Wykorzystujemy pliki cookie do spersonalizowania treści i reklam, aby oferować funkcje społecznościowe i analizować ruch w naszej witrynie, a także do prawidłowego działania i wygodniejszej obsługi. Informacje o tym, jak korzystasz z naszej witryny, udostępniamy partnerom społecznościowym, reklamowym i analitycznym. Partnerzy mogą połączyć te informacje z innymi danymi otrzymanymi od Ciebie lub uzyskanymi podczas korzystania z ich usług i innych witryn.
Masz możliwość zmiany preferencji dotyczących ciasteczek w swojej przeglądarce internetowej. Jeśli więc nie wyrażasz zgody na zapisywanie przez nas plików cookies w twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki, lub opuść naszą witrynę.
Jeżeli nie zmienisz tych ustawień i będziesz nadal korzystał z naszej witryny, będziemy przetwarzać Twoje dane zgodnie z naszą Polityką Prywatności. W dokumencie tym znajdziesz też więcej informacji na temat ustawień przeglądarki i sposobu przetwarzania twoich danych przez naszych partnerów społecznościowych, reklamowych i analitycznych.
Zgodę na wykorzystywanie przez nas plików cookies możesz cofnąć w dowolnym momencie.
Witam
to mój pierwszy post na forum
Nie moglem znaleźć nigdzie podobnego porównania więc pytam
Zastanawiam się nad tymi 3 aparacikami Panasa znam, a reszte nie bardzo...
Dlaczego te 3?
Cena bardzo podobna,szukam czegoś w granicach 1200zł max 1300zł...niewielkie roznice w sumie, opinie dobre, test przeprowadzony przez was dobry w wykonaniu wszystkich 3.
Teraz potrzebuje opinii osób korzystajacych z uslug tych maszynek
Aparatu potrzebuje do robienia zdjęc wszystkiego lubie nosic aparat ze soba, cykac fotki gdziekolwiek i czemukolwiek. Nie mam jakis zmyslnych wymagan, ale jak najmniejsza ilosc szumow bardzo by mnie zadowolila...poniewaz oko mam (wydaje mi sie) bardzo czule
Jezeli coś zrobiłem/napisałem źle lub za słabo sprecyzowalem swoje wymagania co do w/w sprzetów to proszę o pokute
w takim razie panas. najbardziej uniwersalny. tylko szum... hmm...
jeżeli chcesz mieć uniwersalność za 1300 to tylko superzoomy
chyba że jesteś z niej w stanie zrezygnować i dopiero po np. roku kupić jakiś tele obiektyw. wtedy lustrzanka
a czemu canon 350?
Canon 350 ponieważ na tej stronce zostal polecony wiec też wziąłem go pod uwage.
Wiele osób poleca rowniez Nikona D40, ale jakos nie jestem przekonany jednak do lustrzanki za takie pieniadze....zresztą Sony podobnie, ale wziąłem pod uwage z racji, że opinie i test wyszły na duzy pozytyw...ale jednak w dalszym ciagu jest to lustrzanka za małe pieniadze...na Panasa cały czas obstawiam ale pytam i szukam moze cos innego sie rowniez trafi
Co do lustra to narazie chce sie pobawic bardziej amatorsko zeby w profi wejsc juz z wiedza na wysokim poziomie
Nie chce sie niepotrzebnie denerwowac, ze nie umiem w pełni wykorzysac jej mozliwosci
A może zamiast 350 wybierzesz 450?
Nauczysz się na wszystkim. Ja dzięki mojemu superzoomowi mam niezłą wiedzę fotograficzną. No i czatowanie na wszelakie stypendia by nabyć porządny system
[ Dodano: Wto 20 Sty, 2009 16:38 ]
Pomoże mi ktoś może tak na szybko... w media znalazłem mojego Panasa ale widnieje cos takiego
PANASONIC DMC-FZ50EG-K
Co to moze oznaczac to EG-K
Czy to jest produkt robiony typoowo dla media markt
Dzieki Dzemus bo juz sie zaczynalem obawiac...co do biedronki to troche sie mylisz... bardzo duzo sprzetu jest produkowane dla MM "oddzielnie" z pozostałości w fabryce składaja nowy sprzęt i do media...i nie ma w tym nic dziwnegpo, czesto mozna w media spotkac sprzet ktorego katologowo po symbolu u producenta nie znajdziemy
Ale uspokoiles mnie troche, znalazlem na google w sklepie internetowym tez z takim symbolem wiec mnie to uspokoilo
Dzisiaj jade kupic moja nowa maszynke w fotojokerze znalazlem srebrna za 888zł, jak w media czarny bedzie to biore, jak nie to jade po srebrniaka
No dzieki dzieki, jednak dorwalem srebrniaka ale i tak jest sliczny zabawy ciag dalszy wkrecilem sie ostro, jutro caly dzien w pracy pod znakliem fotografowania
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
forum.optyczne.pl wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze.
Technologia ta jest wykorzystywana w celach reklamowych i statystycznych.
Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy,
a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania.
Pliki cookies mogą też być wykorzystywane przez współpracujących z nami reklamodawców, a także przez narzędzie Google Analytics, które jest przez nas wykorzystywane do zbierania statystyk.
Korzystanie z serwisu Optyczne.pl przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko »
Strona wygenerowana w 0,03 sekundy. Zapytań do SQL: 11