Wykorzystujemy pliki cookie do spersonalizowania treści i reklam, aby oferować funkcje społecznościowe i analizować ruch w naszej witrynie, a także do prawidłowego działania i wygodniejszej obsługi. Informacje o tym, jak korzystasz z naszej witryny, udostępniamy partnerom społecznościowym, reklamowym i analitycznym. Partnerzy mogą połączyć te informacje z innymi danymi otrzymanymi od Ciebie lub uzyskanymi podczas korzystania z ich usług i innych witryn.
Masz możliwość zmiany preferencji dotyczących ciasteczek w swojej przeglądarce internetowej. Jeśli więc nie wyrażasz zgody na zapisywanie przez nas plików cookies w twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki, lub opuść naszą witrynę.
Jeżeli nie zmienisz tych ustawień i będziesz nadal korzystał z naszej witryny, będziemy przetwarzać Twoje dane zgodnie z naszą Polityką Prywatności. W dokumencie tym znajdziesz też więcej informacji na temat ustawień przeglądarki i sposobu przetwarzania twoich danych przez naszych partnerów społecznościowych, reklamowych i analitycznych.
Zgodę na wykorzystywanie przez nas plików cookies możesz cofnąć w dowolnym momencie.
Dobry, zgodnie z obietnicą, zamieszczam moje pierwsze zdjęcia zrobione aparatem, który zakupiłem po rozmowach na tym forum.
Sony A6000 o Samyang 85/1.4
Igliwie (i temu podobne), to śliski temat na zdjęciu. A rozmazane igliwie i to na pierwszym planie, i w tej ilości - no cóż - na mój gust, zabiło to zdjęcie. Musiałem dłuższą chwile szukać tematu zdjęcia i nie wiem, czy dobrze znalazłem (szyszka?).
Igliwie (i temu podobne), to śliski temat na zdjęciu. A rozmazane igliwie i to na pierwszym planie, i w tej ilości - no cóż - na mój gust, zabiło to zdjęcie. Musiałem dłuższą chwile szukać tematu zdjęcia i nie wiem, czy dobrze znalazłem (szyszka?).
A mnie sie podoba hehe i tak temat to szyszka , nic mi innego do głowy nie wpadło.
To nawet nie jest skala 1:2
W zasadzie jest jadalny, nawet wykorzystywany w lecznictwie. Najlepiej jednak nadają się do tego wiosenne pędy skrzypu polnego (te bezzieleniowe, z kłosami zarodnionośnymi). Można je smażyć na głębokim oleju i są całkiem smaczne.
Zniknęły te szparagi i inne zdjęcia w innych wątkach zamieszczane przez photobucket.
Po raz kolejny potwierdza się, że na tym świecie pewne są tylko śmierć i podatki.
Zniknęły te szparagi i inne zdjęcia w innych wątkach zamieszczane przez photobucket.
Po raz kolejny potwierdza się, że na tym świecie pewne są tylko śmierć i podatki.
Szczerze powiedziawszy, jestem zdrowo wk...iony. Serwis zmienił warunki korzystania, bez wcześniejszego poinformowania o tym, z dnia na dzień. Gdyby to była tylko kwestia zdjęć podwieszonych na forum, miałbym to gdzieś. Jednak materiały na moim blogu, wklepywane od ponad 2 lat, chyba właśnie poszły w kosmos... To co zrobił Photobucket to zwykły szantaż, bo zmusza użytkownika do zakupu płatnego konta i to na rok...
Żółte liście, zielone liście. Obydwa zdjęcia zrobione 11 lipca w tym samym miejscu.
Specjalnie dla maźka - mała głębia ostrości i mucha. Maziek, widzisz muchę?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
forum.optyczne.pl wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze.
Technologia ta jest wykorzystywana w celach reklamowych i statystycznych.
Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy,
a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania.
Pliki cookies mogą też być wykorzystywane przez współpracujących z nami reklamodawców, a także przez narzędzie Google Analytics, które jest przez nas wykorzystywane do zbierania statystyk.
Korzystanie z serwisu Optyczne.pl przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko »
Strona wygenerowana w 0,36 sekundy. Zapytań do SQL: 17