dostaniesz duże przerysowania.
Nie dopisuj proszę do tytułu dopisków typu !WAŻNE!, bo nie ma żadnego istotnego powodu…
Mam GoPro3 black.
Kupiłem ją do filmowania podwodnych polowań (spearfishing). Do tego nadaje się nieźle i chyba nie istnieje nic lepszego w tej klasie sprzętu. Filmowanie na dworze w słoneczny dzień też z całkiem niezłymi efektami. Dźwięk bardzo słaby gdy kamera w obudowie wodoszczelnej. Nie sprawdzałem z dziurawą obudową ani bez niej. Kadrowanie oczywiście w ciemno. Kąty widzenia 3 do wyboru: wide, medium, narrow. Nie potrafię powiedzieć jakim ogniskowym one odpowiadają ale przy wyborze "narrow" filmowane osoby wyglądają naturalnie.
Niedawno urodził mi się syn, a więc Gopro dostało nowe zadanie. Niestety jakość filmów przy oświetleniu domowym okazała się być fatalna. Duży szum i wyprane kolory. Kupiłem więc a77. Jakość filmów zupełnie nie do porównania.
Reasumując: gopro jest OK ale raczej do użytku tylko tam gdzie nie można zabrać nic lepszego.
Hmmm...to powiem wam tak mam ciężki wybór
Bo GoPro na 100% przyda mi sie do nagrywania np.nad jeziorem,na rowerze i grajac w pilke nozna.
Ale za to ma ten minus że jest bez ekranu i nie widać czy dobrze nagrywasz. A normalna kamerka ma ekran więc mi się przyda to tak jak juz mowilem vloga i serii fabularnej.
Więc Jest Jeden punkt do normalnej kamery i jeden do GoPro.
I teraz zwracam sie do was jak wy byście wybrali? GoPro czy jednak normalna kamere?
jeżeli normalną to proszę powiedzieć jaką.
Granica cenowa 800 zł
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
forum.optyczne.pl wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze.
Technologia ta jest wykorzystywana w celach reklamowych i statystycznych.
Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy,
a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania.
Pliki cookies mogą też być wykorzystywane przez współpracujących z nami reklamodawców, a także przez narzędzie Google Analytics, które jest przez nas wykorzystywane do zbierania statystyk.
Korzystanie z serwisu Optyczne.pl przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko »
Strona wygenerowana w 0,04 sekundy. Zapytań do SQL: 11