Wykorzystujemy pliki cookie do spersonalizowania treści i reklam, aby oferować funkcje społecznościowe i analizować ruch w naszej witrynie, a także do prawidłowego działania i wygodniejszej obsługi. Informacje o tym, jak korzystasz z naszej witryny, udostępniamy partnerom społecznościowym, reklamowym i analitycznym. Partnerzy mogą połączyć te informacje z innymi danymi otrzymanymi od Ciebie lub uzyskanymi podczas korzystania z ich usług i innych witryn.
Masz możliwość zmiany preferencji dotyczących ciasteczek w swojej przeglądarce internetowej. Jeśli więc nie wyrażasz zgody na zapisywanie przez nas plików cookies w twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki, lub opuść naszą witrynę.
Jeżeli nie zmienisz tych ustawień i będziesz nadal korzystał z naszej witryny, będziemy przetwarzać Twoje dane zgodnie z naszą Polityką Prywatności. W dokumencie tym znajdziesz też więcej informacji na temat ustawień przeglądarki i sposobu przetwarzania twoich danych przez naszych partnerów społecznościowych, reklamowych i analitycznych.
Zgodę na wykorzystywanie przez nas plików cookies możesz cofnąć w dowolnym momencie.
Awatarowa koalicja dzieli forum. Kłótnia z muzykiem, zaczyna być jednocześnie kłótnią z połową forum. Dodam, że żadne działanie nie pozostaje bez wpływu na środowisko.
Może ten temat wywoła jakiś odzew, może nie. Ja już w tej sprawie nie będę się wypowiadał.
To, o czym mówi Tutejszyn, istnieje i wprowadza niezdrową atmosferę na forum.
ShoutBox jaki jest, każdy widzi. A mógłby być przydatnym miejscem.
Dopiero co zamknięty został założony przeze mnie wątek - zamknięty tylko i wyłącznie przez "avatarową koalicję", jak ich ładnie nazwał Tutejszyn. Szkoda tylko, że jednocześnie zostały wykasowane wiadomości, bo ktoś może zapytać "ale o co chodzi?".
Niestety - nie można powiedzieć, że ta historia się nie powtórzy.
pes [Usunięty]
Wysłany: Sob 05 Kwi, 2014
Zwróciłem uwagę na ten temat czuję się poinformowany ^^
pes, przypominacie trochę osiedlowych osiłków, którzy chodzą watahami. Dezorientujecie, nawet sami mylicie się, kto jest kim. A jeśli ktoś podskoczy, to.. ojaaa. Tak jak powiedziałem, żadne działanie nie pozostaje bez wpływu na środowisko, a forum, to delikatna materia.
Wysłany: Sob 05 Kwi, 2014
Tutejszyn, najmocniej przepraszam, bo w zasadzie nie mój biznes, ale czy aby nie rozkręciłeś się za mocno? Tak jakby zaczęło Cię ponosić . Wiem, że mało co potrafi bardziej rozjuszyć nakręconego niż propozycja przewietrzenia - ale wiesz, z boku lepiej widać .
Tutejszyn, to, że w kilku oczywistych kwestiach się ze sobą zgadzamy, to nie znaczy, że jesteśmy jakąś koalicją... a gimbazjalne teksty typu
Tutejszyn napisał/a:
osiedlowych osiłków
... nie tylko nas śmieszą jak widać. O ile można pisać o czymś takim, że śmieszy, czy cokolwiek innego.
T.B., Tutejszyn i wy piszecie o jakiś koalicjach, będąc gimbazjalnymi poklepywaczami po ramieniu?
Załóżcie sobie kolejny bezsensowny temat typu Głębia ostrości i poklikajcie pomógł, bo widocznie macie z tego radochę. Ot to by było idealne forum wg was. Może założycie inne forum, gdzie będziecie poruszać tak poważne i nieodkryte tematy jak GO?
Załóżcie sobie kolejny bezsensowny temat typu Głębia ostrości i poklikajcie pomógł, bo widocznie macie z tego radochę...
I po co w ogóle ten tekst. Kolejna wojenka? Tym razem gromadą? Nie ja założyłem temat o GO. W dupie mam, czy ktoś mi to przypisuje, czy nie. Chcę jednak zwrócić uwagę na tą waszą retorykę.
Skoro nie koalicja, to co? Koledzy z forum fotograficznego? Rozumiem, że kolegom teraz, to już nikt nie podskoczy.
fatman, chodzi o wiele rzeczy. W sumie już nie do wytłumaczenia.
Nikt nie mówi, że człowiek z avatarem Najkona ma zawsze rację
Po prostu wyluzujcie trochę. Nikt tu nie jest w żadnej koalicji, a to że się co niektórzy znają poza forum to chyba nie zabronione
Jako młody forumowicz uprzejmie proszę o pouczenie mnie, jakie tematy są tutaj dozwolone, żeby nie zostać wyrzuconym z forum? Sam odkryłem tylko jeden taki temat
Cytat:
Może założycie inne forum, gdzie będziecie poruszać tak poważne i nieodkryte tematy jak GO?
ale jest to jedyny wątek, który rozpocząłem, a nie chciałbym narazić się Szanownemu Towarzystwu po raz drugi.
Proszę mnie też pouczyć, jakie kryteria trzeba spełnić, żeby mając z kimś wspólne poglądy móc powiedzieć
Cytat:
w kilku oczywistych kwestiach się ze sobą zgadzamy
, a nie być
Cytat:
gimbazjalnymi poklepywaczami po ramieniu
Korzystająć z okazji, chcę też wyrazić moją wdzięczność za to, że jestem tylko głupkiem, gimbusem albo kuwetowym. Moja żona jeździła do pracy środkami transportu miejskiego razem z młodzieżą udającą się do szkół i twierdzi, że tak miłych określeń pod adresem "wrogów", to ona tam nigdy nie słyszała.
Jeśli to jest w ogóle odpowiedź, to co najwyżej na moje pierwsze pytanie. Zapytam w takim razie, który punkt regulaminu naruszyłem? Mogłoby chodzić o punkt 8., ale żaden z wyszukanych przy pomocy wyszukiwarki wątków o tytule podobnym do mojego, lub identycznym z moim, nie porusza tego samego.
Możesz - kolego - nie odpowiadać. Potraktujmy wszystkie moje pytania jako retoryczne.
Nie ma sensu traktować je inaczej.
Proszę mnie też pouczyć, jakie kryteria trzeba spełnić, żeby mając z kimś wspólne poglądy móc powiedzieć
Cytat:
w kilku oczywistych kwestiach się ze sobą zgadzamy
, a nie być
Cytat:
gimbazjalnymi poklepywaczami po ramieniu
Wątpię, żeby Redaktorom chciało się tłumaczyć ci treści wpisów. Jakiś słów nie rozumiesz?
Zachowujesz się jak zakompleksiony dzieciak w skrócie...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
forum.optyczne.pl wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze.
Technologia ta jest wykorzystywana w celach reklamowych i statystycznych.
Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy,
a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania.
Pliki cookies mogą też być wykorzystywane przez współpracujących z nami reklamodawców, a także przez narzędzie Google Analytics, które jest przez nas wykorzystywane do zbierania statystyk.
Korzystanie z serwisu Optyczne.pl przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko »
Strona wygenerowana w 0,07 sekundy. Zapytań do SQL: 11