Przetwarzanie danych osobowych

Nasza witryna korzysta z plików cookies

Wykorzystujemy pliki cookie do spersonalizowania treści i reklam, aby oferować funkcje społecznościowe i analizować ruch w naszej witrynie, a także do prawidłowego działania i wygodniejszej obsługi. Informacje o tym, jak korzystasz z naszej witryny, udostępniamy partnerom społecznościowym, reklamowym i analitycznym. Partnerzy mogą połączyć te informacje z innymi danymi otrzymanymi od Ciebie lub uzyskanymi podczas korzystania z ich usług i innych witryn.

Masz możliwość zmiany preferencji dotyczących ciasteczek w swojej przeglądarce internetowej. Jeśli więc nie wyrażasz zgody na zapisywanie przez nas plików cookies w twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki, lub opuść naszą witrynę.

Jeżeli nie zmienisz tych ustawień i będziesz nadal korzystał z naszej witryny, będziemy przetwarzać Twoje dane zgodnie z naszą Polityką Prywatności. W dokumencie tym znajdziesz też więcej informacji na temat ustawień przeglądarki i sposobu przetwarzania twoich danych przez naszych partnerów społecznościowych, reklamowych i analitycznych.

Zgodę na wykorzystywanie przez nas plików cookies możesz cofnąć w dowolnym momencie.

optyczne.pl forum.optyczne.pl  
•  FAQ  •  Szukaj  •  Użytkownicy  •  Grupy  •  Statystyki  •  Rejestracja  •  Zaloguj  •  Galerie  •   Ulubione tematy

----- R E K L A M A -----

Poprzedni temat :: Następny temat
Przesunięty przez: goltar
Czw 10 Gru, 2009
duży sklep z obiektywami w 3mieście
Autor Wiadomość
as... 
Entuzjasta

Wysłany: Czw 10 Gru, 2009   duży sklep z obiektywami w 3mieście

Gdzie w trójmieście można pójść i od reki poprzypinać do body 24L 50L 85L 135L??

Kontaktowałem się z kilkoma sklepami i od ręki mogę sobie podpiąć nawyżej 17-55is :oops: bądź 85 1.8 ale stałek L jakoś nikt nie ma od reki.. :shock:

Znacie jakiś duży sklep który ma towar ma miejscu?

Reklama

MC 
Temu Panu już podziękujemy

Wysłany: Czw 10 Gru, 2009   

as..., ciezko bedzie. To nie sa najtansze obiektywy i skladowanie ich na magazynie srednio sie sklepom oplaca.

SlawGaw 
Optyczny

Największy wybór szkieł ma cyfrowe.pl i nie ma także problemu z popróbowaniem sobie u nich, o ile mają obiektyw na stanie, inne sklepy gdzie można spróbować to foto-net.pl oraz balta.pl czy fotojoker, ale co gdzie mają to najlepiej sprawdzić przez ceneo lub skąpca, wybierając obiektyw i sklepy z województwa pomorskiego.
Obiektywy którymi ja się interesuję to najczęściej są w cyfrowe.

goltar 
Optyczny

as... napisze krótko, w Trójmieście nie ma sklepu w którym naraz znajdziesz wszystkie te obiektywy. Na stronie cyfrowe.pl masz podawany stan magazynowy, jeśli przy jakimś szkle jest że jest w magazynie, to są szanse że mają i jak podejdziesz to można sobie to szkło zobaczyć ale zawsze warto wcześniej upewnić się telefonicznie.

as... 
Entuzjasta

qrde nie myślałem że jest z tym taki problem :shock:

Kisielh3m 
Początkujący
Moj kotek Vito ...

as..., bylem ostatnio w sklepie ze sprzetem foto w Gdyni na ul, Wladyslawa IV tak prawie na Wzgorzu on sie znajduje.
Jest tam sporo obiektywow i sam wlasciciel nawet zaproponowal, zebym nie kupowal w ciemno a wpadl z body i popodpinal obiektywy i postrzelal fotki.
Nastepnie przejzal je spokojnie w domu i wybral ktory obiektyw mi pasuje.
A widzialem tam Sigmy, Tamrony i Canony tez chyba byly.
Naprawde polecam.
Sklep jest po prawej stronie idac od Wzgorza.

Misek
[Usunięty]

Wysłany: Nie 13 Gru, 2009   

Kisielh3m napisał/a:
as..., bylem ostatnio w sklepie ze sprzetem foto w Gdyni na ul, Wladyslawa IV tak prawie na Wzgorzu on sie znajduje.
Jest tam sporo obiektywow i sam wlasciciel nawet zaproponowal, zebym nie kupowal w ciemno a wpadl z body i popodpinal obiektywy i postrzelal fotki.
Nastepnie przejzal je spokojnie w domu i wybral ktory obiektyw mi pasuje.
A widzialem tam Sigmy, Tamrony i Canony tez chyba byly.
Naprawde polecam.
Sklep jest po prawej stronie idac od Wzgorza.

Tylko ja tam jakoś nie widziałem na stanie stałek L :grin:
Choć rzeczywiście własciciel nie robi problemów z testowaniem :wink:

Kisielh3m 
Początkujący
Moj kotek Vito ...

Mozliwe, nie zaprzeczam.

kozidron
[Usunięty]

Kisielh3m, przestań u Mat'a bieda jak za komuny w mięsnym, to co ma na stanie leży od "przedwojnia" ---Mat nie ma nawet plastikowej 50tki na zapleczu.

goltar napisał/a:
Na stronie cyfrowe.pl masz podawany stan magazynowy, jeśli przy jakimś szkle jest że jest w magazynie, to są szanse że mają

niestety, jak to w życiu bywa pewnie na magazynie nie mają a przekonałem się o tym dziesiątki razy mimo innego info na stronie. Cyfrowi mają za to ISO, każdy coś ma. Jola ma mabę a cyfrowi to nawet 70-200/4L nie mają na stanie i to dość często.

as..., Czasem się trafi, że to czego szukasz znajdziesz na przeciwko młyna w Gdańsku, czasem w foto net, rzadziej w cyfrowych.....czasem można jakąś perełkę wyłapać w komisie/serwisie na świętojańskiej a czego dokładnie szukasz bo chyba nie tych 4 szkieł na raz....?

ps. as... -trójmiasto to dziura.

as... 
Entuzjasta

Wysłany: Czw 17 Gru, 2009   

wiem że to dziura:)
-przeprowadziłem się tutaj z wawy :cool:
Więc jak zawsze tam będę musiał udać się na polowanie :cool:

Odpowiedz do tematu