Przetwarzanie danych osobowych

Nasza witryna korzysta z plików cookies

Wykorzystujemy pliki cookie do spersonalizowania treści i reklam, aby oferować funkcje społecznościowe i analizować ruch w naszej witrynie, a także do prawidłowego działania i wygodniejszej obsługi. Informacje o tym, jak korzystasz z naszej witryny, udostępniamy partnerom społecznościowym, reklamowym i analitycznym. Partnerzy mogą połączyć te informacje z innymi danymi otrzymanymi od Ciebie lub uzyskanymi podczas korzystania z ich usług i innych witryn.

Masz możliwość zmiany preferencji dotyczących ciasteczek w swojej przeglądarce internetowej. Jeśli więc nie wyrażasz zgody na zapisywanie przez nas plików cookies w twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki, lub opuść naszą witrynę.

Jeżeli nie zmienisz tych ustawień i będziesz nadal korzystał z naszej witryny, będziemy przetwarzać Twoje dane zgodnie z naszą Polityką Prywatności. W dokumencie tym znajdziesz też więcej informacji na temat ustawień przeglądarki i sposobu przetwarzania twoich danych przez naszych partnerów społecznościowych, reklamowych i analitycznych.

Zgodę na wykorzystywanie przez nas plików cookies możesz cofnąć w dowolnym momencie.

optyczne.pl forum.optyczne.pl  
•  FAQ  •  Szukaj  •  Użytkownicy  •  Grupy  •  Statystyki  •  Rejestracja  •  Zaloguj  •  Galerie  •   Ulubione tematy

----- R E K L A M A -----

Poprzedni temat :: Następny temat
Statyw + głowica na ptaszki
Autor Wiadomość
Monastor 
Optyczny

Wysłany: Pią 19 Cze, 2009   

amv, takie głowice to ja rozumiem :mrgreen:

Reklama

zug
[Usunięty]

Monastor napisał/a:
takie głowice to ja rozumiem

a mnie interesuje sposób mocowania :mrgreen:

krisv740
[Usunięty]

veenee,
a jeżeli myslimy o 3 kg i 3kg statyw/głowica?
lub 5kg/5kg
to czy taki układ jest właściwy...
poza tym należy chyba rozróżnić obciążenie części wysuwanej statywu od obciążenia nóg.... :cool:

ale zgadzam się też z twoim tokiem myslenia w przykładzie który podałeś.. :mrgreen:

zoran 
Nowy

To ja poproszę te dwie sztuki :wink:

veenee 
Optyczny
fotosapiens

krisv740 napisał/a:
veenee,
a jeżeli myslimy o 3 kg i 3kg statyw/głowica?
lub 5kg/5kg
to czy taki układ jest właściwy...
poza tym należy chyba rozróżnić obciążenie części wysuwanej statywu od obciążenia nóg.... :cool:

ale zgadzam się też z twoim tokiem myslenia w przykładzie który podałeś.. :mrgreen:

wysuwanej kolumny lepiej w ogole nie uzywac - bo robi sie z tego monopod zamonotwany na statywie (prawie) :mrgreen:

amv te chinskie glowice nie wydaja sie zbyt stabilne :razz:

RB 
Temu Panu już podziękujemy

veenee napisał/a:

amv te chinskie glowice nie wydaja sie zbyt stabilne :razz:

Są mało stabilne i niezbyt precyzyjne, natomiast moghą być 'wireless control'. Oczywiście pod warunkiem znajomości języka mandaryńskiego.

candy 
Maniak
óć

ciekawe jakie glowice maja zalozone? :shock:

statyw
[Usunięty]

Wysłany: Sro 15 Lip, 2009   

ktora glowice do frotki 190CXPRO3 doradzicie ? (cos takiego jest u mnie w sklepie )

Ps; Wiem ze nosnosc itd ...ale ze zdjec tez wiele mozna powiedzie i napewno nie chodzi o sam wyglad ;)
Ostatnio zmieniony przez statyw Sro 15 Lip, 2009, w całości zmieniany 1 raz  

zug
[Usunięty]

statyw, to jeszcze nie kupiłeś :razz:

statyw
[Usunięty]

nie , liczylem na to ze dam sobie rade bez statywu , ale chyba sie juz starzeje ;)

zug
[Usunięty]

ja mam drugą 486RC2 , ale zastanawiam się nad tą z 3ego zdjęcia 322RC2 choć cena jej jest prawie dwukrotna.
może ktoś ma ją na forum to chętne się dowiem czegoś o niej.
choć wydaję mi się że jak bym nie miał taj co mam to teraz bym kupił właśnie 322RC2 :cool:

MM 
Temu Panu już podziękujemy
GORSZY SORT POLAKA

Na ptaszki tylko pierwsze trzy. Osobiście mam pistoletową. Jeżeli "luz" na głowicy i kadrowanie w ruchu przy pomocy obu rąk będzie potrzebne to zostaje tylko kulowa.

zug
[Usunięty]

tylko z operowaniem tej pierwszej przy foceniu ptaszków może być problem bo ma dwie blokady.
będzie wymagała nie lada sprawności :razz:

amv 
Optyczny
Łowiec

Też mam te drugą i mogę śmiało polecić, dwie z dołu zupełnie odpadają a pistoletowej jestem ciekaw,znaczy co,trzeba ciągle trzymać w prawej dłoni a jeśli w lewej,to spust głowicy wciskać kciukiem :?: :roll: :oops:
MM, Ty to z wężykiem tylko stosujesz,czy ja nie kumam ?

zug
[Usunięty]

amv napisał/a:
MM, Ty to z wężykiem tylko stosujesz,czy ja nie kumam ?

chyba nie :mrgreen:
MM napisał/a:
kadrowanie w ruchu przy pomocy obu rąk będzie potrzebne to zostaje tylko kulowa.

i tu na myśli miał pewnie dwie pierwsze :razz: :wink:
no chyba że się mylę i używa np coś Takiego

Odpowiedz do tematu