Przetwarzanie danych osobowych

Nasza witryna korzysta z plików cookies

Wykorzystujemy pliki cookie do spersonalizowania treści i reklam, aby oferować funkcje społecznościowe i analizować ruch w naszej witrynie, a także do prawidłowego działania i wygodniejszej obsługi. Informacje o tym, jak korzystasz z naszej witryny, udostępniamy partnerom społecznościowym, reklamowym i analitycznym. Partnerzy mogą połączyć te informacje z innymi danymi otrzymanymi od Ciebie lub uzyskanymi podczas korzystania z ich usług i innych witryn.

Masz możliwość zmiany preferencji dotyczących ciasteczek w swojej przeglądarce internetowej. Jeśli więc nie wyrażasz zgody na zapisywanie przez nas plików cookies w twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki, lub opuść naszą witrynę.

Jeżeli nie zmienisz tych ustawień i będziesz nadal korzystał z naszej witryny, będziemy przetwarzać Twoje dane zgodnie z naszą Polityką Prywatności. W dokumencie tym znajdziesz też więcej informacji na temat ustawień przeglądarki i sposobu przetwarzania twoich danych przez naszych partnerów społecznościowych, reklamowych i analitycznych.

Zgodę na wykorzystywanie przez nas plików cookies możesz cofnąć w dowolnym momencie.

optyczne.pl forum.optyczne.pl  
•  FAQ  •  Szukaj  •  Użytkownicy  •  Grupy  •  Statystyki  •  Rejestracja  •  Zaloguj  •  Galerie  •   Ulubione tematy

----- R E K L A M A -----

Poprzedni temat :: Następny temat
I Co wy na to?
Autor Wiadomość
Erais 
Entuzjasta
Erais

Wysłany: Sob 12 Lip, 2008   I Co wy na to?

Z czystej ciekawości spojrzałem dziś na stronę http://www.recenzje.net.p...n_coolpix_p80.0 , gdzie całkiem nie dawno umieściłem swoją recenzję tego aparatu i... ręce mi opadły :sad: Nie powiem, żebym robił rewelacyjne zdjęcia, ale fotki tego Pana z chęcią bym obejrzał- a może ktoś już je widział? Właśnie się głowię, czy nie wysłać do niego maila, tylko czy sensem jest wdawać się w dyskusję? :???:

Reklama

Jesienny 
Optyczny
Spacerowicz

Wysłany: Sob 12 Lip, 2008   

A ja na to nic :)

Rób zdjęcia i ciesz się tym. Słuchaj rad, ale tych konkretnych i stosuj je. Eksperymentuj, badaj możliwości.
po prostu :)

Erais 
Entuzjasta
Erais

Wysłany: Nie 13 Lip, 2008   

W sumie masz rację :smile: Chociaż wczoraj, to mnie delikatnie szlak trafił

garreth 
Maniak
Nikonier-analogowiec

Jesienny, popieram :smile:

Erais, moim zdaniem nie ma sensu wdawać się w dyskusję. Zdania typu

- "Widziałem twoje zdjecia. Sa beznadziejne"
- "Ja nie wiem ze masz podstawy sie wychwalac tym sprzetem" (trochę nie po polsku...)
- "Moj kompakt robi duże lepsze zdjęcia niż ten nikon"
- "Forum optyczne nie jest wiarygodnym forum. Tam są sami zwolennicy panasa a robią bardzo przeciętne zdjęcia. Niektórzy i nawet wyskiej klasy sprzętem. Katastrofa"

wskazują, że masz do czynienia z frustratem, który czerpie satysfakcję z wywoływania "burzy w szklance wody". Niestety takich coraz więcej na forach... :sad:

moja rada: ciesz się zdjęciami i nie przejmuj takimi ludźmi :smile:
Przyjmuj tylko konstruktywną krytykę, a nie ogólnikowe stwierdzenia, które mają jedynie sprowokować Cię do kłótni.
A jak znów będzie krytykować Twoje zdjęcia, to napisz mu "Pan Szanowny nie musi oglądać moich zdjęć" :wink:

krisv740
[Usunięty]

brak słów aby wyrazić ułomności niektórych "recenzentów" :twisted:

mnich 
Optyczny
kiedyś to było...

