Wykorzystujemy pliki cookie do spersonalizowania treści i reklam, aby oferować funkcje społecznościowe i analizować ruch w naszej witrynie, a także do prawidłowego działania i wygodniejszej obsługi. Informacje o tym, jak korzystasz z naszej witryny, udostępniamy partnerom społecznościowym, reklamowym i analitycznym. Partnerzy mogą połączyć te informacje z innymi danymi otrzymanymi od Ciebie lub uzyskanymi podczas korzystania z ich usług i innych witryn.
Masz możliwość zmiany preferencji dotyczących ciasteczek w swojej przeglądarce internetowej. Jeśli więc nie wyrażasz zgody na zapisywanie przez nas plików cookies w twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki, lub opuść naszą witrynę.
Jeżeli nie zmienisz tych ustawień i będziesz nadal korzystał z naszej witryny, będziemy przetwarzać Twoje dane zgodnie z naszą Polityką Prywatności. W dokumencie tym znajdziesz też więcej informacji na temat ustawień przeglądarki i sposobu przetwarzania twoich danych przez naszych partnerów społecznościowych, reklamowych i analitycznych.
Zgodę na wykorzystywanie przez nas plików cookies możesz cofnąć w dowolnym momencie.
Witam,
rozważam kupno sony a300 lub a350 lecz napotykam się ze stwierdzeniem iż a350 jest gorsza. Chciałbym się dowiedziec którą lepiej kupic. To będzie moja pierwsza lustrzanka cyfrowa mam przeznaczone na zakup max. 2200. oczywiście te aparaty, które wymieniłem to kupowałbym z obiektywem kitowym 18-70. Nie mam konkretnego celu do fotografowania.
0wiec, Sony A300 i A350 różnią się właściwie tylko rozdzielczością matrycy.
A300 -10,2
A350 -14,2
jeżeli nie zależy Ci na Live View to może A200, ma większy wizjer.
Z tych dwóch to bym wybrał ten trzeci, czyli A200.
A300 jest nieznacznie szybsza w trybie seryjnym i mniej szumi niż A350.
10 mln z A200/300 jest zupełnie wystarczające do większości domowych zastosowań.
"Sony A350 jest produktem czysto marketingowym... poza odchylanym wyświetlaczem i bardzo dobrym podglądem obrazu na żywo, nie oferuje użytkownikowi więcej niż A200. Matryca o dużej rozdzielczości zachowuje się jak 10-megapikselowa, a do tego daje gorsze zdjęcia na wyższych czułościach. Atutem jest zakres tonalny na niskich ISO, choć w porównaniu do A200 drastycznej różnicy nie widać."/test optyczne.pl/
W uzupełnieniu do tego co napisał MC "podpierając się" cytatem z testu optycznych mogę jeszcze dodać, że a350 więcej szumi na wyższych ISO
Zastanawiam się nad kupnem Sony 350 Lecz nie koniecznie Mam Minoltę Dynax 505 si z dwoma obiektywami i ponoć pasują do tego aparatu obiektywy. Szkoda aby leżały w torbie. czy pasują może do innych aparatów? Mam do wydania 2300 na aparat. Czy macie może jakieś inne propozycje. Amatorsko zajmuje się krajobrazami , zwierzakami w tym ptaki. Ceny są bardzo rozbiezne od 2222w Media do 2880 w salonie Sony (dziwne?) . czy znacie jakiś sklep internetowy tani i solidny. Mazury to pustynia w tym temacie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
forum.optyczne.pl wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze.
Technologia ta jest wykorzystywana w celach reklamowych i statystycznych.
Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy,
a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania.
Pliki cookies mogą też być wykorzystywane przez współpracujących z nami reklamodawców, a także przez narzędzie Google Analytics, które jest przez nas wykorzystywane do zbierania statystyk.
Korzystanie z serwisu Optyczne.pl przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko »
Strona wygenerowana w 0,04 sekundy. Zapytań do SQL: 9