Wykorzystujemy pliki cookie do spersonalizowania treści i reklam, aby oferować funkcje społecznościowe i analizować ruch w naszej witrynie, a także do prawidłowego działania i wygodniejszej obsługi. Informacje o tym, jak korzystasz z naszej witryny, udostępniamy partnerom społecznościowym, reklamowym i analitycznym. Partnerzy mogą połączyć te informacje z innymi danymi otrzymanymi od Ciebie lub uzyskanymi podczas korzystania z ich usług i innych witryn.
Masz możliwość zmiany preferencji dotyczących ciasteczek w swojej przeglądarce internetowej. Jeśli więc nie wyrażasz zgody na zapisywanie przez nas plików cookies w twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki, lub opuść naszą witrynę.
Jeżeli nie zmienisz tych ustawień i będziesz nadal korzystał z naszej witryny, będziemy przetwarzać Twoje dane zgodnie z naszą Polityką Prywatności. W dokumencie tym znajdziesz też więcej informacji na temat ustawień przeglądarki i sposobu przetwarzania twoich danych przez naszych partnerów społecznościowych, reklamowych i analitycznych.
Zgodę na wykorzystywanie przez nas plików cookies możesz cofnąć w dowolnym momencie.
Wysłany: Sro 19 Wrz, 2007 Album na internecie - pytanie
Juz napisalem to ale utknelo w zlym miejscu, pod innym tematem wiec pozwole sobie zadac to pytanko jeszcze raz juz jako nowy post.
Moze ktos mi podpowie. Moj website jest under construction
a ja musze trzymac galerie ze zdjeciami na necie dla klientow.
Tak zwany album online ale nie jakis tam yahoo family album czy picaboo ale cos pro bez limitacji.
Wiem ze musi byc platny. Szukalem ale nic ciekawego nie znalazlem. Moze zle szukalem.
Problem jest w tym ze musze swoje zdjecia trzymac w albumach ktory kazdy ma byc zablokowany
swoim passwordem innym dla roznych klientow. Jakas prosta ale profesjonalna aplikacja na necie.
Dzieki pdf ale to jeszcze nie jest to czego szukam. Bo to jest po prostu prywatny website ale ja taki teraz przygotowuje, natomiast szukam gotowego serwisu online. Tak czy inaczej dzieki za probe pomocy
instalacja jest bardzo prosta i z tego co na szybkiego spojrzałem to jest mozliwosc definiowania wlasnych uzytkownikow oraz grup uzytkownikow i dawanie im uprawnien do poszczegolnych albumow, nie tylko do ogladania ale tez komentowania oceniania itp,itd.
Tylko ze z tego co widze to ty szukasz jakiefgos serwera udostepniajacego miejsce na galeria. Ta galerie do ktorej linka ci podalem instalujesz na swoim serwerze.
Zobacz tu:
http://www.zenfolio.com/
Niedawno odkryłem i zbudowałem sobie testowy albumik:
http://jaad75.zenfolio.com/
Za $25/rok masz do wykorzystania 1GB, co roku dostajesz następny, jedno zdjecie nie może przekraczać 10MB. Za bodajże $40/rok masz nieograniczone konto... Jest możliwość tworzenia galerii z indywidualnym hasłem, opisów do zdjęć, slideshows etc. i ogólnie uważam, że dość profesjonalnie się prezentuje.
Obudze Temat może ktoś mi podać adres jakiegoś Albumu internetowego darmowego i najlepiej bez limitu - dobrze by byłożeby był po polsku lub prosty angielski.
Kiedyś korzystałem z jpg.pl ale coś mi się popsuło i nie moge juz na nim nic zdziałać.
I powiedzcie mi w jaki sposób dodawać zdjęcia na forum?
mavierk Temu Panu już podziękujemy never knows best
Ja używam picasa - polski darmowy i na potrzeby domowe wystarczający
[ Dodano: Sob 01 Lis, 2008 08:58 ]
trzeba tylko założyć maila na gmail
www.picasaweb.google.pl
[ Dodano: Sob 01 Lis, 2008 08:59 ]
no i trzeba zaistalować przeglądarkę picasa na kompa bo z jej poziomu się wrzuca zdjęcia na stronę....ale tam chyba jest wszystko opisane..już nie pamiętam...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
forum.optyczne.pl wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze.
Technologia ta jest wykorzystywana w celach reklamowych i statystycznych.
Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy,
a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania.
Pliki cookies mogą też być wykorzystywane przez współpracujących z nami reklamodawców, a także przez narzędzie Google Analytics, które jest przez nas wykorzystywane do zbierania statystyk.
Korzystanie z serwisu Optyczne.pl przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko »
Strona wygenerowana w 0,05 sekundy. Zapytań do SQL: 11