Wykorzystujemy pliki cookie do spersonalizowania treści i reklam, aby oferować funkcje społecznościowe i analizować ruch w naszej witrynie, a także do prawidłowego działania i wygodniejszej obsługi. Informacje o tym, jak korzystasz z naszej witryny, udostępniamy partnerom społecznościowym, reklamowym i analitycznym. Partnerzy mogą połączyć te informacje z innymi danymi otrzymanymi od Ciebie lub uzyskanymi podczas korzystania z ich usług i innych witryn.
Masz możliwość zmiany preferencji dotyczących ciasteczek w swojej przeglądarce internetowej. Jeśli więc nie wyrażasz zgody na zapisywanie przez nas plików cookies w twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki, lub opuść naszą witrynę.
Jeżeli nie zmienisz tych ustawień i będziesz nadal korzystał z naszej witryny, będziemy przetwarzać Twoje dane zgodnie z naszą Polityką Prywatności. W dokumencie tym znajdziesz też więcej informacji na temat ustawień przeglądarki i sposobu przetwarzania twoich danych przez naszych partnerów społecznościowych, reklamowych i analitycznych.
Zgodę na wykorzystywanie przez nas plików cookies możesz cofnąć w dowolnym momencie.
U mnie dopiero za trzecim odświeżeniem wczytał całość. Może to Imageshack taki powolny?
Z ostatnich zdjęć bhpchmiela najbardziej podoba mi się 193.
Co do 192 - jednobarwne kontrasty to moja słabość, najlepiej jeszcze z ziarnem , bardzo fajne, tak jak 191, 194...
Sepia wyszła całkiem ładnie.
Przychylam się do opinii, że obiekt na 195 lepiej wyglądałby z innej perspektywy... (ale nie wiem jakiej).
Na 189 przeszkadza mi ten przepalony i pusty kawał nieba .
[ Dodano: Nie 12 Wrz, 2010 21:13 ]
degol napisał/a:
188 ciekawy obiekt, szkoda, ze nie zdążyłem do niej dość
Jestem za powtórzeniem Powązek, można zahaczyć też o Wojskowe. Wracam z urlopu w październiku.
Dzięki Koledzy za pozytywne opinie Degol co do anioła z tablicą - niestety nie mam innego ujęcia TS masz rację - za bardzo przepaliłem niebo przy "Żegocie"
[ Dodano: Nie 12 Wrz, 2010 21:23 ]
TS napisał/a:
Jestem za powtórzeniem Powązek, można zahaczyć też o Wojskowe. Wracam z urlopu w październiku.
To ja już idę grzeszyć, żeby potem razem z Degolem "pokutować" przed każdym pomnikiem
dr11,
200 pierwszy pomnik , mi wydaje sie, że jest przepał,
201 twarz rzeźby nic z niej nie widać, choć z drugiej strony ... hmm,
197 chyba dałem za duży kontrast,
TS [Usunięty]
Wysłany: Nie 12 Wrz, 2010
Warto było zostać (Dziś rozgladałem sie w Stodole za statywami).
Dla mnie w nocnej serii szczegóły techniczne schodzą na dalszy plan. To zupełnie nowe spojrzenie, wszystkie są ciekawe.
TS, pozostał mi stary statyw, ale on mnie już zawiódł, coś w nim nie do końca działa, a raczej się popsuło. Próbowałem naprawić choć nie wiem czy właściwie. Jeśli chcesz to mogę Ci go odstąpić za free, ale ew. pretensje odnośnie jego działania czy też późniejszych problemów już nie do mnie
TS [Usunięty]
Wysłany: Nie 12 Wrz, 2010
Dzięki wielkie, jak mi pożyczysz, to już będę w siódmym niebie. Nie mam żadnego doświadczenia ze statywami; stabilnie i solidnie wyglądał jakiś Manfroto za osiem stów, ale może w zupełności wystarczy coś prostszego... Przed kolejnym plenerem przypomnę się .
Sorki ! Zarzucę jeszcze tak na koniec zdjęcie, które już prezentowałem w galerii gł. ale, że wykonałem je w klimacie cm. powązkowskiego, wiec myślę, że tu też powinno być ?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
forum.optyczne.pl wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze.
Technologia ta jest wykorzystywana w celach reklamowych i statystycznych.
Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy,
a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania.
Pliki cookies mogą też być wykorzystywane przez współpracujących z nami reklamodawców, a także przez narzędzie Google Analytics, które jest przez nas wykorzystywane do zbierania statystyk.
Korzystanie z serwisu Optyczne.pl przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko »
Strona wygenerowana w 0,62 sekundy. Zapytań do SQL: 14