Wykorzystujemy pliki cookie do spersonalizowania treści i reklam, aby oferować funkcje społecznościowe i analizować ruch w naszej witrynie, a także do prawidłowego działania i wygodniejszej obsługi. Informacje o tym, jak korzystasz z naszej witryny, udostępniamy partnerom społecznościowym, reklamowym i analitycznym. Partnerzy mogą połączyć te informacje z innymi danymi otrzymanymi od Ciebie lub uzyskanymi podczas korzystania z ich usług i innych witryn.
Masz możliwość zmiany preferencji dotyczących ciasteczek w swojej przeglądarce internetowej. Jeśli więc nie wyrażasz zgody na zapisywanie przez nas plików cookies w twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki, lub opuść naszą witrynę.
Jeżeli nie zmienisz tych ustawień i będziesz nadal korzystał z naszej witryny, będziemy przetwarzać Twoje dane zgodnie z naszą Polityką Prywatności. W dokumencie tym znajdziesz też więcej informacji na temat ustawień przeglądarki i sposobu przetwarzania twoich danych przez naszych partnerów społecznościowych, reklamowych i analitycznych.
Zgodę na wykorzystywanie przez nas plików cookies możesz cofnąć w dowolnym momencie.
Stalem sie "szczesliwym" posiadaczem Olympusa E-3, z checia podzielilbym sie wrazeniami z pracy z tym urzadzeniem jednak moja nowa lustrzanka...nie dziala! Czy ktos mial taki problem? Nie mozna zrobic zdjecia, aparat wydaje z siebie jakies dziwne odglosy po wcisnieciu "spustu" a przy wylaczeniu strasznie warkocze jak stary diesel. Przymiezam sie do natychmiastowej reklamacji lecz moze jest cos czego nie wiem...stad moja goraca prosba o pomoc
witam
dziekuje za odpowiedzi, niestety aparat nie robi zdjec bez obiektywu (z obiektywem tez nie robi), obiektyw przetestowalem w starym e-300 i jest w pelni sprawny wiec wina lezy po stronie body e-3. Jutro zadzwonie do serwisu jak oni to widza, ale chyba bez reklamacji sie nie obejdzie. A sprzetu nie testowalem gdyz zamowilem aparat w sklepie internetowym, mialem porobic jakies fotki na nowy rok a tutaj pech...
Arek napisał/a:
Ten warkot to pewnie czyszczenie matrycy, które uruchamia się zaraz po włączeniu.
Tez tak pomyslalem ale czy ten warkot powinien byc az taki glosny? (ustal po wgraniu nowego softu ale aparat i tak nie dziala:/)
w każdym razie na twoim miejscu aparat oddał bym do sklepu żądając sprawnej sztuki... oszczędzisz sobie czasu...
Gwarancje realizuje chyba tylko Olympus polska wiec nie pozostaje mi nic innego jak tylko wyslac kurierem do nic sprzecik...zaplacilem ponad 6600zl...moj Boze az mnie trzesie...mam chyba 1 wadliwy egzemplarz tej lustrzanki w Polsce bo nigdzie nie znalazlem informacji o problemach z nia. Ok koncze ten oftop:) Dzieki wszystkim za pomoc, 3majcie kciuki za panow w serwisie, pozdrawiam:)
to już nie offtop - modzi oddzielili
nie chodzi mi o serwis,
masz 10 dni na zwrot sprzętu do sklepu,
na twoim miejscu bym go oddał żądając nowej sztuki...
themasterp, a nie mozesz jej zwrocic? Minelo juz 10dni??
Faktura jest na 29 grudnia, aparat przyszedl kurierem wczoraj czyli 30, dzis jest 31, wiec wychodzi na to, ze lepiej oddac do sklepu niz reklamowac?
[ Dodano: Sro 31 Gru, 2008 11:40 ]
Ok sprawa zalatwiona, przynajmniej narazie, dzwonilem do sklepu i mam odeslac samo body kurierem na ich koszt, zobaczymy czy dobra opinia fotozakupy.pl sie potwierdzi;)
witam w nowym roku:)
To chyba pierwszy zepsuty E-3 w Polsce wiec jak tylko sie dowiem co sie stalo to dam znac, wlasnie kurier zabral przesylke, jutro/pojutrze moze cos bedzie wiadomo:) napisze w tym temacie jak sie sprawa zakonczyla, pozdrawiam
[ Dodano: Wto 13 Sty, 2009 22:56 ]
OK mam juz nowy aparat
AF jest niesamowity, bardzo szybki tak jak podaje producent, bede nad nim intensywnie pracowal aby poznac wszystkie jego funkcje, na pierwszy rzut oka wydaje sie mniej funkcjonalny niz moj poprzedni E-300 ale po paru godzinkach uklad przyciskow uklada sie w logiczna calosc. Pozostaje mi jeszcze czekac na lampe, papiery juz wyslalem...
Sklep fotozakupy.pl (nie chce w zadne sposob reklamowac, po prostu zdaje relacje) zachowal sie profesjonalnie i wymienil mi wadliwe body na dzialajace, co dolegalo temu pierwszemu? nie udalo mi sie dowiedziec, niestety. Temat chyba do zamkniecia, dziekuje wszystkim za pomoc, mysle, ze nie dlugo spotkamy sie w innym dziale:) pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
forum.optyczne.pl wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze.
Technologia ta jest wykorzystywana w celach reklamowych i statystycznych.
Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy,
a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania.
Pliki cookies mogą też być wykorzystywane przez współpracujących z nami reklamodawców, a także przez narzędzie Google Analytics, które jest przez nas wykorzystywane do zbierania statystyk.
Korzystanie z serwisu Optyczne.pl przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko »
Strona wygenerowana w 0,04 sekundy. Zapytań do SQL: 14