Wykorzystujemy pliki cookie do spersonalizowania treści i reklam, aby oferować funkcje społecznościowe i analizować ruch w naszej witrynie, a także do prawidłowego działania i wygodniejszej obsługi. Informacje o tym, jak korzystasz z naszej witryny, udostępniamy partnerom społecznościowym, reklamowym i analitycznym. Partnerzy mogą połączyć te informacje z innymi danymi otrzymanymi od Ciebie lub uzyskanymi podczas korzystania z ich usług i innych witryn.
Masz możliwość zmiany preferencji dotyczących ciasteczek w swojej przeglądarce internetowej. Jeśli więc nie wyrażasz zgody na zapisywanie przez nas plików cookies w twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki, lub opuść naszą witrynę.
Jeżeli nie zmienisz tych ustawień i będziesz nadal korzystał z naszej witryny, będziemy przetwarzać Twoje dane zgodnie z naszą Polityką Prywatności. W dokumencie tym znajdziesz też więcej informacji na temat ustawień przeglądarki i sposobu przetwarzania twoich danych przez naszych partnerów społecznościowych, reklamowych i analitycznych.
Zgodę na wykorzystywanie przez nas plików cookies możesz cofnąć w dowolnym momencie.
Czegoś tu nie jarzę;)
Bo masz podobno problem ze zgraniem zdjęć do kompa, tak?
To jak je próbujesz otworzyć jak nie masz ich jeszcze na kompie, he?
Czy może masz już zdjęcia na dysku tylko program nie może ich otworzyć?
Bo jeśli chodzi o zgrywanie to jak zainstalowałeś wszystko co dostarczył Ci Canon to tam powinieneś mieć program EOS Utility i powinien się odpalić po podpięciu aparatu do kompa i zgranie powinno iść sprawnie i szybko:)
Albo jeszcze inne rozwiązanie, czytnik kart i z niego na 100% zgrasz zdjęcia na kompa, tylko nie każdy posiada taki czytnik!
Wiesz co też miałem ten problem ale z wcześniejszym aparatem!
Rozwiązaniem było usunięcie wszystkiego i zainstalowanie jeszcze raz od nowa! I wgraj wszystkie programy z płytki i zobaczymy czy to pomoże:)
Może nie zainstalowało jakiegoś pierdółka i dlatego nie idzie otworzyć, u mnie poszło po ponownym wgraniu:)
Jak nie jest jeszcze kilka innych sposobów, ale najpierw zrób co mówię;)
No a te inne sposoby o których pisałem to takie:
- najłatwiejszy to kupić sobie czytnik kart i przez niego zgrywać fotki do kompa:) A na prawdę warto poszukać na allegro bo są taniutkie nawet za 20zł! Ja mam taki i działa, troche jest wolny ale daje rade:)
- ten drugi sposób to spróbuj przez kreator windowsa. Musisz podłączyć aparat do kompa i nie wgrywać za pomocą programów od Canona (tak jak to próbowałeś) tylko wejść na Mój Komputer i wykryje Ci aparat. Później (teraz już nie pamiętam) ale albo dajesz prawym klawiszem i jest opcja "Zgraj zdjęcia z aparatu" za pomocą kreatora albo musisz wejść na ikonkę aparatu i tam będą opcje po lewej stronie! tylko że chyba zgra Ci te zdjęcia na dysk "C" do folderu Moje obrazy!
Myślę że coś z tych moich bazgrołów rozumiesz
może masz jakiegoś wirusa na kompie spróbuj przeskanowac podłączony aparat jakimś programem antywirusowym może cos znajdzie jak to nie pomoże to napisz tutaj
Wyciągnij kartę pamięci z aparatu zrób jedną, dwie fotki i spróbuj podłączyć i przesłać na kompa może być coś nie tak z twoją kartą pamięci. A tak jeszcze spytam masz Viste
Warto jeszcze spróbować przez czytnik kart może akurat najlepiej jak by miał czytnik ktoś z rodziny albo znajomych bo tak szkoda wydać kasę i może nie będzie działało.
Tez stawialbym na karte. Jak tam sa wazne zdjecia to sprobuj na innym kompie, a jak nie to formatuj i sprobuj ponownie (jak bedzie dzialac przy jednym zdjeciu, to wyzuc karte )
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
forum.optyczne.pl wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze.
Technologia ta jest wykorzystywana w celach reklamowych i statystycznych.
Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy,
a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania.
Pliki cookies mogą też być wykorzystywane przez współpracujących z nami reklamodawców, a także przez narzędzie Google Analytics, które jest przez nas wykorzystywane do zbierania statystyk.
Korzystanie z serwisu Optyczne.pl przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko »
Strona wygenerowana w 0,06 sekundy. Zapytań do SQL: 11