Wykorzystujemy pliki cookie do spersonalizowania treści i reklam, aby oferować funkcje społecznościowe i analizować ruch w naszej witrynie, a także do prawidłowego działania i wygodniejszej obsługi. Informacje o tym, jak korzystasz z naszej witryny, udostępniamy partnerom społecznościowym, reklamowym i analitycznym. Partnerzy mogą połączyć te informacje z innymi danymi otrzymanymi od Ciebie lub uzyskanymi podczas korzystania z ich usług i innych witryn.
Masz możliwość zmiany preferencji dotyczących ciasteczek w swojej przeglądarce internetowej. Jeśli więc nie wyrażasz zgody na zapisywanie przez nas plików cookies w twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki, lub opuść naszą witrynę.
Jeżeli nie zmienisz tych ustawień i będziesz nadal korzystał z naszej witryny, będziemy przetwarzać Twoje dane zgodnie z naszą Polityką Prywatności. W dokumencie tym znajdziesz też więcej informacji na temat ustawień przeglądarki i sposobu przetwarzania twoich danych przez naszych partnerów społecznościowych, reklamowych i analitycznych.
Zgodę na wykorzystywanie przez nas plików cookies możesz cofnąć w dowolnym momencie.
Z czystej ciekawości spojrzałem dziś na stronę http://www.recenzje.net.p...n_coolpix_p80.0 , gdzie całkiem nie dawno umieściłem swoją recenzję tego aparatu i... ręce mi opadły Nie powiem, żebym robił rewelacyjne zdjęcia, ale fotki tego Pana z chęcią bym obejrzał- a może ktoś już je widział? Właśnie się głowię, czy nie wysłać do niego maila, tylko czy sensem jest wdawać się w dyskusję?
Erais, moim zdaniem nie ma sensu wdawać się w dyskusję. Zdania typu
- "Widziałem twoje zdjecia. Sa beznadziejne"
- "Ja nie wiem ze masz podstawy sie wychwalac tym sprzetem" (trochę nie po polsku...)
- "Moj kompakt robi duże lepsze zdjęcia niż ten nikon"
- "Forum optyczne nie jest wiarygodnym forum. Tam są sami zwolennicy panasa a robią bardzo przeciętne zdjęcia. Niektórzy i nawet wyskiej klasy sprzętem. Katastrofa"
wskazują, że masz do czynienia z frustratem, który czerpie satysfakcję z wywoływania "burzy w szklance wody". Niestety takich coraz więcej na forach...
moja rada: ciesz się zdjęciami i nie przejmuj takimi ludźmi
Przyjmuj tylko konstruktywną krytykę, a nie ogólnikowe stwierdzenia, które mają jedynie sprowokować Cię do kłótni.
A jak znów będzie krytykować Twoje zdjęcia, to napisz mu "Pan Szanowny nie musi oglądać moich zdjęć"
krisv740 [Usunięty]
Wysłany: Nie 13 Lip, 2008
brak słów aby wyrazić ułomności niektórych "recenzentów"
Na nasze szczęście nie cały, bo byśmy powariowali- ale coś w tym jest Pracując w sklepie codziennie stykam się z chamstwem i brakiem kultury. Rozrywanie pudeł z towarem (nawet ziemię do kwiatów potrafią otworzyć), zrywanie cen, zostawianie śmieci na pólkach itd., itp. No ale zawsze trafia się garstka tych porządnych
To sa ci, którzy też pracują w sklepie i wiedzą co to znaczy chamstwo. Ja pracowalem. I wiem. A co do takiej krytyki to... boki zrywać
kozidron [Usunięty]
Wysłany: Pon 14 Lip, 2008
takie miejsca pełne są frustratów, ja bym sie wcale nie przejmował. Na optycznych też pełno jest mądrych piętrowych głów, liczy sie tylko konstruktywna krytyka.
Pracując w sklepie codziennie stykam się z chamstwem i brakiem kultury. Rozrywanie pudeł z towarem (nawet ziemię do kwiatów potrafią otworzyć), zrywanie cen, zostawianie śmieci na pólkach itd., itp.
- tak z ciekawości...
takie coś dzieje się na codzień?
Erais, ja sie kilka dni temu spotkalem z chamstwem sprzedawcy, ktory najpierw wprowadzil mnie w blad, a potem sie tego wypieral. A klient tez moze byc bezczelny, to juz swoja droga.
Ja bym sie nie przejmowal czyms takim. Prymitywnych ludzi jest duzo. Niech im ziemia lekka bedzie
Co do forum - to ja zawsze myslalem, ze opanowali je wyznawcy Sony...
- tak z ciekawości...
takie coś dzieje się na codzień?
Niestety, ale tak a później inny klient nie chce kupić, bo towar był otwarty, czy też wygląda, jakby coś go rozjechało.
Osobiście nim coś kupię- staram się o tym jak najwięcej poczytać, wiem że sprzedawca to nie jest chodząca encyklopedia, a nie każdy ma taki komfort, że może w pracy powiedzieć- nie wiem, nie znam się, bo by wyleciał z roboty, wciska więc kity, byle sprzedać
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
forum.optyczne.pl wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze.
Technologia ta jest wykorzystywana w celach reklamowych i statystycznych.
Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy,
a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania.
Pliki cookies mogą też być wykorzystywane przez współpracujących z nami reklamodawców, a także przez narzędzie Google Analytics, które jest przez nas wykorzystywane do zbierania statystyk.
Korzystanie z serwisu Optyczne.pl przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko »
Strona wygenerowana w 0,04 sekundy. Zapytań do SQL: 10