Wykorzystujemy pliki cookie do spersonalizowania treści i reklam, aby oferować funkcje społecznościowe i analizować ruch w naszej witrynie, a także do prawidłowego działania i wygodniejszej obsługi. Informacje o tym, jak korzystasz z naszej witryny, udostępniamy partnerom społecznościowym, reklamowym i analitycznym. Partnerzy mogą połączyć te informacje z innymi danymi otrzymanymi od Ciebie lub uzyskanymi podczas korzystania z ich usług i innych witryn.
Masz możliwość zmiany preferencji dotyczących ciasteczek w swojej przeglądarce internetowej. Jeśli więc nie wyrażasz zgody na zapisywanie przez nas plików cookies w twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki, lub opuść naszą witrynę.
Jeżeli nie zmienisz tych ustawień i będziesz nadal korzystał z naszej witryny, będziemy przetwarzać Twoje dane zgodnie z naszą Polityką Prywatności. W dokumencie tym znajdziesz też więcej informacji na temat ustawień przeglądarki i sposobu przetwarzania twoich danych przez naszych partnerów społecznościowych, reklamowych i analitycznych.
Zgodę na wykorzystywanie przez nas plików cookies możesz cofnąć w dowolnym momencie.
Mija przeszlo tydzien jak mam TZ2 a zrobilem nim kolo 500 zdjęć w różnych warunkach i z różnymi ustawieniami.. dodam kilka ciekawych fotek, które wg mnie są bardzo dobre.. nie wiem jak eksperci ale ja nie narzekam:) zdjęcia prawie zawsze wychodzą ładne:) podkreslam prawie ponieważ niektóre zakłócenia jakie wystepują na zdjęciach są z mojej winy..
Chcę po prostu pomóc tym osobom, które borykają się od dłuższego czasu nad kupnem mniej czy więcej zaawansowanego kompakta..
JA KUPIŁEM I JAK NARAZIE NIE NARZEKAM!!!:) ale jeszcze muszę go poznać..
Hmm. jak dla mnie amatora pstrykającego od czasu do czasu, w jakieś szczególne okazje, wycieczki, wypady na rowerze, itp ten aparat jak narazie spełnia moje wymagania.. poza tym zdjęcia przy normalnej rozdzielczości maja niewielkie szumy ale myślę że każdy kompakt je ma.. a ja odbijać takich duuużych zdjęć nie będę więc kolejny plus.. widziałem zdjęcia bo miałem okazję robić Canonem a570 is i powiem szczerze niczym się nie różnią.. może ma lepsze AUTO i Manuala tez ma, ale dla tych co chcą robić zdjęcia bez ust to polecam PANASONICA TZ2
Mały, zgrabny, prosty w obsłudze oraz robiacy świetne zdjęcia:)
Ostatnio zmieniony przez kret Sro 03 Paź, 2007, w całości zmieniany 13 razy
Fotki wygladaja ladnie, ale auwaz, ze czuloscia to juz nie manipulowales. Jest chyba tylko jedno zdjecie zrobione z czuloscia inna niz iso100.
Po drugie. Do oceny daj zdjecia w pelnej rozdzielczosci.
Hej.. dzieki za odpowiedz i rade:) tak masz racje z czułościa nie manipuluje ponieważ z iso 100 zdjecia sa bardzo dobre, z iso 200 rowniez bardzo dobre, iso 400 dobre a juz powyzej gorzej wraz ze wzrostem.. wiec żeby nie pogarszać jakości zdjęć przeważnie robie (jeśli sam ust) z iso 100 badz 200, choć szczerze wolę jak aparat zrobi to za mnie..
Tak, to prawda troche zapoznałem się z tym aparatem i wiem jak robić bardzo ładne zdjęcia.. nie moglem wzucić w pełnej rozdzielczości ale zmienie to i zobaczysz wtedy jak wyglądaja.. może dożuce jeszcze kilka..
Tak, to prawda troche zapoznałem się z tym aparatem i wiem jak robić bardzo ładne zdjęcia.. nie moglem wzucić w pełnej rozdzielczości ale zmienie to i zobaczysz wtedy jak wyglądaja.. może dożuce jeszcze kilka..
POZDRAWIAM..
Chwali sie koledze, ze czyta i potrafi wykorzystac to czego sie dowie. Mozesz pokazac kilka, ale powiem ci szczerze, ze nie widze wiekszej potrzeby, bo stron z samplami jest naprawde sporo (ja zazwyczaj ogladam jak juz ktos cos pokazuje, bo lubie, chyba ze to straszne gnioty). Po drugie - sam wiesz, ze malo kto zadaje sobie trud, zeby je chocby pobieznie przejrzec i od razu generuje ruch na forum.
Napisze ci szczerze, ze panasoniki robia niezle zdjecia (chociaz to juz wiesz). Ja jednak robie zazwyczaj zdjecia dynamiczne i dlatego kupilismy wlasnie z moja pania fuji (uparla sie na f40fd, bo ladny). Tez jest pieknie.
Ciesze sie, ze ci dobrze idzie. Zycze wielu udanych landszaftow.
no wiesz.. ty masz swoj robi ladne zdjecia.. ja mam swoj i robi ladne zdjecia.. nikomu sie nie chwale zdjeciami itp tylko po prostu zapewne jak kazdy kto chce kupic dobry aparat zast sie jaki, przeglada fora, rozne opisy, recenzje i opinie.. ja sle kilka zdjec by komus pomoc.. a nie sie chwalic - dziwnie to zabrzmialo.. milego ..
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
forum.optyczne.pl wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze.
Technologia ta jest wykorzystywana w celach reklamowych i statystycznych.
Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy,
a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania.
Pliki cookies mogą też być wykorzystywane przez współpracujących z nami reklamodawców, a także przez narzędzie Google Analytics, które jest przez nas wykorzystywane do zbierania statystyk.
Korzystanie z serwisu Optyczne.pl przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko »
Strona wygenerowana w 0,05 sekundy. Zapytań do SQL: 9