Wykorzystujemy pliki cookie do spersonalizowania treści i reklam, aby oferować funkcje społecznościowe i analizować ruch w naszej witrynie, a także do prawidłowego działania i wygodniejszej obsługi. Informacje o tym, jak korzystasz z naszej witryny, udostępniamy partnerom społecznościowym, reklamowym i analitycznym. Partnerzy mogą połączyć te informacje z innymi danymi otrzymanymi od Ciebie lub uzyskanymi podczas korzystania z ich usług i innych witryn.
Masz możliwość zmiany preferencji dotyczących ciasteczek w swojej przeglądarce internetowej. Jeśli więc nie wyrażasz zgody na zapisywanie przez nas plików cookies w twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki, lub opuść naszą witrynę.
Jeżeli nie zmienisz tych ustawień i będziesz nadal korzystał z naszej witryny, będziemy przetwarzać Twoje dane zgodnie z naszą Polityką Prywatności. W dokumencie tym znajdziesz też więcej informacji na temat ustawień przeglądarki i sposobu przetwarzania twoich danych przez naszych partnerów społecznościowych, reklamowych i analitycznych.
Zgodę na wykorzystywanie przez nas plików cookies możesz cofnąć w dowolnym momencie.
Moja historia z grami to :Benefactor z amigi do uruchomienia na pc z emulatorem, potem już na pc system shock 2 - niesamowity klimat i odgłosy małp, które pamiętam do dzisiaj, część życia w sieciówce Battlefield 2, i po cod4 jazda w cod5, a jedyna gra, która nie znudziła mi się od podstawówki to ...szachy
A dla mnie the best są Heroes zacząłem grać od III, teraz mam V (jednego dodatku jeszcze nie przeszedłem - nie ma czasu). Ale grą, która zrobiła na mnie największe wrażenie to było DUNE jeszcze na Amidze, 4 dyskietki. Polecam też książkę Herberta o losach planety DUNE.
Pewnie pierwszą, chociaż sam nie czytałem żadnej z literatury bezwzględnie Imię Róży, tudzież W poszukiwaniu straconego czasu, a jak chodzi o rozrywkę elektroniczną, to jestem zagorzałym fanem hitmana, perskiego księcia i falloutów, z wyjątkiem ostatniego... Nie to, żeby był zły... ale jednak nie spełnił wszystkich oczekiwań. No i w porywach Szturmowik oraz Lock-On
piotrbujakowski [Usunięty]
Wysłany: Nie 15 Mar, 2009
Red Alert 1 i 2, Dune 2 i 2000 w emperrora nie grałem, Quake 1, 2, 3 ;
Polecam też książkę Herberta o losach planety DUNE.
Ale którą?
Oczywiście I część. Kolejne w sumie też choć te dalsze części, wydaje mi się, że były pisane lekko na siłę. Filmy też polecam na podstwie tej sagi, choć najpierw należałoby przeczytać książkę.
A z gier tzw. " w mordę kopanych" to Quake 2 (muzyczka super, od czasu do czasu załączam sobie ją) no i Unreal - tu akurat tylko przez neta - szczególnie ta lokacja z dwoma wieżami.
Ze słowa pisanego polecam wszystkim ,,Krótką historię czasu" Stephena Hawkinga.
To nie jest książka z fabułą tylko naukowa.
Z fabularnych ciężko wybrać, ale w tutejszym towarzystwie powinien się spodobać ,,Czerwony sztorm" Toma Clancy.
Jeśli chodzi o gry to jak na razie nie znam lepszej od Far Crya.
Wlasnie chce sobie kupic ta 'krotka historie...' tyle, ze wersje ilustrowana(wydaje sie przystepniejsza), a drogie bydle:/
A z gier to imo najlepszy stary dobry half-life, w warcrafta 3 tez swoje odmaniaczylem. Podobnie jak w unreala, czy diablo 2, z nowszych to polecam stalkera + dodatek.
Czas odświerzyć temat, ponieważ pojawiła się aplikacja która naprawdę wygląda i brzmi świetnie.
Gra/aplikacja jest darmowa, no chyba że samy chcemy wykupić dodatkowe licencje i akcesoria.
www.thehunter.com – z tej strony można pobrać klienta gry (500 MB), zarejestrować się i stworzyć postać oraz uruchomić zainstalowaną wcześniej grę.
Choć tematyka może się wydać kontrowersyjna, bo chodzi o polowania, jednak grę włączyć trzeba chociażby dla grafiki i świetnego uczucia przebywania w prawdziwym lesie [ falujące drzewa, trawy, spadające liście, latające ptaki, motyle ]
Możemy sobie wybrać godzinę polowania ( polecam 5.00 - świetne światełko ).
I jeśli jednak zapragniemy coś ustrzelić z pomocą przyjdzie nam huntmate- swoisty GPS, który pomaga lokalizować tropy i dźwięki. Do naszej dyspozycji jest także lornetka, wabik i uwaga.... aparat cyfrowy!
Aparatem tym możem zrobić zdjęcia, które automatycznie są wgrywane do naszej galerii na naszej strone thehunter.com np: http://mnich.thehunter.com/
Resztę musicie zobaczyć sami.
Polecam
mnich
PS: Jeśli chodzi o polowania to jest to zabawa dla cierpliwych i czujnych. Skradanie, nasłuchiwanie i obserwacja terenu, to droga do sukcesu.
Ostatnio zmieniony przez komor Pon 10 Sie, 2009, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
forum.optyczne.pl wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze.
Technologia ta jest wykorzystywana w celach reklamowych i statystycznych.
Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy,
a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania.
Pliki cookies mogą też być wykorzystywane przez współpracujących z nami reklamodawców, a także przez narzędzie Google Analytics, które jest przez nas wykorzystywane do zbierania statystyk.
Korzystanie z serwisu Optyczne.pl przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko »
Strona wygenerowana w 0,04 sekundy. Zapytań do SQL: 12