Wykorzystujemy pliki cookie do spersonalizowania treści i reklam, aby oferować funkcje społecznościowe i analizować ruch w naszej witrynie, a także do prawidłowego działania i wygodniejszej obsługi. Informacje o tym, jak korzystasz z naszej witryny, udostępniamy partnerom społecznościowym, reklamowym i analitycznym. Partnerzy mogą połączyć te informacje z innymi danymi otrzymanymi od Ciebie lub uzyskanymi podczas korzystania z ich usług i innych witryn.
Masz możliwość zmiany preferencji dotyczących ciasteczek w swojej przeglądarce internetowej. Jeśli więc nie wyrażasz zgody na zapisywanie przez nas plików cookies w twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki, lub opuść naszą witrynę.
Jeżeli nie zmienisz tych ustawień i będziesz nadal korzystał z naszej witryny, będziemy przetwarzać Twoje dane zgodnie z naszą Polityką Prywatności. W dokumencie tym znajdziesz też więcej informacji na temat ustawień przeglądarki i sposobu przetwarzania twoich danych przez naszych partnerów społecznościowych, reklamowych i analitycznych.
Zgodę na wykorzystywanie przez nas plików cookies możesz cofnąć w dowolnym momencie.
Gratuluje pomyslow panom "optycznym"
Prawdopodobnie zablokowali nasze IP - do wejscia na te strony
Zalosne.....
Normalnie wyswietla mi sie awaria - przepraszamy.
Uzycie jakis "magicznych" dynksow na ktorych sie nie znam pozwala mi wesc i napisac ten tekst....
Nie mogli dac bana (bo za co...) to tak po kryjomu niewygodnych wywalaja....
ehhhhh gratulacje
Dodam zablokowanie mozliwosci wpisow pod newsem o nowym firmware do K20D
Fafniak, nie rób spiskowych teorii dziejów. Sam dzisiaj dzwoniłem do TPSY bo mnie z domowego kompa kierowało na stare adresy IP. Po zmianie serwera (2 miesiące temu) mamy problemy i części ludzi wywala stare IP, a część jest kierowana na stronę z awarią. Pracujemy nad tym, bo nam zależy na wejściach, bo z tego przecież żyjemy.
Dla optycznych K20D to nie jest "problem" bo to aparacik jak wiele innych i naprawdę nie jest to powód do blokowania czyjegoś IP. Dla mnie te całe dywagacje to taka regionalno-psychologiczna ciekawostka jak można bronić urządzenia zwanego aparatem.
Dla optycznych K20D to nie jest "problem" bo to aparacik jak wiele innych i naprawdę nie jest to powód do blokowania czyjegoś IP. Dla mnie te całe dywagacje to taka regionalno-psychologiczna ciekawostka jak można bronić urządzenia zwanego aparatem.
K20D wywołuje emocje - nie da się ukryć. Tak się o niego kłóciliście, że aż go kupiłem Niemniej aparat jest nowy i dyskusje o nim trwają. Nie uważam żeby zablokowanie możliwości udzielania komentarzy do artykułu o nowym firmware było dobrym pomysłem. Powstania wybuchają z powodu ograniczania wolności, inaczej nie byłoby przeciw czemu powstawać
Swoją drogą, nie było tak trudno. Z powodzeniem udzieliłem komentarza
palindrom, czasem jestesmy zmuszeni zablokowac jezeli dyskusja schodzi na inny temat i niektorzy zaczynaja szukac dziury w calym, a ze emocje po tescie K20D jeszcze nie opadly trzeba bylo usunac kilka wypowiedzi pod tym newsem i zablokowac.
po prostu niebrakuje mi czasu aby po raz kolejny tlumaczyc to samo i wdawac sie w kolejne dyskusje
tym bardziej ze w tekscie nalezaloby dodac chyba "gdy nie posiada osobnej funkcji podnoszenia lustra" - bardzo prosze.... bo potem wpadnie ktos do nas na forum i zacznie pytac o to bo "na optycznych napisali ze nie ma"
tym bardziej ze w tekscie nalezaloby dodac chyba "gdy nie posiada osobnej funkcji podnoszenia lustra" - bardzo prosze.... bo potem wpadnie ktos do nas na forum i zacznie pytac o to bo "na optycznych napisali ze nie ma"
dodalem i mam nadzieje ze juz wszystko bedzie jasne.
sprawdzalem tez przed chiwla liste zbanowanych IP i tych dwoch z ktorych piszesz zawsze na forum nie ma na liscie
z jakiego IP korzystales gdy ci sie pojawil komunikat o awarii??
palindrom dzięki za wskazanie luki w zabezpieczeniach
Cała przyjemność (niewątpliwie) po mojej stronie
RobertO,
chyba rozumiem Nie widziałem tamtych wypowiedzi, które usunęliście, więc nie widziałem powodu by zamykać wątek. Do tego czasu powinienem zrozumieć, że Pentax to chyba najbardziej sektogenna marka
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
forum.optyczne.pl wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze.
Technologia ta jest wykorzystywana w celach reklamowych i statystycznych.
Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy,
a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania.
Pliki cookies mogą też być wykorzystywane przez współpracujących z nami reklamodawców, a także przez narzędzie Google Analytics, które jest przez nas wykorzystywane do zbierania statystyk.
Korzystanie z serwisu Optyczne.pl przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko »
Strona wygenerowana w 0,05 sekundy. Zapytań do SQL: 9