Wykorzystujemy pliki cookie do spersonalizowania treści i reklam, aby oferować funkcje społecznościowe i analizować ruch w naszej witrynie, a także do prawidłowego działania i wygodniejszej obsługi. Informacje o tym, jak korzystasz z naszej witryny, udostępniamy partnerom społecznościowym, reklamowym i analitycznym. Partnerzy mogą połączyć te informacje z innymi danymi otrzymanymi od Ciebie lub uzyskanymi podczas korzystania z ich usług i innych witryn.
Masz możliwość zmiany preferencji dotyczących ciasteczek w swojej przeglądarce internetowej. Jeśli więc nie wyrażasz zgody na zapisywanie przez nas plików cookies w twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki, lub opuść naszą witrynę.
Jeżeli nie zmienisz tych ustawień i będziesz nadal korzystał z naszej witryny, będziemy przetwarzać Twoje dane zgodnie z naszą Polityką Prywatności. W dokumencie tym znajdziesz też więcej informacji na temat ustawień przeglądarki i sposobu przetwarzania twoich danych przez naszych partnerów społecznościowych, reklamowych i analitycznych.
Zgodę na wykorzystywanie przez nas plików cookies możesz cofnąć w dowolnym momencie.
Aby uzyskać zwrot części zapłaty, produkt będący przedmiotem promocji musi zostać zakupiony w tym okresie, a komplet dokumentów promocyjnych musi zostać wysłany do dnia 15.02.2008.
"Promocja jest ważna w okresie od 01.10.2007 do 31.12.2007. Aby uzyskać zwrot części zapłaty, produkt będący przedmiotem promocji musi zostać zakupiony w tym okresie, a komplet dokumentów promocyjnych musi zostać wysłany do dnia 15.02.2008 (dla Hiszpanii zawsze 3 miesiące po zakończeniu promocji, t.j. do 31.03.2008). Po spełnieniu wszystkich wymienionych tu warunków, Canon przeleje należny Ci zwrot części zapłaty bezpośrednio na Twój rachunek bankowy, jeżeli taka opcja została wybrana w formularzu zgłoszeniowym tej promocji."
Aby uzyskać zwrot części zapłaty, produkt będący przedmiotem promocji musi zostać zakupiony w tym okresie, a komplet dokumentów promocyjnych musi zostać wysłany do dnia 15.02.2008.
Dzisiaj u mnie radosny dzień. Canon przesłał na konto zwrot kasy za 70-200L, całe 770 złociszy Wszystko było podane prawidłowo i niczego sobie nie odliczyli. Czas oczekiwania na pieniądze wyniósł 2 miesiące
U mnie niestety jeszcze pusto na koncie. Nie moge się też dodzwonić do tego polskiego dystrybutora. Na pewno dałem ciała w podaniu adresu mail (tak to jest jak wypełnia się formularz na kacu) i nie mam żadnych wiadomości o cash backu. No zobaczymy bo papiery wysłałem na początku stycznia więc jeszcze mam trochę czasu.
Mnie Canon nie informował o swoich poczynaniach. Przy poprzednim zwrocie było podobnie, więc zdziwiony nie jestem. Zwyczajnie bez słowa przysłali pieniądze na konto i po problemie.
U mnie dziś też dzień radości, właśnie na konto wpłynęła gotóweczka z Canona. Wczesniej na maila dostałem info, że już powinienem dostać kasiorkę. Trwało to około dwa miesiące od wysłania papierów.
Nowy cash back ten od 01.03.2008 też działa przynajmniej w moim przypadku 2,5 raza szybciej.
25.03.2008 wysyłka papierów do Irlandii
02.04.2008 potwierdzenie na e-mail (zaskoczenie że tak szybko)
24.04.2008 kasa na koncie i druga radość,pierwsza po zakupie sprzętu
P.S.
może ktoś wie dlaczego w poprzednim cash back kwotę obcieli o 30zł a teraz nie
A ja się zastanawiam nad jedną rzeczą.
Kupuję sprzęt Canon od jednego gościa który prowadzi mały sklepik foto, ogłasza się również na allegro. Twierdzi on, że aparat i obiektyw mają polską gwarację i są objęte promocją.
Ale przejrzałem warunki uczestnictwa w promocji, i jest tam jak wół napisane, że produkt musi być zakupiony w canon polska lub u autoryzowanego dostawcy. Co prawda jeszcze się go nie pytałem czy jest autoryzowany ale przy założeniu że nie (co niewykluczone) cały caschback zdaje się szlag trafi..
A co by było, gdyby on go wcześniej kupił u autoryzowanego dostawcy, a zamiest niego ja wystąpił o caschback ?
Ktoś ma doświadczenia w temacie czy wszyscy kupują u autoryzowanych dostawców ?
A co by było, gdyby on go wcześniej kupił u autoryzowanego dostawcy, a zamiest niego ja wystąpił o caschback ?
Ktoś ma doświadczenia w temacie czy wszyscy kupują u autoryzowanych dostawców ?
Ten kto wyśle kopię dowodu zakupu i te inne ...... o których mowa na stronie Canona i najważniejszy oryginalny kod paskowy (najlepiej wszystkie) chyba że sprzedawca Ci zaznaczy który kod jest potrzebny,ta osoba dostanie kasę na konto.tylko trzeba dokładnie wypełnić to co wymagają i wysłać to co wymagają.
Bo cash-back jest oddawany i rozliczany przez Canon Europe w Irlandii, a nie Canon Polska. Może honorują zakupy z całej Unii, bo prawo unijne im tak nakazuje. A może ktoś tam nie zauważył, że Generalna Gubernia nie jest już częścią Rzeszy...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
forum.optyczne.pl wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze.
Technologia ta jest wykorzystywana w celach reklamowych i statystycznych.
Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy,
a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania.
Pliki cookies mogą też być wykorzystywane przez współpracujących z nami reklamodawców, a także przez narzędzie Google Analytics, które jest przez nas wykorzystywane do zbierania statystyk.
Korzystanie z serwisu Optyczne.pl przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko »
Strona wygenerowana w 0,05 sekundy. Zapytań do SQL: 10