Wykorzystujemy pliki cookie do spersonalizowania treści i reklam, aby oferować funkcje społecznościowe i analizować ruch w naszej witrynie, a także do prawidłowego działania i wygodniejszej obsługi. Informacje o tym, jak korzystasz z naszej witryny, udostępniamy partnerom społecznościowym, reklamowym i analitycznym. Partnerzy mogą połączyć te informacje z innymi danymi otrzymanymi od Ciebie lub uzyskanymi podczas korzystania z ich usług i innych witryn.
Masz możliwość zmiany preferencji dotyczących ciasteczek w swojej przeglądarce internetowej. Jeśli więc nie wyrażasz zgody na zapisywanie przez nas plików cookies w twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki, lub opuść naszą witrynę.
Jeżeli nie zmienisz tych ustawień i będziesz nadal korzystał z naszej witryny, będziemy przetwarzać Twoje dane zgodnie z naszą Polityką Prywatności. W dokumencie tym znajdziesz też więcej informacji na temat ustawień przeglądarki i sposobu przetwarzania twoich danych przez naszych partnerów społecznościowych, reklamowych i analitycznych.
Zgodę na wykorzystywanie przez nas plików cookies możesz cofnąć w dowolnym momencie.
Korzystam z http://tinypic.com/ i nie mam powodów do narzekań.
Nie wiem, jak jest z imageshack obecnie, ale kiedyś kilkukrotnie zamiast zdjęcia, pojawiała się... żaba
Ja też nie trawię fotosika i również polecam photobucket...
BTW, po raz kolejny napiszę, że pomysł z uploadowaniem zdjęć bezpośrednio na forum, jest jeszcze bardziej bezsensowny, niż używanie fotosika - po jaką cholerę zaśmiecać serwer?
teodor2424 [Usunięty]
Wysłany: Wto 03 Lut, 2009
A ja nienawidzę imageshack!! A szczególnie jak mi się wolno zdjęcia otwierają, porażka.I do tego jak dostanę jakiś link do zdjęcia to najpierw otwiera sie stronka imageshack a potem żeby zobaczyć fotkę trzeba odświeżyć, no bez sensu.
Ja uwielbiam fotosika
Testuję właśnie ImageShack i Photobucket. Moje pierwsze subiektywne odczucia na korzyść Photobucket. Łatwy w obsłudze, przejżysty i jakoś lepiej to chodzi. Ale zobaczymy...
Naprawdę nikt z was nie używa Flickera? Nie ma reklam, można linkować bezpośrednio zdjęcia z serwera Flickr, a nie jakieś kody (choć regulamin nakazuje dać link do Flickera w przypadku użycia zdjęcia na innym serwisie).
Są fajne funkcje statystyczne jak się szuka zdjęcia konkretnego tematu, miejsca, lub zrobionego konkretnym aparatem i szkłem. Do tego grupy tematyczne, komentarze itd.
A co do darmowego hostingu to stara zasada mówi, że nie ma darmowego lunchu. Jak ktoś daje za darmo i transfer i brak reklam to gdzieś musi tkwić haczyk, bo ktoś za to wszystko musi zapłacić. Przeważnie jest to możliwość wykupienia płatnego konta z większymi możliwościami. Tak jest w przypadku Flickera, ale darmowe konto daje naprawdę dużo.
Potwierdzam to co napisał jaad75, że do linkowania na forum lepszy jest Photobucket, niż Imageshack. Po kliknięciu później zdjęcia na stronie, pokazuje się ono z informacją na pasku skąd jest. Jeśli ładuję z Imageshack to po kliknięciu otwierają się kolejne okna według mnie zaciemniające przekaz.
A wie ktoś może czy można wklejać zdjęcia bezpośrednio na forum stąd:
http://www.mojalbum.com.pl/
A jeśli nie to jak to się robi z Fotoalbum.ue ?
Nie chcę się na próbę, w ciemno rejestrować na następnej stronie a też mam dosyć fotosika.
pl.fotoalbum.eu ?
wklejasz fotki, po przesłaniu na ichni serwer klikasz na zdjęcie w pełnym rozmiarze, prawy myszy -> właściwości, kopiujesz "adres" i wsjo
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
forum.optyczne.pl wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze.
Technologia ta jest wykorzystywana w celach reklamowych i statystycznych.
Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy,
a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania.
Pliki cookies mogą też być wykorzystywane przez współpracujących z nami reklamodawców, a także przez narzędzie Google Analytics, które jest przez nas wykorzystywane do zbierania statystyk.
Korzystanie z serwisu Optyczne.pl przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko »
Strona wygenerowana w 0,04 sekundy. Zapytań do SQL: 9