Wykorzystujemy pliki cookie do spersonalizowania treści i reklam, aby oferować funkcje społecznościowe i analizować ruch w naszej witrynie, a także do prawidłowego działania i wygodniejszej obsługi. Informacje o tym, jak korzystasz z naszej witryny, udostępniamy partnerom społecznościowym, reklamowym i analitycznym. Partnerzy mogą połączyć te informacje z innymi danymi otrzymanymi od Ciebie lub uzyskanymi podczas korzystania z ich usług i innych witryn.
Masz możliwość zmiany preferencji dotyczących ciasteczek w swojej przeglądarce internetowej. Jeśli więc nie wyrażasz zgody na zapisywanie przez nas plików cookies w twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki, lub opuść naszą witrynę.
Jeżeli nie zmienisz tych ustawień i będziesz nadal korzystał z naszej witryny, będziemy przetwarzać Twoje dane zgodnie z naszą Polityką Prywatności. W dokumencie tym znajdziesz też więcej informacji na temat ustawień przeglądarki i sposobu przetwarzania twoich danych przez naszych partnerów społecznościowych, reklamowych i analitycznych.
Zgodę na wykorzystywanie przez nas plików cookies możesz cofnąć w dowolnym momencie.
Dzień dobry otóż borykam się z pewnymi problemami z doborem rzeczy na wyjazd.
Czy dobrym wyborem byłby zamiennik oryginalnej baterii? Posiadam nikona D3000 i potrzebuje 2-3 baterie na wyjazd, ale jak sprawdzałem ceny oryginalnych to są troche zaporowe.
Druga sprawa poszukuje plecaka zeby pomiescił dwa aparaty ww nikona z trzema obiektywami
i jednego analoga z 2-3 obiektywami czy znajdzie się cos takiego do 500zł?
Lukasz580, odpowiedzi na powyższe pytania znajdziesz w wątkach poświęconym akumulatorom i plecakom, w jednym wątku raczej nikt ich razem jeszcze nie poruszał.
Generalnie są dobre zamienniki, jak poszukasz w tym dziale to znajdziesz odpowiednie porady. Ja mam dobre doświadczenia z firmami Hahnel i Phottix.
Co do plecaków to temat-rzeka, wątków na ten temat sporo (w tym dziale), budżet 500 zł to już bardzo przyzwoicie, jeśli szukasz plecaka stricte foto. Choć wyprawowy Tamrac Expedition w odpowiednim rozmiarze może być na granicy budżetu. Ja przyglądam się temu:
http://www.fotoplus.pl/to...EDITION-8x-5588
ale on jest chyba trochę większy od tego, czego oczekujesz. Oblukaj może mniejsze warianty.
Poszukuje raczej hybrydy plecaka górskiego z plecakiem fotograficznym., gdzie mógłbym też zmieścić rzeczy osobiste. Preferuje wycieczki pod namiot i nie chciał bym brać kilku toreb na wyjazd, bo było by to nie poręczne.
Poszukuje raczej hybrydy plecaka górskiego z plecakiem fotograficznym
Nawet miałem doradzić właśnie taką hybrydę, ale po przeczytaniu ponownie ostatniego zdania z Twojego pierwszego postu uznałem, że jednak chcesz coś stricte foto.
Lukasz580 napisał/a:
trochę przekracza mój budżet 500 zł ale bede wstanie dopłacić
Warto mieć porządny plecak dobrej firmy. Szczególnie jak ma nosić drogi sprzęt…
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
forum.optyczne.pl wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze.
Technologia ta jest wykorzystywana w celach reklamowych i statystycznych.
Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy,
a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania.
Pliki cookies mogą też być wykorzystywane przez współpracujących z nami reklamodawców, a także przez narzędzie Google Analytics, które jest przez nas wykorzystywane do zbierania statystyk.
Korzystanie z serwisu Optyczne.pl przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko »
Strona wygenerowana w 0,02 sekundy. Zapytań do SQL: 15