Przetwarzanie danych osobowych

Nasza witryna korzysta z plików cookies

Wykorzystujemy pliki cookie do spersonalizowania treści i reklam, aby oferować funkcje społecznościowe i analizować ruch w naszej witrynie, a także do prawidłowego działania i wygodniejszej obsługi. Informacje o tym, jak korzystasz z naszej witryny, udostępniamy partnerom społecznościowym, reklamowym i analitycznym. Partnerzy mogą połączyć te informacje z innymi danymi otrzymanymi od Ciebie lub uzyskanymi podczas korzystania z ich usług i innych witryn.

Masz możliwość zmiany preferencji dotyczących ciasteczek w swojej przeglądarce internetowej. Jeśli więc nie wyrażasz zgody na zapisywanie przez nas plików cookies w twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki, lub opuść naszą witrynę.

Jeżeli nie zmienisz tych ustawień i będziesz nadal korzystał z naszej witryny, będziemy przetwarzać Twoje dane zgodnie z naszą Polityką Prywatności. W dokumencie tym znajdziesz też więcej informacji na temat ustawień przeglądarki i sposobu przetwarzania twoich danych przez naszych partnerów społecznościowych, reklamowych i analitycznych.

Zgodę na wykorzystywanie przez nas plików cookies możesz cofnąć w dowolnym momencie.

optyczne.pl forum.optyczne.pl  
•  FAQ  •  Szukaj  •  Użytkownicy  •  Grupy  •  Statystyki  •  Rejestracja  •  Zaloguj  •  Galerie  •   Ulubione tematy

----- R E K L A M A -----

Poprzedni temat :: Następny temat
Gdzie można kupić zatyczki do nikona 10x50?
Autor Wiadomość
rafadast 
Nowy

Wysłany: Pią 11 Kwi, 2014   Gdzie można kupić zatyczki do nikona 10x50?

Witam. Byłem w górach i zgubiłem zakrywki do mojego nikona action ex 10x50. Kilka lat temu widziałem je na stronie polskiego sklepu ze sprzętem optycznym, niestety nie mogę jej ponownie odnaleźć. Udało się znaleźć ale dopiero w sklepie za atlantykiem :/ (chyba cienki ze mnie szukacz). Czy ktoś wie gdzie można je w kraju kupić?

Reklama

Guliwer 
Maniak

Wysłany: Pią 11 Kwi, 2014   

Zapytaj w serwisach lornetek np. w Astrokraku albo w Delta Optical.
Miałem gdzieś adres/tel. do prywatnego serwisu, poszukaj na forum tematu o gumkach do lornetkowych okularów. Dekielki też pewnie mają.
Ja nie lubię dekielków, wolę lornetkę bez nich włożyć do futerału, niekoniecznie oryginalnego, bo te bywają różne. Akurat EX-y mają futerały lekkie, miękkie, z jakąś pianką, wygodne.

PS. Podobno do lornetek pasują któreś dekielki z aparatów fot. a te dostaniesz na Alle.
http://allegro.pl/listing...62&us_id=143806

PS2. Pan Wedman z Legionowa, ul. Konarskiego 5C, zakład "Naprawa Lornetek i Lunet Celowniczych", tel. 22 7848035, kod 05-120.
http://www.pkt.pl/firma-w.../100830956/5-1/

Mam nadzieję, że pomogłem :)

kimek27 
Optyczny

Wysłany: Pią 11 Kwi, 2014   

amazon dekle og opticrona

rafadast 
Nowy

Wysłany: Nie 13 Kwi, 2014   

Witam koledzy. Serdecznie dziękuje za rady. Astrokrak ma tylko nakrywki do fujinona gdzie cena za sztukę to 69 zł. Nie wiem czy nie mają innych bo nie dzwoniłem. Jeszcze się po dopytuję o to bo Nikony ex są dość popularne a nakrywki w nich gubią się łatwo.
A że niecierpliwy jestem to dzisiaj zamówiłem:

http://www.amazon.co.uk/O...+Objective+Lens

całkowity koszt to 80 zł.

41NPLC-y2vL.jpg
Plik ściągnięto 3350 raz(y) 26,09 KB

41AxDb6IpjL.jpg
Plik ściągnięto 3350 raz(y) 30,91 KB

bzymm 
Początkujący
bzymm

Wysłany: Nie 13 Kwi, 2014   

Napisz na priv - mam takie