Wykorzystujemy pliki cookie do spersonalizowania treści i reklam, aby oferować funkcje społecznościowe i analizować ruch w naszej witrynie, a także do prawidłowego działania i wygodniejszej obsługi. Informacje o tym, jak korzystasz z naszej witryny, udostępniamy partnerom społecznościowym, reklamowym i analitycznym. Partnerzy mogą połączyć te informacje z innymi danymi otrzymanymi od Ciebie lub uzyskanymi podczas korzystania z ich usług i innych witryn.
Masz możliwość zmiany preferencji dotyczących ciasteczek w swojej przeglądarce internetowej. Jeśli więc nie wyrażasz zgody na zapisywanie przez nas plików cookies w twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki, lub opuść naszą witrynę.
Jeżeli nie zmienisz tych ustawień i będziesz nadal korzystał z naszej witryny, będziemy przetwarzać Twoje dane zgodnie z naszą Polityką Prywatności. W dokumencie tym znajdziesz też więcej informacji na temat ustawień przeglądarki i sposobu przetwarzania twoich danych przez naszych partnerów społecznościowych, reklamowych i analitycznych.
Zgodę na wykorzystywanie przez nas plików cookies możesz cofnąć w dowolnym momencie.
Wysłany: Sro 19 Lis, 2008 Computrekker plus AW vs Flipside 400 AW
kompletnie nie moge się zdecydować na jeden z tych dwóch help
oto co ma wejść:
-450D + grip
-70-200 2.8 L
-Tamron 17-50
-Speedlite 580 II
-2 filtry
-w planach 85 1.2 L
jest naprawde fajny, ale kosztuje 2x tyle co te a ja max chyba poswiece 450 zl
krisv740 [Usunięty]
Wysłany: Czw 20 Lis, 2008
W3rlock, jeśli nie przeszkadza ci każdorazowe zdejmowanie plecaka z grzbietu gdy wyjmujesz sprzęt , to każda z wymienionych propozycji bedzie nawet ponad miarę.
ja mam fastpack i oprócz lapka mieści się 30 z gripem,lampa,28-135,17-40+100-400(w górnej komorze)+ kupa drobiazgu i jeszcze zostaje miejsca na mp3,i jakieś byle co/ ale małe/
nie wiem czy do tego co masz, to te plecaki są ci potrzebne, chyba że przyszłościowo /nie biorąc pod uwagę 85/
[ Dodano: Czw 20 Lis, 2008 00:20 ]
jak się zdenerwuje to i 50 analog wejdzie
tyż
Mi plecak sie swietnie sprawdzil w gorach. Ale na spacer do lasu czy street juz niezbyt jest wygodny. Wlasnie ze wzgledu na to kazdorazowe zdejmowanie z grzbietu. Laptopa nie mialem zamiaru nosic, ale przeciwdeszczowka spokojnie moze tam wejsc.
jakoś nie mogę się przekonać do plecaka na jedno ramie ;/ dziś obejrzałem flipsida w sklepie i calkiem spoko ale oprócz fotograficznej przestrzeni nie ma żadngo miejsca na coś wiecej choc narazie mam torbe lowepro 2 i nic oprocz dokumentow od samochodu, kluczy i komorki nie nosze
krisv740, ostatnio dane mi bylo wciskac do photo trekkera: eos 3HS, eos 5d, 14L, 16-35L, 35L, 50, 24-70L, 135L, 300 2.8L, tc 1.4x, tc 2x, 580EX, 5x filtr, ladowarka, kable, wezyki spustowe, swiatlomierz sekonic + 18% karta, statyw #055, monopod gitzo 5541. to chyba wszystko i przetransportowac to na odleglosc 15km, w terenie raczej gorzystym i powiem tak mam mini trekkera, ale photo trekker to calkiem inna liga, o wiele przyjemniejszy system nosny, sprawia ze 15km z nim mozna porownac z 5km i 1/3 tego sprzetu niesionego w mini trekkerze.
W3rlock, ja bym z tego szkla nie rezygnowal, ale to moje zdanie. co do statywu wiele razy juz sie wypowiadalem na ten temat: statyw kupuje sie RAZ na 10 lat, powinien byc naprawde dobry, zeby potem 2x nie kupowac.
krisv740, a czy do tego fastpacka wejdzie 40D z gripem i 70-200/4? I czy można przymocować statyw?
krisv740 [Usunięty]
Wysłany: Czw 20 Lis, 2008
Bumber, na upartego wchodzi 30 z 100-400 ale jest problem z osłoną przeciwsłoneczną. 70-200 wejdzie bez problemu (osłona założona w pozycji traansportowej-nie użytkowej)
w dwie górne wejdą dwa szkła i w dolną lampa oraz filtry,zaślepki,dodatkowo powinien wejść zapasowy akumulator i inne szpargały.
w górną komorę bambetle
jeśli chcesz (lub inni) mogę zrobić zdjęcia umiejscowienia -lepsze niż na stronach w allegro
bo tam to tylko chcą wcisnąć towar - podobnie u producenta
nie widziałem jeszcze dobrego opisu plecaka i zdjęć co można zmieścić w nim
[ Dodano: Czw 20 Lis, 2008 15:41 ] piotrmkg, fastpack nie jest do dłuższych eskapad z pełnym plecakiem - po pierwsze oprócz sprzętu zbyt duzo nie wejdzie
Bumber, zapomniałem dodać, porządnego mocowania statywu nie ma , ale można go przymocować w pozycji poziomej-niezbyt dobre rozwiązanie
piotr, dodam tylko, że fast pack jest bardzo wygodny w noszeniu, z pasem biodrowym nie będzie latał, ale pierwsze co napisałemdyskawalifikuje go na dłuższe eskapady.
kanapkę,butelkę wody, jakąś cienką (bardzo) kurtkę wsadzisz, ale więcej to zapomnij
tym bardziej w moim przypadku, gdy nie mieszczę podpiętej "pompki" i muszę ją nosić w futerale w górnym pojemniku
krisv740, a ja wlasnie chce kupic cos na miasto, zastanawiam sie nad:
- Classified 160 AW duzy plus za wyglad (niepozorny)
- Stealth Reporter D200 AW (pojemnosc)
musze sie przejsc gdzies i obadac oba, tylko ze classified jeszcze nie ma w sprzedazy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
forum.optyczne.pl wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze.
Technologia ta jest wykorzystywana w celach reklamowych i statystycznych.
Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy,
a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania.
Pliki cookies mogą też być wykorzystywane przez współpracujących z nami reklamodawców, a także przez narzędzie Google Analytics, które jest przez nas wykorzystywane do zbierania statystyk.
Korzystanie z serwisu Optyczne.pl przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko »
Strona wygenerowana w 0,05 sekundy. Zapytań do SQL: 11