Wykorzystujemy pliki cookie do spersonalizowania treści i reklam, aby oferować funkcje społecznościowe i analizować ruch w naszej witrynie, a także do prawidłowego działania i wygodniejszej obsługi. Informacje o tym, jak korzystasz z naszej witryny, udostępniamy partnerom społecznościowym, reklamowym i analitycznym. Partnerzy mogą połączyć te informacje z innymi danymi otrzymanymi od Ciebie lub uzyskanymi podczas korzystania z ich usług i innych witryn.
Masz możliwość zmiany preferencji dotyczących ciasteczek w swojej przeglądarce internetowej. Jeśli więc nie wyrażasz zgody na zapisywanie przez nas plików cookies w twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki, lub opuść naszą witrynę.
Jeżeli nie zmienisz tych ustawień i będziesz nadal korzystał z naszej witryny, będziemy przetwarzać Twoje dane zgodnie z naszą Polityką Prywatności. W dokumencie tym znajdziesz też więcej informacji na temat ustawień przeglądarki i sposobu przetwarzania twoich danych przez naszych partnerów społecznościowych, reklamowych i analitycznych.
Zgodę na wykorzystywanie przez nas plików cookies możesz cofnąć w dowolnym momencie.
Wysłany: Wto 12 Maj, 2009 Nowy Nikon D80 - możliwy do kupienia?
Dobry wieczór Państwu,
Na forum jestem nowy, to mój pierwszy post, chociaż biernym użytkownikiem tego forum, jak i całego portalu, jestem od jakiegoś czasu.
Mam na imię Grzegorz, lat 34. Jeżeli chodzi o fotografię, to jestem amatorem. Takim, który (już) dojrzał do zakupu lustrzanki cyfrowej. Wiem czego chcę i wiem na co mnie stać i w związku z tym prosiłbym o odpowiedź na jedno pytanie:
Czy lustrzanka Nikon D80 jest jeszcze dostępna w sprzedaży? Przeszukałem google, w tym kilka wyszukiwarek cenowych typu ceneo czy nokaut i w niektórych te aparaty są, ale z reguły jest tak, że przechodząc do sklepu pojawia się informacja: towar niedostępny. Znalazłem ten aparat w sieci powszechnie znanych sklepów – ostatnia sztuka, trzysta kilometrów od mojego domu, sprzedaż wysyłkowa niemożliwa, cena 2550zł.
Zna ktoś namiary na ten sprzęt. Interesuje mnie aparat nowy, sprzedawany na terenie Polski, z REALNĄ gwarancją, z kitowym obiektywem, w przyzwoitej cenie, co dla mnie oznacza górny pułap 2800zł. Można to jeszcze kupić?
Uprzedzając ewentualne sugestie – Nikon D90 jest jeszcze dla mnie za drogi a inne marki nie interesują mnie.
Mieszkam w Kędzierzynie - Koźlu, województwo opolskie. To taka mało znana miejscowość położona około 50km na poł-wch od Opola i około 80km na zachód od Katowic
I właśnie w EURO RTV AGD została ostatnia sztuka - jeden aparat na całą Polskę. Za daleko ode mnie, nie mam czasu tam jechać. Aparat jest w Głogowie, woj. dolnośląskie.
A ja widze informacje o dostepnosci w Kedzierzynie-Kozlu, w Opolu i Katowicach. Chyba, ze maja jakis blad? To jedyny sklep, ktory mi do glowy przychodzi.
krisv740 [Usunięty]
Wysłany: Wto 12 Maj, 2009
sam utrudniasz sobie życie - chociaż to rozumiem
jeśli chcesz z gwarancją , a w polsce rzeczywiście nie ma , poszukaj w sklepach w europie . chociaż ta gwarancja ci zostanie....
w usa cię na pewno nie interesuje, ale adorama ma....
EURO RTV AGD to bardzo dziwna sieć sklepów. Też korzystałem z tej wyszukiwarki. Pojechałem do sklepu, a tam się okazało, że tego sprzętu dawno już nie ma.
Skorzystałem z ogólnopolskiej infolinii i tam powiedziano mi, że jest ostatnia sztuka w Głogowie. Chciałm skorzystać z ich oferty zamówienia przez telefon bądź rezerwacji w sklepie, ale to okazało się niemożliwe.
Poprosiłem zatem o telefon do tego sklepu w Głogowie, aby prywatnie dogadać się ze sprzedawcą co do rezerwacji i tu, uwaga, powiedziano mi, że... kontakt telefoniczny ze sklepem jest niemożliwy.
Zgadza sie. Trzeba sobie troche trudu zadac, zeby uzyskac numer telefonu do sklepu, ale nie jest to niemozliwe
Wiec chyba albo czeka Cie wycieczka do Glogowa albo zmiana planow zakupowych.
Wycieczka do Głogowa może być interesująca, ale tak w ciemno jechać, to średnio mi pasuje.
Tego numeru telefonu nie potrafię zdobyć - pierwszy raz mam problem tego rodzaju.
Cóż, poczekam, może ktoś jeszcze tutaj pomoże. Jak się nie uda, to rzeczywiście trzeba będzie przemyśleć zmianę planów zakupowych.
mavierk Temu Panu już podziękujemy never knows best
Wysłany: Sro 13 Maj, 2009
Pocieszę Cię, że Głogów to całkiem ładne miasto i można w nim sobie od razu poćwiczyć
Jest jeszcze jedno malutkie "ale". Jakos nie wydaje mi sie, zeby ten D80 lezal sobie spokojnie na magazynie i czekal na Ciebie. Jest to raczej egzemplarz wystawowy. A to niesie za soba pewne konsekwencje i zagrozenia.
EURO RTV AGD może przesłać towar między swoimi oddziałami trzeba tylko porozmawiać z kierownikiem w swoim oddziale
trwa to około tygodnia bo wszystko idzie przez warszawę sam w zeszłym roku tak załatwiłem jeden zakup
na koniec jak coś Ci nie będzie pasowało możesz zrezygnować z zakupu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
forum.optyczne.pl wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze.
Technologia ta jest wykorzystywana w celach reklamowych i statystycznych.
Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy,
a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania.
Pliki cookies mogą też być wykorzystywane przez współpracujących z nami reklamodawców, a także przez narzędzie Google Analytics, które jest przez nas wykorzystywane do zbierania statystyk.
Korzystanie z serwisu Optyczne.pl przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko »
Strona wygenerowana w 0,05 sekundy. Zapytań do SQL: 11