Wykorzystujemy pliki cookie do spersonalizowania treści i reklam, aby oferować funkcje społecznościowe i analizować ruch w naszej witrynie, a także do prawidłowego działania i wygodniejszej obsługi. Informacje o tym, jak korzystasz z naszej witryny, udostępniamy partnerom społecznościowym, reklamowym i analitycznym. Partnerzy mogą połączyć te informacje z innymi danymi otrzymanymi od Ciebie lub uzyskanymi podczas korzystania z ich usług i innych witryn.
Masz możliwość zmiany preferencji dotyczących ciasteczek w swojej przeglądarce internetowej. Jeśli więc nie wyrażasz zgody na zapisywanie przez nas plików cookies w twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki, lub opuść naszą witrynę.
Jeżeli nie zmienisz tych ustawień i będziesz nadal korzystał z naszej witryny, będziemy przetwarzać Twoje dane zgodnie z naszą Polityką Prywatności. W dokumencie tym znajdziesz też więcej informacji na temat ustawień przeglądarki i sposobu przetwarzania twoich danych przez naszych partnerów społecznościowych, reklamowych i analitycznych.
Zgodę na wykorzystywanie przez nas plików cookies możesz cofnąć w dowolnym momencie.
beznadzieja - ale chyba musiał hierarchicznie ustawić niżej LK od Putina, który wygląda znacznie lepiej (i to o kolor winiety chyba się tylko rozchodzi)
To jest jeden z najbardziej znanych fotografow ostatnich lat, nie wiedzilem ze Lech mial zaszczyt mu pozowac. Maziek On uzywa tylko krotkich szkiel. Mowcie co chcecie ale ja chcialbym byc tak tragicznym i tandetnym fotografem. www.platonphoto.com
xneon [Usunięty]
Wysłany: Pon 30 Lis, 2009
trudno natomiast powiedzieć żeby on miał zaszczyt fotografować Lecha. chyba, że w cudzysłowiu
w ogóle po co zdejmował dekielek
maziek, mi się akurat taki typ oświetlania podoba, więc jeden mały pomniczek gipsowy rozwalam młotkiem natomiast co do użycia krótkiego szkła to fotografowi się nie dziwię, ale podziwiam tych wszystkich sfotografowanych nadętych bufonów, że mu na to pozwolili. Może każdemu z nich przed sesją powtórzono to, co piszą tu powyżej, czyli że to znany fotograf jest i basta, znaczy się tak ma być i nie wolno protestować.
Platon jest świetny - trzeba mieć strasznie czerstwe oko, żeby tego nie zauważyć...
mavierk Temu Panu już podziękujemy never knows best
Wysłany: Wto 01 Gru, 2009
jaad75 napisał/a:
Platon jest świetny - trzeba mieć strasznie czerstwe oko, żeby tego nie zauważyć...
i czerstwy umysł, żeby tak uważać
Przejrzałem pare zdjęć i przyznaję, że zdjęcia są bardzo ciekawe, widać w nich styl twórcy ale... białe tło, niebieskie tło z białą poświatą, czarne tło, niebieskie tło z poświatą, białe tło... i tak do końca.
Co do zdjęć prezydentów - moim zdaniem są świetne, nawet Lechu wyszedł na nich sympatycznie.
To ja mam czerstwe oko. Dlaczego nie poszedł dalej i nie robił im porterów ultraszerokim kątem lub rybim okiem? Tak by było bardziej zawodowo, fachowo, oryginalnie i profesjonalnie.
Arek, chciał lekko przerysować, tak trochę komiksowo. Przy takim oświetleniu i lekkim przerysowaniu twarze wyszły takie sympatyczne. Nie można przecież na to patrzeć jak na projekt dokumentacyjny.
Wysłany: Wto 01 Gru, 2009
Jakiż to styl widać nieczerstwym okiem? . Cóż to za zdjęcie portretowe, w którym łatwiej rozpoznać "styl twórcy" niż osobę portretowanego? . Ja tu widze burzenie na siłę schematów ale nie widze, co miałoby wypełnić pustkę po nich - przerysowane "ryje" i aureolka a'la św. Józef? Jaką to bezcenną informację przenoszą te portrety o osobowościach portretowanych? Gdzież indywidualne podejście - ta seria wygląda jak z kartoteki policyjnej (ekhm... w zasadzie pasuje ).
Komor, tyle tego stoi, że ja juz obrócic sie nie mogę, nie mówiąc o machaniu młotkiem .
maziek, posłuchaj może tego:
http://www.newyorker.com/...o_platon/?xrail
Poza tym, polecam obejrzeć inne zdjęcia autorstwa Platona, a nie tylko te z projektu Portraits of Power...
A Dragan, jak Dragan - mówimy o zupełnie innych warunkach pracy i innym założeniu...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
forum.optyczne.pl wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze.
Technologia ta jest wykorzystywana w celach reklamowych i statystycznych.
Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy,
a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania.
Pliki cookies mogą też być wykorzystywane przez współpracujących z nami reklamodawców, a także przez narzędzie Google Analytics, które jest przez nas wykorzystywane do zbierania statystyk.
Korzystanie z serwisu Optyczne.pl przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko »
Strona wygenerowana w 0,05 sekundy. Zapytań do SQL: 10