garreth napisał/a:
Forum optyczne nie jest wiarygodnym forum. Tam są sami zwolennicy panasa

:twisted: :mrgreen: :lol:
Erais, Nie widzę najmniejszych powodów do denerwowania się.
garreth napisał/a:
masz do czynienia z frustratem, który czerpie satysfakcję z wywoływania "burzy w szklance wody". Niestety takich coraz więcej na forach...

I tu także się zgadzam.
garreth napisał/a:
Przyjmuj tylko konstruktywną krytykę, a nie ogólnikowe stwierdzenia, które mają jedynie sprowokować Cię do kłótni.

I tu także popieram :)

Erais 
Entuzjasta
Erais

Już teraz to mi przeszło- najbardziej zabolała mnie ta niesprawiedliwa ocena naszego forum... ech- z kąd się tacy (ludzie) biorą? :smile:

mnich 
Optyczny
kiedyś to było...

Wychowankowie onetu, moim zdaniem.

maziek 
Optyczny
zdjęcia robię głową

Świat jest zły...

Erais 
Entuzjasta
Erais

:smile: Na nasze szczęście nie cały, bo byśmy powariowali- ale coś w tym jest :smile: Pracując w sklepie codziennie stykam się z chamstwem i brakiem kultury. Rozrywanie pudeł z towarem (nawet ziemię do kwiatów potrafią otworzyć), zrywanie cen, zostawianie śmieci na pólkach itd., itp. No ale zawsze trafia się garstka tych porządnych :smile:

Ostegolectric 
Rozmowny
Co za system

Cytat:
No ale zawsze trafia się garstka tych porządnych

To sa ci, którzy też pracują w sklepie i wiedzą co to znaczy chamstwo. Ja pracowalem. I wiem. A co do takiej krytyki to... boki zrywać :mrgreen:

kozidron
[Usunięty]

Wysłany: Pon 14 Lip, 2008   

takie miejsca pełne są frustratów, ja bym sie wcale nie przejmował. Na optycznych też pełno jest mądrych piętrowych głów, liczy sie tylko konstruktywna krytyka.

kamfil06 
Maniak

Wysłany: Wto 15 Lip, 2008   

Erais napisał/a:
Pracując w sklepie codziennie stykam się z chamstwem i brakiem kultury. Rozrywanie pudeł z towarem (nawet ziemię do kwiatów potrafią otworzyć), zrywanie cen, zostawianie śmieci na pólkach itd., itp.

:shock: - tak z ciekawości...
takie coś dzieje się na codzień?

MC 
Temu Panu już podziękujemy

Erais, ja sie kilka dni temu spotkalem z chamstwem sprzedawcy, ktory najpierw wprowadzil mnie w blad, a potem sie tego wypieral. A klient tez moze byc bezczelny, to juz swoja droga.
Ja bym sie nie przejmowal czyms takim. Prymitywnych ludzi jest duzo. Niech im ziemia lekka bedzie :wink:
Co do forum - to ja zawsze myslalem, ze opanowali je wyznawcy Sony... :???:

Erais 
Entuzjasta
Erais

Cytat:

:shock: - tak z ciekawości...
takie coś dzieje się na codzień?

Niestety, ale tak :sad: a później inny klient nie chce kupić, bo towar był otwarty, czy też wygląda, jakby coś go rozjechało.
Osobiście nim coś kupię- staram się o tym jak najwięcej poczytać, wiem że sprzedawca to nie jest chodząca encyklopedia, a nie każdy ma taki komfort, że może w pracy powiedzieć- nie wiem, nie znam się, bo by wyleciał z roboty, wciska więc kity, byle sprzedać :wink:

Odpowiedz do tematu