Przetwarzanie danych osobowych

Nasza witryna korzysta z plików cookies

Wykorzystujemy pliki cookie do spersonalizowania treści i reklam, aby oferować funkcje społecznościowe i analizować ruch w naszej witrynie, a także do prawidłowego działania i wygodniejszej obsługi. Informacje o tym, jak korzystasz z naszej witryny, udostępniamy partnerom społecznościowym, reklamowym i analitycznym. Partnerzy mogą połączyć te informacje z innymi danymi otrzymanymi od Ciebie lub uzyskanymi podczas korzystania z ich usług i innych witryn.

Masz możliwość zmiany preferencji dotyczących ciasteczek w swojej przeglądarce internetowej. Jeśli więc nie wyrażasz zgody na zapisywanie przez nas plików cookies w twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki, lub opuść naszą witrynę.

Jeżeli nie zmienisz tych ustawień i będziesz nadal korzystał z naszej witryny, będziemy przetwarzać Twoje dane zgodnie z naszą Polityką Prywatności. W dokumencie tym znajdziesz też więcej informacji na temat ustawień przeglądarki i sposobu przetwarzania twoich danych przez naszych partnerów społecznościowych, reklamowych i analitycznych.

Zgodę na wykorzystywanie przez nas plików cookies możesz cofnąć w dowolnym momencie.

optyczne.pl forum.optyczne.pl  
•  FAQ  •  Szukaj  •  Użytkownicy  •  Grupy  •  Statystyki  •  Rejestracja  •  Zaloguj  •  Galerie  •   Ulubione tematy

----- R E K L A M A -----

Poprzedni temat :: Następny temat
Album na internecie - pytanie
Autor Wiadomość
Allan 
Maniak

Wysłany: Sro 19 Wrz, 2007   Album na internecie - pytanie

Juz napisalem to ale utknelo w zlym miejscu, pod innym tematem wiec pozwole sobie zadac to pytanko jeszcze raz juz jako nowy post.
Moze ktos mi podpowie. Moj website jest under construction
a ja musze trzymac galerie ze zdjeciami na necie dla klientow.
Tak zwany album online ale nie jakis tam yahoo family album czy picaboo ale cos pro bez limitacji.
Wiem ze musi byc platny. Szukalem ale nic ciekawego nie znalazlem. Moze zle szukalem.
Problem jest w tym ze musze swoje zdjecia trzymac w albumach ktory kazdy ma byc zablokowany
swoim passwordem innym dla roznych klientow. Jakas prosta ale profesjonalna aplikacja na necie.

Reklama

pdf100
[Usunięty]

Wysłany: Sro 19 Wrz, 2007   

sprawdz
jcphotography.org.uk
jak ci się spodoba mogr ci podać jego e-mail
(

Allan 
Maniak

Wysłany: Czw 20 Wrz, 2007   

Dzieki pdf ale to jeszcze nie jest to czego szukam. Bo to jest po prostu prywatny website ale ja taki teraz przygotowuje, natomiast szukam gotowego serwisu online. Tak czy inaczej dzieki za probe pomocy

RobertO 
Administrator

Allan napisał/a:

Wiem ze musi byc platny.

Allan dlaczego zakladasz ze musi byc platna.
Ja korzystalem kiedys z tej galerii

http://gallery.menalto.com/

instalacja jest bardzo prosta i z tego co na szybkiego spojrzałem to jest mozliwosc definiowania wlasnych uzytkownikow oraz grup uzytkownikow i dawanie im uprawnien do poszczegolnych albumow, nie tylko do ogladania ale tez komentowania oceniania itp,itd.

Allan 
Maniak

Dlaczego tak zalozylem ze platna? Bo jedna moja galeria to 400-500 zdjec i pojemnosci 300Mb
No ale sprawdze ten website, dzieki

RobertO 
Administrator

Tylko ze z tego co widze to ty szukasz jakiefgos serwera udostepniajacego miejsce na galeria. Ta galerie do ktorej linka ci podalem instalujesz na swoim serwerze.

Allan 
Maniak

No wlasnie dokladnie to czego szukam. Moj serwer jest our of service na razie dlatego potrzebuje przez najblizszy miesiac czy dwa takiej opcji.

jaad75 
Temu Panu już podziękujemy
Klub Pierdzieli

Wysłany: Wto 25 Wrz, 2007   

Zobacz tu:
http://www.zenfolio.com/
Niedawno odkryłem i zbudowałem sobie testowy albumik:
http://jaad75.zenfolio.com/
Za $25/rok masz do wykorzystania 1GB, co roku dostajesz następny, jedno zdjecie nie może przekraczać 10MB. Za bodajże $40/rok masz nieograniczone konto... Jest możliwość tworzenia galerii z indywidualnym hasłem, opisów do zdjęć, slideshows etc. i ogólnie uważam, że dość profesjonalnie się prezentuje.

Allan 
Maniak

Wysłany: Sro 26 Wrz, 2007   

Tak, to chyba jest to czego szukalem, dzieki
Sprobuje

luk-asz 
Początkujący
New in real photo

Wysłany: Pią 31 Paź, 2008   

Obudze Temat :) może ktoś mi podać adres jakiegoś Albumu internetowego darmowego i najlepiej bez limitu - dobrze by byłożeby był po polsku lub prosty angielski.

Kiedyś korzystałem z jpg.pl ale coś mi się popsuło i nie moge juz na nim nic zdziałać.

I powiedzcie mi w jaki sposób dodawać zdjęcia na forum?

mavierk 
Temu Panu już podziękujemy
never knows best

Wysłany: Pią 31 Paź, 2008   

ja używam photobucket.com :)

a jeśli chodzi o tagi, to standarcik:
Kod:
[img]link do obrazka[/img]

mnich 
Optyczny
kiedyś to było...

Wysłany: Sob 01 Lis, 2008   

mavierk napisał/a:
ja używam photobucket.com
ja także

AuThoR 
Optyczny

Ja używam picasa - polski darmowy i na potrzeby domowe wystarczający

[ Dodano: Sob 01 Lis, 2008 08:58 ]
trzeba tylko założyć maila na gmail

www.picasaweb.google.pl

[ Dodano: Sob 01 Lis, 2008 08:59 ]
no i trzeba zaistalować przeglądarkę picasa na kompa bo z jej poziomu się wrzuca zdjęcia na stronę....ale tam chyba jest wszystko opisane..już nie pamiętam...

Itey 
Rozmowny

albo fotki.com

edmun 
Optyczny
Niemarkowy

Wysłany: Nie 02 Lis, 2008   

fotosik.pl ;)

Odpowiedz do tematu