Wykorzystujemy pliki cookie do spersonalizowania treści i reklam, aby oferować funkcje społecznościowe i analizować ruch w naszej witrynie, a także do prawidłowego działania i wygodniejszej obsługi. Informacje o tym, jak korzystasz z naszej witryny, udostępniamy partnerom społecznościowym, reklamowym i analitycznym. Partnerzy mogą połączyć te informacje z innymi danymi otrzymanymi od Ciebie lub uzyskanymi podczas korzystania z ich usług i innych witryn.
Masz możliwość zmiany preferencji dotyczących ciasteczek w swojej przeglądarce internetowej. Jeśli więc nie wyrażasz zgody na zapisywanie przez nas plików cookies w twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki, lub opuść naszą witrynę.
Jeżeli nie zmienisz tych ustawień i będziesz nadal korzystał z naszej witryny, będziemy przetwarzać Twoje dane zgodnie z naszą Polityką Prywatności. W dokumencie tym znajdziesz też więcej informacji na temat ustawień przeglądarki i sposobu przetwarzania twoich danych przez naszych partnerów społecznościowych, reklamowych i analitycznych.
Zgodę na wykorzystywanie przez nas plików cookies możesz cofnąć w dowolnym momencie.
Witam
słyszeliście coś o tym sklepie? możecie go polecić bądź wiecie coś o nim negatywnego?
Chciałem zamówić torbę Lowepro Cirrus 120 bądź 140 (nadal nie mogę się zdecydować ) i ten sklep ma jedną z lepszych ofert tego produktu ale jakoś nie mam zaufania do takich "sklepików" Będę wdzięczny za wszelkie informacje
Nie masz zaufania do takich "sklepików", a swoje wątpliwości wyrażasz na forum portalu, którego ten "sklepik" jest partnerem i dobrym współpracownikiem. Nie uważasz, że to trochę dziwne?
Witam
słyszeliście coś o tym sklepie? możecie go polecić bądź wiecie coś o nim negatywnego?
Chciałem zamówić torbę Lowepro Cirrus 120 bądź 140 (nadal nie mogę się zdecydować ) i ten sklep ma jedną z lepszych ofert tego produktu ale jakoś nie mam zaufania do takich "sklepików" Będę wdzięczny za wszelkie informacje
Słyszałem, widziałem i kupowałem (m.inn. korpus). No problemo. Polecam.
Arek, ale jak fakt, że jesteście partnerem ma się do zaufania potencjalnego klienta? Wybacz ale mam większe zaufanie do ludzi, którzy mówią, że kupowali, mieli do czynienia i że nie mogą nic mu zarzucić... Wybacz jeśli tym co napisałem kogoś uraziłem, ale wolę się upewnić sto razy zanim gdzieś poślę swoje pieniądze... a wyrażenie "sklepików" nie było w żadnym względzie obraźliwe - może to źle ująłem ale chodziło mi o to że nie jest to np tak duży sklep jak agito czy fotojoker (a tak przynajmniej mi się wydaje...) W każdym razie nie widzę powodów do oburzenia bo naprawdę nie miałem nic złego na myśli a spytałem tylko po to by mieć większą pewność...
pozdrawiam i w takim razie widzę, że temat do kosza...
Arek, powiem szczerze, że na optyczne nie zwróciłem nawet uwagi na partnerstwo owego sklepu a na stronie sklepu nie ma nawet takiej informacji (przynajmniej nigdzie na stronie głównej - albo ja ślepy jestem ) W każdym razie tak jak pisałem: nie miałem nic złego na myśli pytając i pisząc o tym, po prostu wolałem się upewnić
PS. zostałem już jego klientem więc temat można potraktować poprzez usunięcie by nie zaśmiecał forum...
pozdrawiam
Wszelkie wątpliwości rozwiane - niespełna godzinę po złożeniu zamówienia paczka jest już w drodze do mnie! WOW
źle mnie zrozumiałeś... mi chodziło, że na stronie sklepu nie ma nigdzie wzmianki o partnerstwie z optyczne.pl a na naszym portalu nie zwracałem nigdy uwagi na partnerów sklepowych
sklep znalazłem poprzez skapiec.pl więc jakoś nie kojarzyłem partnerstwa z optyczne.pl i o to mi chodziło...
zresztą mniejsza o to, grunt że jest wszystko ok i naprawdę mam nadzieję, że nikogo nie uraziłem tą "sytuacją"
Arek, się po prostu zdenerwował że partnera stracimy i tyle
Żartuję oczywiście, ale tak woli obrony Sz@kal, to powiem że też nie wiem kto jest partnerem optyczne.pl
Prawdopodobnie nawet też bym nie sprawdził na optyczne.pl i zadał pytanie na forum
Nie miałem dotąd przyjemności poznać Ale jeśli mają jakieś drobne rabaty dla czytelników Optycznych, to chętnie coś zamówię
[widzę tam pewien nieduży obiektyw w dobrej cenie]
Ten sklep mogę oczywiście polecić bez żadnych wątpliwości. Kupowałem tam już parę razy i sprzedawcy super-szczególnie pani,która zna się na rzeczy.Ostatnio kupiłem 40d i tamron 17-50 2,8 i kartę extreme III. Wszystko mi sprawdziła.Chyba ze 40 minut zawracałem jej głowę.Sama fotografuje pantaxem ,ale w wyborze sprzętu jest bezstronna.Pytała się do czego głównie potrzebuje ,co bedę fotografował i przyznam ,że tak jak na tym forum poradziła mi canona.
Poza tym sklep Foto-zakupy wypożycza sprzęt do testów na optyczne.pl-prawda.
Mam blisko do Tarnowskich Gór więc tam jeżdżę.Nie wiem jak z wysyłkami.
Pozdrawiam.
Ja kupowałem, kupuję (pewnie że nie tylko u nich) i będę u nich kupował - a pierwsze gdzie przeglądam ceny to właśnie u nich dlaczego? Dlatego że spotkałem się ze świetną obsługą - kiedy zamawiałem statyw i parę drobnych rzeczy - nie mogli dostać statywu więc zaproponowali od razu że wyślą mi wszystko po za statywem a statyw pójdzie kurierem na ich koszt jak tylko dostaną nigdzie indziej się z czymś takim nie spotkałem tym bardziej że chodziło o tani statyw Kupiłem tam puszkę, 2 szkła, filtry, wspomniany statyw itd (sigmy też miałem od nich brać ale akurat miałem blisko bardzo fajny sklepik gdzie mogłem je przetestować i tylko to zadecydowało o tym że nie kupiłem u nich)
Pierwszy raz kupowałem u nich kilka lat temu i zawsze było OK tylko raz mi się nie spodobało jak nie chcieli mi dać rabatu na pewne szkło
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
forum.optyczne.pl wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze.
Technologia ta jest wykorzystywana w celach reklamowych i statystycznych.
Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy,
a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania.
Pliki cookies mogą też być wykorzystywane przez współpracujących z nami reklamodawców, a także przez narzędzie Google Analytics, które jest przez nas wykorzystywane do zbierania statystyk.
Korzystanie z serwisu Optyczne.pl przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko »
Strona wygenerowana w 0,18 sekundy. Zapytań do SQL: 17